keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

"Skeittaaminen"

Tai suomeksi "rullalautailu".

Olen pitkään inhonnut sitä, ja miettinyt, että : "missä vitun vaiheessa siitä tuli NÄIN suosittua ja hyväksyttyä, jopa isoille saatanan miehille, perkele (!!), keikkua kuin pieni lapsi, jollain helvetin vitun lankulla, pitkin katuja ja KAUPPOJEN SISÄTILOJA!?!!?"

Minä pidän tuota touhua melko naurettavana ja hyvin ärsyttävänä ja kakaramaisena ja lähinnä neekereille sopivana. Ja tietysti LAPSILLE / suht nuorille. Mutta nykyään sitä näyttää harrastavan jo valkokaulustyöläis-bissness-miehetkin ja vanhat vaarit jne. Eikä KUKAAN tajua miten typerää se on ? Kenellekkään ei juolahda mieleen, että "hei!! mitä jos me näytetäänkin idiooteilta ja ollaan idiootteja ?!"

Eikä kukaan liiemmin tajua, että on jokseenkin moukkamaista rullailla pitkin kauppojen sisäosia ja kauppakeskuksia. Niissä törmää vääjäämättä näihin vitun pillifarkkuveekereihin ja heidän typerään jumputukseensa ja älämölöönsä.
Välistä tekisi mieli kalauttaa puuklapilla ottaan tai ampua laaki päähän.

Segwaykin on vähemmän naurettava kuin "skedelauta". Ja toisin kuin skeittilankun, segwayn osaa rakentaa vain melko älykäs ja korkeasti koulutettu valkoinen ja tasokas apina. Kun taas jopa neljännenmaailman bakteerineekeritkin osaa koota lankun jossa on pyörät. Tosin luultavasti hyvin huterasti, mutta SE on jotain mitä jopa NE "osaa".Hallelujaa !!

*Nopea Ajatus tässä sivussa* Ehkäpä näitä "lankkuinsinöörejä" voisi tuoda tänne suomeenkin ? Niin olisi SEKÄ "Kebabteknikkoja" ETTÄ sitten näitä rullailijoita (i´m hating. I see ya rollin, i´m hatin.)

Teitä pitäisi, hyvät hyssykät, lyödä sillä lankullanne IHAN VITUN LUJAA, suoraan ottaan !! Ja sitten naulata se teidän selkäänne tai vaihtoehtoisesti teidän vaikkapaaa....mmmm.....kätenne, siihen, kuin Tsiisus ristiin. JA !! JA sitten vielä tuikata tuleen.
SIIHEN loppuis tämäkin pelleily.


MIKÄ IHME TÄSTÄ TEKEE NIIN vitun SUOSITTUA ??!?!?!?

Fak !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti