maanantai 27. heinäkuuta 2015

No voi nyt JUMALAUTA !! Osa.2

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072720095830_uu.shtml

EI VOI VITTU OLLA ENÄÄÄÄÄÄN EDES TOTTA !!!!!!!

Kuten sanoin: te olette KAIKKI NAURETTAVIA !! Mutta minä en kykene nauramaan teille, olen liian äimistynyt ja pettynyt ja vihoissani. En saata käsittää mitä teille on tapahtunut, vitun Kommunistiset hävyttömät typerät saatanan muulit.

Maijakin ?!?! ......nyt taitaa mennä Maijan uusi levy sitten sivu suun, vittu minä tuollaista bimboa tue sentilläkään, perkele.

Haistakaa KAIKKI Stadilaiset oooiiikein hapan ja inhottava, vittu ! ja upotkaa suohon tjns. Sanon taas kerran; että Helsinki olisi leikattava irti SUOMESTA kuin pala kakkua, nätisti siivuna irti ja joko jätettävä siihen missä se nytkin kelluu tai sitten työnnettävä sinne Atlantille, ulapalle.
Minulle käy Turku, any day, pääkaupungiksi. Tai sitten voisi tehdä ihan alusta asti ihan uuden, ja sinne laadittaisiin sellainen järjestelmä ja idea heti aluksi, että koko paikka PERUSTUU nimen-vitun-omaan eksklusiivisuudelle ja ehkä jopa jonkinasteiselle meritokratialle, muttei kuitenkaan liian tiukalle, sillä tästä maasta ei muutoin pääsisi juuri kukaan sinne sisään.

Mutta takaisin tähän itse asiaan ja uutiseen...... oletteko te nyt ihan oikeasti, ihan tosissanne ? Helvetin reppanat.
Joku hui kauheeta! PERSU !! sanoo jotain yhden-vitun-tekevää ja järkevää ja itsestäänselvää ja jotain mitä teidänkin helvetin luopioiden sekopäiden isät ja äidit ja esi-isät ja isovanhemmat, olisi pitäneet yhtä itsestäänselvänä kuin syömistä ja juomista ja nukkumista. Ja nyt SE on olevinaan sitten jokin vitun abominaatio ja kauhistus ja PAINAJAINEN ?!?!!? Vittu te olette sans aivot, syntyneitä.

Taisi Olli sohaista oikein kunnolla kusiaispesään, pikku-sielujen päämajaan ja "unelmiin". Hah ahahHAHaHaha. Ottakaa siitä.

Tajuattehan te jotka ehkä vielä, Angloja lainatakseni, "istutte aidalla" asian suhteen, että tämä kaikki lapsellinen ja naurettava hysteria ja megalomaanin histriooninen teatteri yms - johtuu pitkälle myös siitä (ja tämä voi olla tiedostamatonta, alitajuista), että nuo kaikki Vasemmisto hullut ja muut luuserit, INHOAA ideaa siitä, että heillä saattaisi olla jotain merkittävämpää (ämmällä) VASTUUTA. Eritoten siinä mielessä, että ; jos joku sanoo jotakin mikä voi loukata Mussutinta / Muslimi-pedofiiliTerroristia, nuo hyödyttömät nilkit tulkitsee myös sen niin, että HE itse, joutuvat ehkä tulevaisuudessa sen takia TEKEMÄÄN jotakin ! He saattavat joutua olemaan osa SOTAA tai jotakin, se tarkoittaa jonkilaista VASTUUTA.
Se on yleensäkkin suuri syy miksi pienet-sielut rimpuilevat ja riuhtovat kuin heikkopäiset, jos ja kun joku tekee tai sanoo jotain mikä käy oikeasti KAIKKIEN, koko planeetalla, järkeen. Koska se tuo esiin sen, että he välttelevät VASTUUTA ja mahdollista OSALLISUUTTA johonkin ITSEään suurenpaan.

Kaikenlaiset typerykset INHOAVAT TAISTELUA PAHUUTTA VASTAAN ja kieltävät todella ällistyttävällä intensiteetillä koko PAHUUDEN olemassaolon !! Kuten he AINA !! aaaaiiiinaaa !! IIIIHAN AINA tekevät. Aivan loppumetreille saakka. Olkoon kyseessä sitten Pol vitun Pot tai Hitler tai Staalinin persreikä tai Mao tai Rutto tai Suuri Sota missä vain muodossa, tai Suvaitsevaisto tai Kajahtaneisto tai mikä vain. Aina !!
Vittu ihan AAAIIINAAA !!

"Nii hei"" älä toru niitä Ryssiä tai sano kenellekkään ´ei´ koska MINÄ saatan joutua SEN TAKIA poseen tai SOTAAN tai jotain ! ni ! "

Kas tuossa ^ SE juttu.
TUOTA ^^ ne ynisee.


Teistä on tullut todella, todella, noloa sakkia. Jos ne entiset sukupolvet näkisivät tämän lastentarhan, ne repisivät ensin perseensä ja sitten teiltä pään irti ! (toivottavasti [tokihan Muslimit olisi ilomielin avuksi SIINÄ !] )

* * * * *

On ollut kerrassaan pöllämystyttävän ällistyttävää lukea tai silmäillä, kaikkia noita kirkuvia ja paniikissa kiljuvia (idiootteja) otsikoita ja uutisia. En saata uskoa miten tyhmää sakkia nämä vitun Pohjoisen KOMMARIT (!!!) ihan tasan OIKEASTI on !!
Ei ole vittu ihme, ettei täällä ikinä mikään bissnesskään luista ja kukoista tai mikään khuul ja kiehtova juurru tänne. Ei tuollaisen vitun paskahousuisen vitun myyrälauman kanssa !! Ei !

Vitun typerät kyrvät !!

Ja minun on pakko vielä kysyä, että ; KENEN, ihan eksäktli, tarkalleenottaen, te LUULETTE - uskotte - ja kuvittelette, ylipäätään VÄLITTÄVÄN koko vitun Immosen huikaisevasta lausunnosta ?!? Häh ? Kuka siitä pillaistui !?? Muu kuin TE ITSE !

Aatelkaa miten TÄYSIN seinähullua ja mielipuolista ja käänteis-järkevää ja nyrjähtänyttä, täytyy sellaisen populaation olla, joka käyttäytyy NOIN, eli joka INHOAA ja VIHAA tulisesti(!) ja toruu ja halveksii ja aggressiivisesti syrjii ja mahdollisuuksien mukaan ja salliessa, kiusaa, niitä jotka yksinkertaisesti ILOITTAVAT OLEVANSA  O M I E N S A PUOLELLA !!! Ja pitävänsä OMAA linnaketta pystyssä !!
Vittu....miten saatanan typerä ja todellisuudestairronnut, täytyy sellaisen olla joka alkaa järsiä OMIENSA nilkkoja, TÄSSÄ MAAILMASSA vieläpä !!


"Hei"

"jou....*typerä ja vihainen katse*.."

"Mä oon sun pualella!"

"...*epäuskoisen vihainen, raivon sumentama, typerä katse*..e....i.. ..!..?..tä..e.. KÄYKÄÄ TON KIMPPUUN ...nyt !! Rauhan nimeen !! "


Siis....?... onko teillä jokin VIRUS ?!? ...vai onko se "Chemtrail"pöly sekoittanut teidän päänne ? vai teettekö te sen ihan itse jollain vitun "mömmöillä" ja "blossilla ja tödellä" ?!?! (mitä vittua ikinä tuokin tarkoittaa!!)

Ai herra jumala, ANNA RYSSÄN HYÖKÄTÄ.. oikeeein VYYYÖÖÖRYÄ tänne !! NYT !!! Anna palaa perkele !! Anna perkele PALAA !!! Bring it on fuckers !

Täällä on jo niin paljon niitä tosin, ettei ne luultavasti edes ampuisi laukaustakaan vaan ..junou... jäisivät vain olemaan ja sitten kaikki rapistuisi hiljaa pois, kuten neekerienkin läsnäollessa, mutta silloin tuho vain on selkeästi nopeampaa ja tarkemmin tähdättyä, mutta siltikään ei TEHOKASTA. SE on VAIN valkoisten ja ehkä japsien, ominaisuus.

En tiä... ehkä.... tai.....   no, yleensä sanoisin, että "ehkä tuo koko roskasakki ON ryssistä koostuvaa" mutta itse asiassa voi olla kyllä miltei pikemminkin niin, että Ryssätkin inhoaisivat noita! ja olisivat MINUN tiimissäni. Ne ei sentään siedä sitä, että niiden päälle tallotaan ja siitä syytetään niitä ja siinä samalla kustaan ja syljetään päälle ja haukutaan Rasistiksi yms ja heiltä anastettu tila, henkinen, kulttuurinen, julkinen ja fyysinen yms, täytetään nekruilla ja somali-muslimi apinoilla ja muilla satunnaisilla sekopäisillä elukoilla, jotka on kerätty jonkin rankkurin toimesta pitkin kolmannen maailman viemäreitä ja metsiä ja aavikoita ja sademetsiä ja tunkioita ja kaatopaikkoja ja tappokenttiä ja sotatantereita ja viidakoita yms.

* * * * *

Olen epäuskoinen teidän kuhinanne edessä !! En voi muuta sanoa. En olisi EDES TEISTÄ uskonut, että jotain NOIN vitun draamakuningatarmaista teatteria ja hampuusiperformanssia tultaisiin asian tiimoilta näyttelemään. T teette itsenne toidellakin idiooteiksi historian silmissä. Sanokaa mun sanoneen.Kun tulevaisuudessa kysytään, että "missä SINÄ olit SILLOIN?!? ja mitä SINÄ TEIT pysäyttääksesi nuo aikasi Natsit?" niin te saatte YLPEÄNÄ vastata, että "...noo...siellähän minä, ´heilasin´ muiden muassa, massojen seassa.. nääs ei sitä nyt niin...blääblääblää..."

Ja en voi, en VOI, olla tuomatta esiin sen täydellistä iskevyyttä ja SOPIVUUTTA ja nasevuutta ja ällistyttävää ...jotain.. ironiaa? tai no..jotain! että tuo hätäkakka-konsertti ja paskanjauhajien julkinen provosointi paskanjauhaminen, järjestetään "Kansalaistorilla" !! HAh hAHAH ahahaaaaaaaa !!!
Ei..v... aaaah, ei voi olla...hei...? ...enää... onko siellä...hei! ...hei ?! onks siellä paljonkin jotain PUNAISTA ?! ...banderolleja? lippuja? vaatteita ja käsivarsinauhoja ? Taistolais-lauluja ja kännisiä luunaamaisia junttivasureita haastamassa riitaa, koska ovat niin "chillei" ja "khuulei" tiäzä ?!

Siellä ne, kaikki yhdessä, käsi kädessä, huitovat kuvajaisia ja pelottavia tuulimyllyjä ja pikku-ukkoja vastaan ! Urheasti !
Mä tervehdän teitä ! Te olette valtavan urheaa sakkia !! Aina YHDESSÄ !! Suurina massoina ja laumoina, kuin vaeltajamuurahaiset.
Urheaa.

P.s Tässä "Maassa" käydään joskus vielä Sisällis-sodan uusinta.
Muistakaa minun sanoneen.


SE elää teissä.

"Ei mulla muuta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti