keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

No Voi Nyt Jumalauta !! Osa.3

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072920104201_uu.shtml

AHhahahahaaaaaa.
Vittu te olette N A U R E T T A V I A saatanan paskapäisiä, verta nenästään kerjääviä, rähjäisiä paskasakkilaisia !!! K A I K K I  jotka kävi spedeilemässä tuossa "konsertissa" ja Julkisessa Päänaukomis tilaisuudessa. Kaikki !!
Minä en myötätunne kenenkään suhteen yhtään. Tokihan kannattaa muistaa, että siellä on TAKUULLA ollut myös sitä sakkia jotka menivät yksinkertaisesti vain ilmaiseen (?) konserttiin ! Eikä olleet niinkään kiinnostuneet näiden koiran-aivoisten pässinpäiden kiihottuneesta kuolaamisesta ja älyvapaasta kollektiivisesta mölinästä.

Ennenvanhaan meillä oli sangen yksinkertainen nimitys tuollaiselle sakille, mikä nyt näyttää, NÄYTTÄÄ (!!), vallanneen ei vain suomen vaan lähes koko tunnetun maailman, se oli yksinkertaisesti: Ääliö-kakara.

Huonostikäyttäytyvä, käytöstavaton typerä rasavilli. Päätäänaukova niljake. Ylimielinen pikku Vasemmistopaska, joka on yhtä itsetietoinen kuin The Officen "Michael Scott". Jos edes SITÄ !!

Vittu mitä imbesillejä !! HAhahaahahaaaa... ei voi vittu olla enää totta ! ....ei ..!..ei-jei-jei-jei-jei-jei-jeijeijeijeijeijeijeijeijei !! ei !!
Näköjään Stadissa kasvaa häkellyttävän kusipäiseksi. En tiä.. ehkä siellä on jotain ongelmia kraanavedessä tjns ?! Vai syöttekö te siellä ihan kirjaimellisesti PASKAA ?!? Vai mikä siellä vaikuttaa, jokin, mikä mädättää senkin VÄHÄN aivotoiminnan ym, mitä teille on se sarvipäinen Suuri Isänne suonut ?

Minä luultavasti AMPUISIN teitä NAAMAAN jos alkaisitte MINUN puheeni aikana tuollaisen kusiruuttien yhteismanauksen "Turkkila on Rasisti..." ad nauseam.

VITTUAKO SINÄ SAATANAN KUSIPÄÄ VASURINPASKA, RÄHJÄINEN VITUN HIPIN-JUOPPOKETKU, LUUSERI, PASKAPÄÄ PUMMI, saatana katsot asiaksesi saada mennä mihin vain julkiseen tilaisuuteen ja alkaa aukoa siellä äänekkäästi päätäsi ja häiritä sekä mahdollista esiintyjää / puhujaa, että kaikkia muitakin paikallaolevia !?!?
SE jos mikä, on JUNTTIA !! SE on junttiuden YDIN ja OLEMUS !!
Ja kuten tiedetään, ovat Vasurit ja naiset, maailman "parhaita" "PROJISOIMAAN" eli näkemään omat huonot puolensa ja vikansa, ja oman pahuutensa, typeryytensä, väärintekemisensä, rumuutensa, KAIKISSA MUISSA ja muiden piirteinä. Eli he ovat SOKEITA omalle kerrassaan pöyristyttävälle käytökselleen.
Ja tiedättekö mikä muu "Kansaryhmä" käyttäytyy ja näkee maailman, tuolla samalla tavalla ?! Ettekö... se on: Rikolliset.

Murhaajat, raiskaajat, mielipuolet, luunkerääjät, lastenpaneskelijat, ryövärit, murtautujat, ammattipahoinpitelijät, juoppohullut, ämmiensä pahoinpitelijät, ruumiita tynnyreihin säilövät kahelit yms, KAIKKI !! Kaaaaaikki, niistä omaavat TÄSMÄLLEEN saman "persoonallisuuden" kuin Keskiverto Vasuri.

*

Ei sillä, että odottaisinkaan teiltä yhtään mitään tuota ylempää, mutta; tuo on kertakaikkiaan häkellyttävää älykääpiömäisyyttä ja kusipäisyyttä ja ehkä kaikkein eniten LAPSELLISTA. Vittu miten tynkäkasvuista sakkia te OLETTE !!!
Onko teillä vittu MITÄÄN!! alkeellisintakaan, häpeää / häpyä !?!? Tiedän jo kyllä vastauksen, mutta kysytään nyt ainakin, ikäänkuin "retoorisesti" tuota, tässä ...vaikka itseltäni tjns...

Jos olisimme keskiajalla, TE olisitte niitä mistä te syytätte mm niitä Persuja, eli TE olisitte jo polttamassa ROVIOLLA sekä Immosta, että Turkkilaa ja Co.
Ja silti te ette joko a) ymmärrä tätä, ihan oikeasti, tai sitten b) te tiedätte kyllä pistävän hyvin ja tasan tarkkaan, mutta leikitte tyhmää, kuten kiusaajat ja muut rikolliset paskapää paskakasat aina tekee. "Emmää mitää..o...teh.. ni! emmä mitää! TOI se oli ! TOI (uhri) sen teki / sanoi, TOI on se SYYLLINEN !! ToiToiToiToi !!..."

KEITÄ VITTU TE LUULETTE OLEVANNE !!?!??! SAATANAN KENOPÄÄT PASKAMUNAT VITTUAIVOT !!?!? Häh ?!?! JumalaUTA !! että harvoin on niin suuri sakki, kerjännyt NIIN epätoivoisesti turpaansa tai nappia otsaan, kuin TE nyt ja nykyään. Ja oikein TYÖKSENNE !!! Jotkut siis ihan-tasan-kirjaimellisesti TYÖKSEEN !!!!!!!!  T Y Ö K S E E N !!!

Vittu tuo kalju Persialainen hullukin käyttäytyi asiallisemmin, tuon perusteella, kuin YKSIKÄÄN teistä vitun paikallisista saatanan muuleista, marsuista ja koirista.

Vittu, että on muuten mennyt NAURETTAVAKSI, tämä itku ja vollotus ja panikointi ja hätiköinti !! Eiheheheeiii..voi muuta sanoa. No; vainoharha! se, on hemmetinmoinen huume !

Jumalauta, että TEITÄ saa TAAS hävetä perkele jo GLOBAALISSA mittakaavassa, kun joka vitun "media" (Kommunismin ja Marxismin pesäke täynnä iljettäviä kusilieroja)  uutisoi tästä vitun tikusta-asiaa hössötyksestä ja hätäpaskonnasta ! Vittu KIINAA ja KAZAKSTANIA myöden, ovat perkeleet tätä uutisoineet !
0_o ???!  Siis M I T Ä  uutisoitavaa tässä ylipäätään ON ?!?!? MISTÄ te ylimalkaakaan edes LUULETTE ja se ON LUULO(!!), rähisevänne NYT ? Tälläkertaa ?

Ei jukolauta voi olla TOTTA !!!!!

Saattaa muuten olla, että MINÄ en ole sittenkään käsittänyt teidän VIHAANNE omia ja omaa Maatanne kohtaan, ikinä vielä oikein kunnolla. Olen saattanut ALIARVIOIDA teidän katkeruutenne ja kaunanne ja ärtyisän Vasuriutenne. Mutta sitä virhettä EN TEE ENÄÄ !! You better believe THAT bitch !!
Samalla sivulla ollaan !
Minä pidän teitä silmällä. Kuten minä AINA pidän, kaikkia ja kaikkea.

Iroonista kyllä, MINÄ varmasti sopisin melko hyvin ITSE joksikin yksityisetsiväksi tai sellaiseksi Kytäksi mitä ihmiset LUULEE kyttien ylipäätään olevan !! Hahahaha, kohtalon ironiaa kai ? C´est la vie.

Olenkin usein ajatellut, että jos MINULLE tuotaisiin nokan eteen KAAAAAIKKI !!! ihan-tasan-vittu-KAIKKI !! ymmärrättekö ? K A A A A AAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIKKI !! se materiaali / ns "tutkinta materiaali" mitä on kerätty esim piku-Maddyn tapaukseen liittyen, olisin ratkaissut senkin hevonpaska "keissin" tuosta noin ja Vasemmalla kädellä. Iisi piisi.

Mutta minun sijaani, näitä kaikkia "tapauksia" "tutkii" !! hahahaha, niin nin "tutkii" sellaiset alun kolmattasataa kiloa painavat laiskanpulskeat mursumaiset sedät, jotka tikahtuvat jahka syövät seuraavan donitsinsa tai yrittävät kavuta Sikatalon raput ylös. Sellaiset joiden VAHVIN puoli, EI OLE tarkkaavaisuus ja älyllis-tarkkailulliset kyvyt ja luontainen ja VAHVA taipumus moiseen. Saati sitten tinkimätön ja taipumaton usko Toisten Ihmisten Vapauteen ja Itsenäisyyteen ja Kunnioitukseen ja siihen, että itsellä EI OLE OIKEUTTA jyrätä muista yli, ei edes niiden ääliöiden PYYTÄESSÄ sitä, kuten te MUUT näytätte tekevän. Sukupolvesta toiseen, ab initio, ad infinitum ja nauseam.

*

Ahtisaarikin on "surullinen" !!

Ei voi kuin ... olla itsekkin suunnattoman suunniltaan ja surullinen ! Painaa pää polvien väliin ja tihrustaa pari krokotiilinkyyneltä.

*

Ja mitä tulee tuohon "konsertin" NIMEEN !! VOIHAN nyt sitten VITTU !!
"Meillä on unelma" ?!?! HAISTAKAA VITTU !! Ja upotkaa saatanan lörppähuulet, paskaan !!
TEILLÄ; EI nimenomaan OLE, mitään unelmia, eikä visioita eikä suunnitelmia eikä mitään vastaavaa, PAITSI (!!) toisten tekemien töiden TUHOAMINEN !! Niin kulttuurin kuin rakennustenkin (myös neekerit pelkää rakennuksia, btw!) ja kaikenlaisten "arvojen" ja taideteosten ja myös pyrkimys ennakkosensuroida kaikki mikä ei miellytä, ihan kuten Herra Hitler, teidän Rakas Suuri Johtajanne ja Marxistinen Oppi-isänne aikoinaan. Katsotte vähän jotain, juuri ja juuri päätänne kääntäen, ja vilkaisette ohimennen, ylimielisesti ja tuhahdatte nirppanokkaisina nyrpistelijöinä, että "pyh ! EI KÄY !! pois tuollainen!" ja te ette NÄE TÄSSÄ mitään ongelmaa tai samankaltaisuuksia tai ihan tasan "identtisyyksiä" esim juuri kolmanteen Valtakuntaan ? tai Ryssänpaskojen Kommunismiin ? tai Pol Potin persläpeen ?! yms.
SE onkin juuri SE syy, miksi historia aina palaa kummittelemaan ja toistuu, koska ne paska-aivot jotka teki SEN, jonkin, silloinkin, tekee SEN jonkin, NYTKIN ! koska ovat liian umpisokeita ja kiimoissaan, HERÄTÄKSEEN tähän elämään ja pärähtääkseen hereille, ja koska heillä vain kertakaikkiaan on paskat geenit, kuten neekereilläkin, ei he voi itselleen mitään. Ja bäng! historia toistuu ja toistuu ja toistuu ja toi.... blaa blaa blaa....

( Eikös muuten tässä yksi kerta se perunasäkki, se läski vitun kuvottava kommariämmä, se Haloska, sanonut melko kirjaimellisesti jostain taideteoksesta, että "tuo pois" ?!? ...jumalauta jos sanoisit sen MINULLE !!! ja MINUN tekemästäni jostakin teoksesta !!..... huuuuh..*RAIVOISAA huohotusta* .... saattaisi muuten lätty lätistä ämmä! Tosin en usko, että uskaltaisit sitä sanoa, minun läsnäollessa. Olen pistänyt merkille, että sekä nekrut, että kaikenlaiset vitun vasemmistokiljujat on ainakin satunnaisesti, yllättävän "khuulina" minun energiakentässäni, vaikken ole mikään miehistä suurin [fyysisesti]. Mutta kaippa ne vaistoaa mm sen, että minä olen esim.... mmm.. oikeassa ! Ja edustan moraalia "Deus Ex" eikä minulle VOI siksi sönköttää mitään vastaan, koska EN EDUSTA ihmis-apinan "moraalia".

Mutta ajatelkaa saatana mikä YLI-YLI-MIELINEN itsekäs vitun porsas ja paskamudassa ryömivä vitun torakka, Halonenkin ON !! jotta menee saatanan solipsistinen typerä lehmä, hyödytön vitun kusiainen, osoittelemaan sormellaan jonkin itseään RÄÄÄIKEÄSTI hyödyllisemmän elämänmuodon jälkeensäjättämää taidetta ja TOTEAA, tuosta vain! ikääkuin se jotenkin KUULUISI hänelle!! hahahaa, ei vittu voi... niin nin, menee saatana märehtimään vitun läskipää lehmä, jonkun talun(?) eteen ja älähtää sitten, että "ei käy! pois tuollainen"...... Totaalisen pöyristyttävää. Mitenkään muuten ei voi tuollaista solipsismia ja ylimielisyyttä ja luultavasti 60-luvulta, huumeiden aiheuttamaa, Hybristä, kuvailla. Absoluuttinen Abominaatio. Haista saatanan ketale vittu !! Ja painu helvettiin. )

Eniwei, yrititte siis olla jotenkin sidottuja ja kohtalonyhteydessä, siihen vitun naisiaanpieksevään ja muutenkin varmasti Totaalisen Rikolliseen, vitun nekruun, Martin-Nekru-Kingiin !?
Hahahaa, voihan vittu mitä täysin käpyaivoisia tolvanoita !! Ei vittu hei, mä häpeeen TEITÄ !! MÄ - HÄPEEN - ja TEITÄ !! Koska TIEDÄN, ettei teillä OLE häpeää !!


Säälittävää. Kertakaikkiaan: säälittävää. Ja niin, niin todella, laimeaa !!
Hahahahahaaaaaaaaaaa. KETÄ VASTAAN, te vitun tyhjäpäät tuossa luulitte mieltänne osoittavan ja nokkaanne nostavan ?!
Kummitteleeko teille Tony Halmeen aave ? vai ? ... siinä olikin hyödyllinen murskaaja siten, että sille ei vasemmiston 20kiloiset hipit yksinkertaisesti USKALTANEET aukoa päätään muuta kuin hyvin, hyvin kaukaa, turvallisen matkan päästä. Ja juuri SIITÄ on Vasureissa ja hipeissä yms Marksisteissa kyse; ne on elukoita, jotka sikisivät Toisessa Suursodassa, jotka ei kunnioita MITÄÄN tässä elämässä ja tämän taivaan alla, muuta kuin sitä mitä joutuvat, JOUTUVAT!!!! väistämään ja pelkäämään. Ja varomaan. Eli sitä "suurempaa kalaa".
Ja Tony totisesti OLI, tuo suurempi kala. Vittu kun olisikin vielä Tontsa !! HAHahaaaa, ei ainakaan hipit räksyttäisi sen läsnäollessa, eikä TAKUULLA YKSIKÄÄN, 1 ainoa !! VITUN NEKRU !!
EI YKSIKÄÄN NEKRU !!

Haluatteko te nyt, kun Tonya ei enää ole, jotenkin kuvainnollisesti hakata hänet kappaleiksi ja kusta haudalleen ?! Kostaa sen, ettette PYSTYNEET kumoamaan häntä, kun hänessä vielä henki pihisi ?
"Kun suuri puu kaatuu, käyvät kaikki sitä pilkkomaan" kuten sanonta sanoo. En muista sanonnan alkuperää, mutta hemmetin hyvä se on.

"Oidipuskompleksi" anyone ?!

*

Lukekaa tämä ja ymmärtäkää se, ja pohtikaa niillä kissan-aivoillanne tätä hetki, jos se vaikka osittain ja vahingossa, MILTEI, uppoaisi siihen umpiluisen Vasurin-paskapäähäsi: te olette kaikki, De Facto, MIELISAIRAITA.
Mielipuolia, järjiltänne, PSYKOOSISSA, te näette näkyjä ja huidotte tuulimyllyjä vastaan. Te taistelette oman varjonne kanssa, ja huudatte kadunkulmassa maailmanloppua. TE.
Ei kukaan muu kuin TE !! "Kuka muu muka" ?!?

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

TE !! TE ! te-te-te-te-te-te-te-te-te-te-te TETETETETETETETETETE, SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ SINÄ !

*

Ja on myös TODELLA, todella, kuvottavaa ja irvokasta ja nurinkurista, että TE - kaikista maailman olioista, KEHTAATTE vitun reppanat saatana, performoida "kiusaamisen vastaista" osaa !!
Tehän OLETTE  KIUSAAJIA, fa christs sakes !!

Mutta seKIN persoonallisuushäiriö ja mielisairaus on sama juttu; sitä ei ITSE nähtävästi NÄE eikä KUULE eikä YMMÄRRÄ eikä siksi saata käsittää tai HYVÄKSYÄ  T O D E K S I.
Todellisuus on myrkkyä mielisairaalle. Hullut HUUTAVAT !! (vaikkapa Rasismista™). Hullut huutavat Todellisuuden edessä kuin vampyyrit krusifiksia ja päivänvaloa. Hipit ja Vasuriketkut HUUTAVAT nähdessään JÄRJENvaloa ja Totuuden. Jos ei mistään muusta syystä, niin siitä, että; se näyttää KAIKILLE tässä olemassaolossa, kuka ikinä onkaan kuulolla ja näkemässä, SEN miten VITUN alhaisia ja huonoja ja lahjattomia, mitättömiä vitun kusipäisiä nahjuksia he ovat.
Rotta ei tykkää joutua valokeilaan, sillä se kuvittelee olevansa jokin muu kuin ...rotta.

Rikolliset INHOAA totuutta, sillä se EI OLE heille mieleistä diaknoosia tarjoava ! Oma harha ja fantasia / dystopia, on paljon lohdullisempi ja parempi heidän pienestä mielestään. Eikä MIKÄÄN hinta ole liian suuri siitä maksettavaksi, että saa elää SITÄ fantsuu. Ja yleensä se HINTA on MUIDEN HELVETTI; HENKI !! Tai vähintään rahat ja järki ja itsekunnioitus (olen itse OLLUT rikoksen uhrina, kerran tai pari, ehkä 3) ..ja mitä kaikkea. Sillä on PALJON seurauksia. Mutta niistä viis !! Kunhan pikku kusipää pääsee revittelemään mielensä kuvitelmissa, joissa hän ei suinkaan ole alhainen, kurja rotta, ja kuselta haiseva vitun sammakonnaamainen varas!! Eheeiii ! vaan Arvoisa Herra ja Suuri Sankari ja keisari vähintään ja mitä vielä !!

Haistakaa vittu, paska !!

*

Eikö ole ÄLLISTYTTÄVÄÄ, että huolimatta siitä KUINKA VITUN PALJON !!!!!! maailma iskee sinun HARHAASI vastaan ja yrittää viestittää, että "hei! älykääpiö! olet menossa VÄÄRÄÄN - SUUNTAAN!!" ja siitä, kuinka paljon, KAIKKI muut ovat sinua vastaan ja erimieltä ja sanovat, että sinä kärsit jostain pipipäisyydestä, niin saatana SIIILTI !! silti sekopää ei usko ! Ei !
Ei se usko !!

Se tietää itse paremmin. Minulle tulikin tätä kaikkea kakofoniaa ja naurettavaa friikkisirkusta seuratessani mieleen, taas, että :Vasurit on todella, pelottavan paljon, samanlaisia ja kaltaisia -kuin Leonardo Di Caprion näyttelemän sekopää hahmo, melko vitun loistavassa elokuvassa "Shutter Island" !

Vaikka siihen / heihin, käytät miten paljon tahansa, aikaa, vaivaa, rahaa, lääkkeitä, hoitoa, ymmärrystä, olet mukana heidän harhoissaan, mitä vain!! niin EI !! Jumalauta !! EEEEIII !!
Ei sitten millään eikä silläkään. Ei ! Siitä tahmeasta, takiaismaisesta asiasta nimeltä HULLUUS, EI pääse irti. Vaikka ne kalan-aivot miten rimpuilisi. Se istuu melko sitkeässä !!
Ehkä Chris Nolan oli oikeassa: sitkein kaikista loisista ON todellakin IDEA !! Ja ajatus ja ideaali ja mikä vain -ismi.
Mitään niitä pahempaa ei kai sitten ole.

Ja kuten näette, siellä ne reppanat ja halvatun rehvelit, vaan istuu ja heiluu, Kommu...aaannteeksi ! "Kansalais Torilla" siis tietenkin, ja hoilaavat jotain vitun Taistol...mmm.."Taistelu" !! TaisteLU! laulujaan jotakin näkymätöntä Mörköä (ei Timo Soini) vastaan ja "osoittavat mieltään" vaikka KETÄÄN MUUTA, esim... VIHOLLISTA, EI ILMESTY PAIKALLE !! Ei mistään nurkasta tai ilmansuunnasta. Ei sitten kertakaikkiaan ketään.

*

Jos olisitte vielä Ysärillä sanoneet minulle, että jonain päivänä ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa, suomea HALLITSEE kommunistit yhdessä neekerten ja Persialaisten päänleikkaajien kanssa, ja "neekeri" on Virallisesti Kielletty sana, niin tuskin olisin muuta kuin katsonut sinua kuin olisit juuri muuttunut läpinäkyväksi ja paisunut kymmenmetriseksi.
Mutta.... "kaikkea sitä näkee!!... kun vanhaksi elää". Kuten sanotaan.

Heiluri heiluu.

Tyhmät pyörii tyhmyyden karusellissään.

*

Ja tuosta huudosta, että "Turkkila on RASISTI" ?!?!.... Niin ... mitä vittua !??! Onko teillä KETÄÄN tai MITÄÄN kotona !?? Saatanan tomppelit. Mitä VITTUA te jankutatte ? saatanan moraalittomat moukat ja juntit aivokääpiöt !
Teidät tulisi kaikki ruoskia.

Kiittäkää lusifer-luojaanne kädet ristissä, etten minä ole mikään suomen Geshtapon Johtaja.. no, ainakaan VIELÄ! nimittäin MINÄ olisin surutta kerännyt teidän KAIKKIEN kasvot jollain kameralla ja tietokone "softalla" eli suomeksi "ohjelmistolla" ja myöhemmin hakenut teidät vaikka kotoanne REPIEN, ja RUOSKITUTTANUT koko saatanan sairaan vitun sakin !!
Minä kurittaisin teitä, avec plaísir.

Ja toisin kuin typerät vitun myyränaivoiset hölmöt nimeltä "konservatiivit" yms Poliittiset Vahanuket, minä TIEDÄN vailla sumeuden tai epäilyksen tai hämmenksyn, häivääkään, että SE on juurikin TÄSMÄLLEEN sitä, mitä TE TARVITSETTE. Aimo annoksen kuria ja kuritusta, ja SE on se sadomasokistinen syy, miksi te riehutte tuolla Julkisesti kuin jokin vitun älykääpiö-kovis; koska teitä ei ilmeisesti ole eläissänne vielä KURITETTU!! Näköjään jotkut todella KAIPAAVAT sitä, jos ovat jääneet siitä paitsi.
SITÄ vasemmistovammaiset apinat OIKEASTI HALUAVAT !! Tiedoksi niille joista on kurittamaan.

Kyllä sen jälkeen hipinkin ilme kirkastuu kummasti, kun on ensin ruoska viuhunut tai remmi soinut perseellä tai jotain vastaavaa. Läski tummukoon ja lätyt lätisköön !! Teidän kurinpalautus on jo hemmetinmoisen aikamäärän myöhässä !

HÄVETKÄÄ !!!

Saatanan ääliökakarat.

Mutta: "sitä saa mitä tilaa". Painakaa toki kupoliinne. Kovatkaa se siellä NYT lilluva kusenpaljous tuolla opilla. Niin a-vitun-vot !

*

http://www.iltalehti.fi/viihde/201507280224529_vi.shtml  "Katso Kuvat"


" Wrooooooooh !! ...wruuuuuh !! Suomi finland PERKELE E E eeee !!...? "
(Tuo Somppu tuolla takana on luultavasti juuri tulossa raiskaamasta tai menossa raiskaaMAAN, ja sillä on nähdäkseni kulli tanassa tuolla paidan alla. Vitun puikulapää läskiperse Somali-makaki-silkkiapina-kusiainen !)


Siinä sekin neekeri-mulatti taas on ja karjuu jotain epäilemättä hyvin viisasta ja älykästä. Siitä miten Valkoisen on annettava kaikki mitä sillä on, ilmatteex neekerille, koska neekeri on ....nin.. olemassa.

Ja siellä oli näemmä tuokin, TAAS jumalauta, tuo vitun Hetemaj´n paska !! Pitääkö sen saatanan pallopäisen vitun Bosnian ämmän joka-vitun-paikkaan tunkea aukomaan sitä pyöreää päätään ja ärsyttämään suomalaisia ?! En ihmettelisi jos se alkaisi asentaa jotain vitun autopommeja pitkin Stadia ja räjäytellä ihmisiä kappaleiksi. Sehän se ON niiden hommaa siellä vitun Paholaisenkin hylkäämässä perslävessä nimeltä Bosnia tai Serbia ja Kroatia ja mitä näitä vitun idän Nevadoita nyt on. Jotka on samalla "kehityksen" asteella kuin Neekerien Afrikkakin eli "ei-kehitystä" asteella. Vaan alkeellista kurjuutta ja loputonta, endeemistä pahuutta ja silmittömän raakaa väkivaltaa ja tajuntaa vääristävää tyhmyyttä, valtavassa mittakaavassa.
Ei-Tulevaisuutta tilassa, johon kyseiset rodut TULEVAT RAAHAAMAAN MYÖS SUOMEN ja KAIKKI JOTKA "HEIHIN USKOVAT" ! Ja jotka heitä tukevat; te kiillotatte Titanikin messinkejä.
Mutta... hulluillahan on halvat huvit kuten sanotaan. Vaikkei tässä ole MITÄÄN HALPAA !!

"Lännen-Jukkakin" ?? perkele. Mikäli tuo siis tarkoittaa sitä vitun juttimuusikkoa "Jii Karjalainen" ? Oletan näin olevan. Haista sinäkin vitun hyödytön kehäraakki, pitkä vitun paska. Vitun seniili typerä mulkku !!
Ja sitten siellä oli, tottakai, tuo pikkutytön-näköinen mulkku "Jukka Poika".
siitä ei ole mitään TUON kummempaa sanottavaakaan, mutta että Maija ??!!
Maija... mä en nyt saata oikein edes uskoa, että SINÄ olet saatanan seonnut ämmä mennyt sekoamaan tähän touhuun ? Miksi helvetissä ? vetää hyvä maine / ura pytystä alas ? Jonkun saatanan kuvottavan käkkäräpäisen, kiittämättömän nekrunpaskan takia ?!
WTF ?!?

Tokihan Maija on tullut äidiksi ja on siksikin ehkä vähän liian suojelevaisella ja lellivällä ja sallivalla, tuulella, mutta silti !
Joku roti sentään.

Ja sitten siellä oli tuo ääliökaksikko Paavi-Johannes Arhinmäki, ja Eeva vitun-ärsyttävä-kusipää-ämmä Pipiää..det. Vai Pia-u-det ko se oli ? Ne kumminkin.
Ai vittu kun tuosta kuvan läpi voisin lyödä niitä lättyynn niin, että lätisisi ....aaaaaaaaaaaaahhh !!... aijaijaijaijaijaijaijai !!..aijai !
Piau-detti näyttää ihan sellaiselta, ärsyttävältä ja lapsellisen naiivin-typerältä opiskelijaämmältä joka luulee tietävänsä kaiken, koska on nähnyt livenä joskus pari nekrua eikä ees pelännyt niiiin paljon, koska mukana oli myös pari riuskaa valkonaamaa. Ja itse Paavi, näyttää kuin se ulostaisi juuri kuvanottohetkellä "salaa" housuun ja yrittäisi näyttää "khuulilta" asian suhteen, muttet sinä ketään hämää! tai minua ainakaan.
Näköjään sillä on myös tatskoja ! aha !! Jaaha !! Sillälailla, eli tatuoituja kovanaamoja ja "merimiehiä" yms, on nyt nykyään, hei! chillaa, ihan khuul ja ok, päästää eduskuntaan muutenkin kuin tutustumiskierrokselle.

Totta se sitten oli !! Morlokkien kapina Eloi´itä vastaan. Ali-ihmisten kapina sivilisaatiota vastaan. Tässä se on ! Me ELÄMME sitä !
"Duudsonin" älykääpiöt ja johtohahmona toimiva KIUSAAJA eli mielenvikainen narsistinen kusipää, ovat  nykyään suosittuja ja Suuria Sankareita. Haistakaa kaikki vittu.
Te ette totisesti ole minun ystäviäni tai puolellani. Minä en HYVÄKSYISI tuollaista sakkia omikseni.
Minä sanoudun teistä selkeästi irti.

Saatanan, vitun rakit !!

Ja olihan siellä tuo vitun kalju-kuvottava-askenasijutkukin eli Stiller. Ja tyhmääkin vielä paaaaaljon tyhmempi, jokapaikanhippi, "vanha kunnon" rähjäinen Tuomio-Ojan Erkki. Koska missäs ärsyttämis tilaisuudessa se nyt EI olisi ?
Sehän oli suuttunut jossain ajankohtaisohjelmassa jostain TOTAALISEN LAIMEASTA huomautuksesta itseään kohtaan, ikäänkuin SE jokin kommentti olisi "nyt mennyt ylilaidan" tai jotain.
Näiden tihrusilmäisten kusipäiden älykääpiöiden itsekästä vielä paaaaaaaaaaaljon röyhkeämpi, käytös ei voi kuin ällistyttää kunnolista ihmisyksilöä. Ja kunniantajuista ja tajuissaanolevaa ja rehellistä jne.
Jos TUO mitä se joku sille vitun nahjukselle SANOI, oli sen mielestä jotain poikkeuksellista ja outoa ja ällistyttävää jne niin en muuta kuin sano, että : siinä tapauksessa olet tähän asti ollut aivan vitun onnekas !

Pyörryttävän pöyhkeä tyyppi, kerta-vitun-kaikkiaan. Kuten ne KAIKKI on, sehän on yksi Politiikkaan pääsemisen EHTOKIN herran tähden ! Totaalinen moraalittomuus ja absoluuttinen karisman puute ja tyhjiö, ja karkean alkeellinen ylimalkainen ymmärrys MISTÄÄN. Ja ihan HELVETINMOINEN EGO ja suunnattomat luulot itsestä ja ei-ansaittu itseluottamus.
Ja TIETENKIN myös vakaumus / vakaa usko, että itsellä on luontais-syntyinen OIKEUS määräillä muita, ventovieraita ihmisiä, ja säädellä näiden elämää. Komennella muukalaisia.
Kas SIINÄ on "poliitikko" !! Ja NIITÄ ja YKSIN NIITÄ, "SUOJELEE" POLIISI !!
EI SINUA !! Hoi Polloin muuli.


Vaan SINULTA !! he "suojelevat" Virallisia Kiusaajia ja loisia, SINULTA. Koska he TIETÄVÄT ITSEKKIN palvovansa Paholaista ja tekevänsä sen työtä tässä elämässä jne, ja he tietävät kuten KAIKKI RIKOLLISET syvällä sisällään, kyllä totuuden luullakseni VARSIN HYVIN !!!!!!!!!!!

Painakaa TÄMÄ syvälle tajuntaanne, älkääkä LEIKKIKÖ TYHMÄÄ.

Ja kuten kaikki ylimieliset, pilallehemmotellut vitun kakarat; he haluavat selvitä Pahoista Teoistaan rangaistuksetta, ja itseasiassa he haluavat ja VAATIVAT(!) niistä kehuja ja kunniaa ja että ne sitten unohdetaan. Ja he haluavat myös, että NE jotka "kehtaa" edes HUOMAUTTAA heille näistä asioista, pistetään jotenkin "vastuuseen" (joka on sana jota voitte PALJON lukea ja kuulla, näiden vitun pirujen läsnäollessa). Mutta HE ITSE eivät ole KOSKAAN, IKINÄ, MISTÄÄN SYYSTÄ, VASTUUSSA MISTÄÄN! Ei vähäisimmässäkään määrin.

Se mitä tuo ON, on ÄÄRI-NARSISMIA ja todella, todella PAHA "keissi" !! Ihan "pure fucking section 8" tapaus. Sellainen missä fyysinen versio kiidätettäisiin JUOSTEN pitkin sairaalan käytäviä, paareilla, leikkaus-saliin, suuren häslingin vallitessa.
Totaalisen pilaantunutta tavaraa. Loisia. EI VERTAUSKUVA.
Loisia.

Loisiminen = elämäntapa, elinkeino, tiettyjen olentojen tapa olla olemassa ja elää. Tapa syödä ja saada turvaa isäntäolennon uhrauksilla.

Kimit  Pohjois-Koreassa on näiden kurjien paskiaisten vastine. Sellaisen tason itsekkyys ja solipsismi ja histriooninen äärinarsismi, on todella häkellyttävää katseltavaa ja pelottavaakin. Sitä ei voi kuin katsella täysin EPÄUSKOSTA lamaantuneena. Sellaista on katsella sitä spektaakkelia mitä Pahuus jatkuvasti olemassaolossa järjestää.
Häkellyttävää. Ja kuvottavaa, oksettavaa, elämänhalun tuhoavaa ja de-motivoivaa.

*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti