sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

No voi nyt JUMALAUTA !!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072620090869_uu.shtml

Kyllä sitä nyt vittu itketään ja "penätään" ja valitetaan ja mongerretaan, kun joku joka EI OLE VASURI sanoi jotain, jostain ... Niin.
Sanoi jostakin jotakin, ja tavalla jolla Vasurit ITSE puhuvat KOKO VITUN AJAN joka-ikisestä-asiasta.

Vittu että kehtaatte !!! saatanan koirat !!

Kattokaa nyt tätä saatanan NAURETTAVAA yninää ja kollektiivista itkua ja vaikerrusta ja älämöintiä ja elämöintiä ja kauhistelua ja hössötystä ja kuhinaa ja tohinaa..."  Stubb oli aiemmin kommentoinut asiaa vain yhdellä twiitillä seuraavasti: "Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta."  "

Hätkähdyttävää rehellisyyttä !! "Ei mulla muuta" !! No... damn straight !!

"  - "Suomi on avoin ja kansainvälinen, kieliltään ja kulttuuriltaan rikas maa." Näin todetaan hallitusohjelmassa visioksemme. Tämän vision eteen olemme sitoutuneet tekemään työtä, Kokoomus hallituspuolueena ja minä tämän hallituksen ministerinä, Stubb vakuuttaa.  "

SUOMI, EI OLE avoin tai rikas kulttuuriltaan eikä missään nimessä Kansainvälinen. Suomi = Pohjois-Korea vähän paremmalla elintasolla.

"  Stubbin mukaan suomalainen kulttuuri kehittyy päivittäin kansainvälisessä vuorovaikutuksessa ja suomalaisuus tarkoittaa myös kansainvälisyyttä.  "

Jouu...... ei.
Missä täällä on Kansainvälistä Vuorovaikutusta ?!...ei ainakaan minun nurkillani tai kotonani, enkä ole edes itseasiassa kovin pahoillani siitä.

Sitten oikea hävytön kasa paskaa !

"  - En hyväksy hyökkäyksiä avoimuutta ja demokratiaa vastaan. Puolustan sananvapautta, oikeutta ilmaista mielipiteet. Sen sijaan vihapuhetta tai ihmisarvon loukkaamista ei mielestäni kenenkään pidä hyväksyä, hän kirjoittaa.  "

Tyyppi joka on itse koulukiusaaja eli sosiopaatti EDELLEEN ja KIUSAAJA EDELLEEN, kehtaa saatana EDELLEEN sanella muille suunnat selviksi ja kertoa miten tulee olla olemassa, eli siis PAKOTTAA. Yhtä hyvin hän voisi uittaa Kansa Kollektiivista päätä koulun vessanpytyssä.

Koko saatanan tyyppi ON hyökkäys avoimuutta ja tuota hevonpaskaa mitä Marksistit aina jankuttaa, vastaan, eli "Demokratiaa". Haistakoon vitun ja ..kuolkoon ! Vaikka mitäs siitä, miljooniahan noita on. Ja mitään "Vihapuhetta" ei ole olemassakaan. Muualla kuin hyvin, hyvin ämmämäisissä ja harhaisissa pikku päissä ja kuvitelmissa. Ja tuollaisten kiipijöiden ja sosiopaattisten kiusaajien ja muiden puolijauhoisten kaheleissa "visioissa".

* * * * *

Ja sitten tämä vollotus vaan jatkuu.... L O L.
Välihuomautus; vittu nää on ihan pimeitä. EI..saa...ta... hahahahaaaaaaaaaaaa aa !!!

Sitten edes jotain järjellistä.


Ja näitähän riittää. Parkuminen ja ällistely ja typerä pällistely vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu aina vain, menet mihin päin nettiä tahansa. Kaikki ........siis "kaikki", on nyt ihan ninq et kääk hei! ja apua ! ja mi..MINKÄ TAKIA ?!?

Onko teille saatanan kanan-aivoilla minkäänlaista SUHTEELLISUUDENTAJUA ?!?! MISTÄ te vitun kusiaiset NYT luulette oikein tässäkin taas kohisevanne ?!
Perkeleen ylimieliset vittupäät ja paskanaamat !! Kehtaattekin saatanan demonit ! Haistakaa pitkä vittu koko sairas sakki.

Olli erehtyi sanomaan jotain mikä on mieleltään terveelle IHMISELLE melko itsestäänselvää ja aika "blaah" ja pliisua, ja SILTI, kaikki Saatanan Kahelit kaikkialla, alkoi kiivetä seinille ja saada näppylöitä pilluihinsa. Tuo vitun Vennamon kammotuskin, vittu minkä NÄKÖINEN demoni sekin ON (!!!) huh helvetti (!!), niin "miehet" kuin naisetkin.


Olli onneksi ymmärtää, kuten Trump Amerikassa, että anteeksi ei kannata eikä tarvi pyydellä. En voisi enempää onnitella Ollia nyt. Käy miltei kateex, että sinä sait kunnian tikahduttaa minisielut minun puolestani, mutta onnea !!
Eikä pidäkään perääntyä, YHTÄÄN !!

Se mistä tässä tapauksessa on OIKEASTI KYSE, pinnan-alla ja tuolla varjoissa ja kulisseissa, on yksinkertaisesti se, että tuo kusipäälauma, "Monikultturistit" ja "Suvaitsevaiset" eli munattomat rotupetturit nätimmin sanottuna, eli aikamme Natsit ja Kommunistit, aistivat itsekkin jo lähestyvän loppunsa ja kuoleman kolkuttamassa olalleen ja SIKSI he nyt älähtivät ja ärähtivät NÄIN paljon. He - ovat - köysissä - ja - TIETÄVÄT sen.

HAHAHAHAHAHAHAH AHHAH ahahaHAH ahaHA haHaH aAHa AHAhAHAAHA HAHahAHAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Haha hahah ihanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! HAHaaaaaa.


BRAV´VO  !!!
Vitun Tuomiojan kommarinpaskakin siellä taas oikein "VAATII" joltain muulta jotain "toimia" nyt kun joku uskalsi kirjoittaa, KIRJOITTAA, nettiin jotain aika vitun platkua jostakin..... häpeä !
Häpeä saatanan muuli ja nahjus, häpeä !

H Ä P E Ä !!!!!!

* * * * * * * * * *


Ruskea Hubara-neekeri penää nyt Ollilta tietoa siitä, miksi hän on "painajainen" No jos minä vastaan nyt kohteliaana hahmona, Ollin edestä. Pyytämättä ja yllättäin.

PAINAJAINEN on se, että meiltä viedään käsistä ja nenän alta ja edestä ja takaa ja vierestä ja yltä ja alta, kaikki. Siinä on SE painajainen. Meiltä viedään oma maa ja identiteetti ja kulttuuri ja kieli ja mieli, ja mikä pahinta: "oikeus" (koska juuri SITÄ "VALTIO" tekee !!! helvetin pölvästit, VIEVÄT asioita kuten vapaus ja omaisuus yms) edes saatana SANOA "ei!".

Ja se, ettet vitun typerä NEKRU käsitä EDES TUOTA, ja asetut itse tämänKIN asian raameihin, keskushahmoksi, kiteyttää neekerien kommunistisen ja typerän luonteen melko hyvin. Kyse ei ole sinusta eikä edes sinun vitun apinalaumastasi, vaan MEISTÄ, oikeista suom.. SUOMALAISISTA. Jollainen sitä ET ole. Jankatkaa siellä Stadissa näistä asioista mitä vain ,mutta tämä valli, tämä muuri EI MURRU.
Minä pidän sen vaikka henk.koht pystyssä, mutta "this far, no further!" fuckers.


Ja oikeastaan, PAHINTA, on se että tässä "monikulttuurisuus" (eli : sekarotuinen monOkulttuurisuus eli Kommunismi eli Kollektivismi eli P-Korea) projektissa, meiltä viedään: itsekunnioitus ja kunnia !! SE, on pahinta.


"  Hubara kirjoittaa "sydän murskana", onko hänen vanhempiensa naimisiinmeno ja lapsen tekeminen se painajainen, johon Immonen viittaa.

- Onko se painajainen se, että he halusivat muuttaa Suomeen, koska täällä meidän perheellämme on paremmat ja turvallisemmat oltavat. - Vai onko se painajainen se, että tänään minä heräsin elossa ja lähdin lapsen kanssa pyöräretkelle Isoon Vasikkasaareen.  "

No voihan nyt vittu. Bwyäääh.
Ensinnäkin: miksette saatanan vitun perkeleen helvetin pakana-apinat hoida ITSE omia asioitanne, omissa apina-nevadoissanne niinkuin me Valkoiset hoidamme AINA ja takuulla, omamme ?! Niin, että EI TARVITSISI muutella pakoon toistensa typeryyttä, toisten maihin. Ja edelleenkin, tai "toisekseen", mitenkä tämä koko "kausti" liittyy SINUUN ?! Vitun, tyhmä, histriooninen, solipsistinen ämmä !!" Usein Suomen monikulttuurisuuteen ja rasismiin blogissaan kantaa ottanut Hubara luettelee kirjoituksessa asioita, jotka hänen mielestään ovat monikulttuurisuutta suurempia painajaisia:


 - (Se), että äärioikeistolaisuus nousee, fasismi nousee, kansallismielisyys nousee, nousee suoraan hallitukseen, vaikka seitsemänkymmentä vuotta sitten meille luvattiin toisin. Painajainen on se, että minua ei pidetä suomalaisena, vaikka olen tavallinen, hyvä ihminen, ja minulta suomalaisuuden saavat anastaa ihmiset, jotka haluavat tappaa minut.  "

Ensinnäkin: MITÄ ON "äärioikeistolaisuus" ?!?!?!? Mitä se ON ?!?!? What in the FUCK, is it !?!?
Minä luulen (ja minä olen niitä harvoja, meitä on planetaarisesti ehkä vain kourallinen, joka on yleensä AINA oikeassa, kaikessa) että TE, typerät ja pelottavaan ekstenttiin tyhmät, muulit ja massat, sekoitatte TAAS kerran keskenään Ääri-VASEMMISTON !!!! ja sitten sen jonkin, lähinnä kuvitteellisen Ääri-Oikeiston.
Skinit ja Uus-Natsit ja muut imbesillit EI OLE mitään Oikeistoa vaan ihan täysin 100% ja tyylipuhdasta LaitaVasemmistoa.

Itse Hitler Fyyrerkin oli ihan TUNNUSTAUTUNUT M A R X I S T I ja SOSIALISTI !!! Minkälaisesta vitun kryptoniitti-rautalangasta tämä pitää vääntää ennenkuin se alkaa mennä perille ?!?!
AI VITTU, että te olette sitten TYHMIÄ !!! Voi hyvä LUOJA !! .... millä hevon VITULLA te olette voineet säilyä TÄHÄNKÄÄN asti elossa, tällä planeetalla ? saatanan syöpäläiset ?!? How in the fuck !?!

Vaikka toisaalta... yleensähän juuri kaikkein ilkeimmät ja typerimmät ja alhaisimmat ja opportunistisimmat ja alkeellisimmat ja väkivaltaisimmat ja öykkärimäismimmät täällä selviääkin eli juurikin Vasemmistolaiset pähkinänkuorissa. Lauma väkivaltaisia, persoonattomia, munattomia, varkaita ja rähinöitsijöitä ja hyödyttömiä ääliömäisiä huligaaneja ja idiootteja. Kasa karkeita moukkia ja petoja. Valheellisia Marxistisia käärmeitä ja Machiavellistisia vitun kyitä.

Ja takaisin tuohon sitaattiin ^^^^ "kansallismielisyys nousee" on tämän vitun pöyristyttävän ylimielisen nekrulehmän mielestä jokin valtava PAINAJAINEN ja ongelma ?!?!..... miksi, ihan tarkalleenottaen ? Siksikö, kenties, ehkä, että SINÄ ET silloin kuulu joukkoon ?! Siksikö se nakertaa ? Koska sinä, SINÄ, paljastut ulkopuoliseksi ja tunkeilijaksi ja ei-kutsutuksi vieraaksi kuin torakka hellan alta kun sitä kallistaa (jossakin läävässä missä ON torakoita) !?

Vituttaako ?! Paluu viidakkoon ? ....bäääd faking lak !

Sinut tulisi RUOSKIA niinkuin KAIKKI teidät vitun maan ja muiden omiensa, petturit, jotka siinä nyt munattomat tolvanat, vaikerratte ääneen ja vollotatte julkisesti. Suuri on oleva teidän tuleva häpeänne, Historian silmissä. SUURI.

Mitä sinä, Hubara-Mubarak-Barack ylipäätään teet MINUN maassani !? Ja mikset sinä lähde pois, jos minä tai joku muu oikeasti PAIKALLINEN, pyytää ?!?
Meille valkoisille, SE, on suunnattoman tökeröä ja huonoa käytöstä. Jota sietää lähinnä kehareilta ja lapsilta ja mielisairailta, koska ne ei tiedä sen paremmin, mutta myös nekruilta ja muslimeilta.
Ja mitä ihmeen sönkötystä on, että "MEILLE luvattiin 70v sitten..." ? ...What ?! Tä !?

Mitä....halvatun vittua ?! Kenelle ? on ..luvattu, mitä ?! Täh ?! Mita-sina-sanoa ?
Ja tuossa lauseen lopussa ei ole, vakuutan, SUOMEKSI, MITÄÄN (!!) vitun järkeä. Mutta koska olen linqvistisesti lähinnä..nero! osaan kyllä tulkita tarkoittamasi, ja otaksun sen olevan jotain tällaista; "minun suomalaisuuteni voitte kiskoa vain kalman kylmistä käsistäni!" ? Rait ?!
Welllll.............fuck !

Tuo kouraisee niin syvältä, niin monesta syystä, etten oikein tiedä mitä sanoa. Muuta kuin, että; vanhempasi hävetköön.
Ja vaikka olisitkin "tavallinen, hyvä ihminen" sinä et ole suomalainen. So... : /

* * * * * * * * * *

Kuten olen sanonut teille, lukijani, joita kai ON olemassa, ainakin ...ehkä....2 ?.. - kun Paholaiselle tai -sille, sanoo "ei!" saat kuulla aika älähdyksen !! Luciferin lapset ei kihahda MISTÄÄN niin voimakkaasti kuin siitä, että heitä kritisoidaan, heiltä penätään ITSELTÄ vastuuta tai heille vain yksinkertaisesti ssanotaan "ei".

Ja mainittakoon, että: nykyihmiset ja myös mi..."miehet", on jo niin vitun tyhmiä ja naisistuneita, ettei ne enää erota VASTUUTA ja alistumista ämmien tympeän typerään muulimaiseen, kollektiiviseen horrokseen ja panikoivaan tahtoon.

Tämä tapaus oli mahtava, aivan ihana, aivan mahatva, esimerkki siitä miksi NAISTA, EI SAA   IKINÄ !!!!  koskaan, ikinä, päästää minkän Johtajaksi. Se ei kerta-vitun-kaikkiaan käsitä koskaan mitään, ja tekee Kärpäsestä Härkäsen ja saa sillä vitun typerällä, sätkivällä, hysteeriallaan ja panikoinnillaan jo "miehetkin" vedettyä nykyään mukanaan alas, sinne tympeään kuhinaan ja tyhjäpäiseen vitun suhinaan, mitä on "naiset". Vitun typerä apinain kollektiivi, sitä se ON. Ja SE ON PAINAJAINEN (älykkäille, miehille) ihan jo "in and of, itself".

Itseasiassa: ehkä Islamismi on sittenkin HYVÄ !! Nimittäin; Islamissa ei naisia kattella ! Ei kertakaikkiaan alkuunkaan. Ja jos Ryssät saisi suomen omakseen, lähtisi nekrut kuin leppäkeihäät ! ja varmaankin vieläpä, ihan omasta tahdostaan. Koska ...no, "Veli-Venäläiseltä" puuttuu Suomi-Muulin lempeys ja luontainen naiivi kiltteys ja lapsenkaltainen sinisilmäisyys ja muut hyveet. Joita pahuus kuitenkin käyttää sumeilematta hyväkseen. Nauraen samalla.

* * * * * * * * * *

Ja MISTÄ kaikki tämä vaikerrus ja älystä vapaa, mölinä ja hölinä, sai edes oikein alkunsa ?
No tästä tietenkin.....
No..joh... *haukotus*...johan on vittu...jee. TUO ^^...TUOSTA !! te kaikki nyt kiljutte paniikissa ?!?!....ei vittu voi olla enääN edes TOTTA !!!

Pahinta ja painajaismaisinta TUOSSA^on kyllä 2 asiaa ! Nimittäin se on "into million little pieces" ei "into A million little pieces" ja se on "..in very hars times" EI missään nimessä "...in A very hars times" !! Olli !! Perkele !! Tarkkuutta nyt noihin hommiin !

Nuo järkytti kyllä Kapteenia... pyörryttää kyllä snadisti. Saatanpa napata iltamyssyksi Öörl Greitä. Tsiigataan nyt.

- - - - -

All-in-All on hyvä nähdä, ettei suomalaiset sentään ole lähteneet tähän kilpakiljuntaan mukaan ihan niinkuin Borg-Kuution älykääpiöt halusi ja oli suunnitelleet.
Ja tuo äänestyksen tulos teki oikein hyvää nähdä !! HAh Hah ja Haa iltsikka !! Siitä sait saatana silmilles, vitun hävytön roska !!HAH AHah ahaha hahaAAAaaaa !!


Eikö olekkin "Kansan Edustajat" kerrassaan pöllämystyttävän ällistyttävää ja tuomittavan kamalaa, että TE ette saa tehdä ja sanoa ITSE !!! ihan mitä vain ja loputtomiin, ja palvella pahuutta ja rikollisia ja talloa paskat housuissanne siinä samalla Hoi Polloita jalkoihinne ja kiristellä MUIDEN vöitä ottaessanne ITSE melko "REILUN" annoksen kuormasta, ilman että JOKU älähtää siitä JOTAIN, jossain vaiheessa ?!! 
Eikö o melko kammoa ? Järkkyy hei.

Nääs, Lusiferhan LUPASI !! se lupas!! sä lupasit hei !! sä lupasit !! et me saahaan tehä ninq tyyliin "mitä vaa!" nii hei, ja rangaistuksetta ! Koska "meillä on oikeus" !!
Koska sen voi ite julistaa, et on OIKEUS käydä MUIDEN YLI ja PÄÄLLE ja KUKKAROLLE ja näin. Niin se vaan on...

* * * * *

Vittu te olette KAIKKI NAURETTAVIA.
Tuo on muuten jotain, joka on AINA erottanut MINUT ja tämän tympäännyttävän juntin ja typerän ympäristön hyvin vahvasti (muiden piirteiden muassa); minä olen ihan helvetin ROHKEA, kun taas teiltä PUUTTUU KOKO PIIRRE, alusta loppuun.
Ja te LUULETTE, että minä EN näe tai TAJUA sitä, kun siinä ESITÄTTE rohkeaa saatanan käpyaivoiset satanistit ! Painukaa VITTUUN ja yniskää SIELLÄ ! Tai vaihtoehtoisesti PERSEESEEN.... eli menkää, toisin sanoen, takaisin kotiinne !!
Neekereinenne päivinenne.

Adios.

Teistä EI OLE  MIHINKÄÄÄÄÄÄN !!! ilman laumaa. Ei mihinkään !! Ja minä HALVEKSIN sitä.
On sitten Neanderthaalin piirre tai ei, mutta i have it !! In spades.


"Vain kuolleet kalat uivat virran mukana".


P.s huomasitteko, että tämä tapaus ja sen aiheuttama pikkusieluinen paniikki ja itkupotkuraivari, toi esiin neekerin luonnollisen Kommunismin ja Kollektivismin ? Ja myös Veekerien vastaavan. Eli "minulla on oikeus" ja "kaikki mikä on sinun, on myös minun" ja "vain siksi, että olet löytänyt kyseisen maa-alueen ja asuttanut sen ja uudisraivannut ja tehnyt ihan KAIKEN sen eteen ja taakse ja viereen, ja näin, ei tarkoita että SINULLA olisi MITÄÄN vitun jakoa, ja oikeutta kaikkeen tuohon vitun Rasisti™".

Huomasitteko !? Neekerit yms = Kommunismi.


Eikä maailmassa ole mitään niin iljettävää ja alhaista ja väärää ja vastenmielistä ja tuhoisaa ja tappavaa ja kylmäkiskoista ja sielutonta ja sielunvihollista ja kuvottavaa ja provosoivaa ja aivottoman tyhmää, kuin Kommunismi ja sen variaatiot. Ei sitten mitään !


Näyttää siltä, että te Samojedit ette ole oppineet MITÄÄN, ettekä edenneet mihinkään. Minä vihaan teitä.
Rajoja vedetään ja rintamalinjoja piirretään ja ystäviä ja vihuja valitaan.
Hävetkää !!

Tuollainen Bulgaarialainen paskasakki ei ANSAITSE omaa maata.

Annan teille vielä muutaman mahdollisuuden, vähän aikaa. Mutten pidätä henkeäni enkä odota... mitään.Tervetuloa Pedofiili-Murha-Päänirrottamis-Usko ! Benvenuti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti