keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Muovinkeräys

http://www.hs.fi/kaupunki/a1437449862955?jako=38ac23af2e3f525df126dd97616d6c72&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Jaaha !! heheii, mahtavaa.

Tästä minäkin oikeasti diggaan.
Muovi - sitä on kaikkialla jo liikaa. Ja olen odottanut todella kuumeisesti, koska joku vihdoin viisastuisi asian suhteen ja alkaisi keräämään muovia ja tekemään sille jotakin muuta kuin vain lakaisisi sitä maton alle.

Olen itse aikanani kerännyt kaiken muovin mitä taloudestani on tullut, talteen ja puhdistanut joka vitun ikisen palan sitä ja HYVIN !! Ja kuivannut, ja ette uskokkaan miten vitun PALJON sitä tulee ja miten nopeasti. Sitä kertyy ällistyttäviä määriä ja mitä pienimmässä ajassa.
Ja KAIKKI SE vain saatana sullotaan muiden roskien sekaan ja PAINETAAN isoilla metallihirviöillä aina vain alemmas ja alemmas siellä kaatopaikalla, koska ....no, koska ei tässä nyt mitään viitti niin pelleillä tuon muovinkierrätyksenkään kanssa. HELPOMPI se on vain "dumpata" johonkin ja odottaa se muutama miljardi vuotta kunnes se hajoaa taas osaksi luontoa. Vielä kun sitä ei niiiiin paljoa tuota tuollainen 8 / kahdeksisen miljardia apinaa globaalisti.
Sitä on hyvä vain työnnellä tuonne maaperään !!

Fak jeaah.

Ja vielä kun kukaan ei ole keksinyt mitään tällaistakaan: https://www.youtube.com/watch?v=qPIHJRIpLRk ja jo kauan sitten... niin ...eihän... täs... hetkinen...?....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti