keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Aatelkaa (niitä saaria)

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1437442560468.html

Kunhan nyt vaan sanon, ja kiitätte minua myöhemmin, mutta .... jos suomalaisilla olisi VISIOTA (jota minulla ON) aatelkaa miten PALJON kannattavampaa ja ETEENPÄINajattelevampaa ja coolimpaa ja kaikintavoin siistimpää, olisi ollut TUHLATA KAIKKI tähänastiset rahat mitä on sekä syydetty Kreikkoihin ja muihin vitun hyödyttömiin nevadoihin, ETTÄ MaMuihin ja mitä on tuhlattu kun on siedetty Pahojen pahuutta ja vittu vielä MAKSETTU N I I L L E !!! vankilassaolot ja ruuat ja oikeudenkäyntikulut ja niiden perkeleen latvalahojen läskipäiden kaikki vitun sakot ja rangaistukset.. .. .niin nin aatelkaa jos KAIKKI tuo raha tuhlattaisiinkin saariostoksiin !!

Voisimme napata samantien saatana itsensä Kreetan !! Tai Mykonoksen tai jonkun JO hyödyllisen paikan.
Ja bäng! meillä olisi ainakin 1 "sillanpääasema" .....jossain siellä. Jossain tuolla Suuremmassa, jossain tuolla maailmalla, kaukana ryssien pitkistä kynsistä ja tämän maailmankolkan tunkkaisesta energiasta ja ruotsalaisten komennosta. Yksi paikka, mihin varastoida ..jotakin. Yksi paikka mikä olisi loistava varmuusvarasto ja sekundaarinen tukikohta kuten Command & Conquerissa ikään. Aatelkaapa sitä !

Siellä voisi olla ainakin
- tutka
- meren yms ympäristön tutkimusta ja sen laitoksia
- LOISTAVA paikka kuvata TV:tä ja elokuvia
- taiteilijoille melko inspiroiva paikka olla ja ehkä vaikka opiskella
- paikka josta pyytää ITSE omia mereneläviään ruuaksi jos niitä syö
- paikka jossa kasvattaa ITSE OMAT banaaninsa ja mansikkansa ja muut, YMPÄRI VUODEN !
- paikka jossa olla vähän näkyvillä ja tuntosarvet ylhäällä ja käytössä ja olla vähän mukana "pelissä"
- itse sanomassa "EI !" merelläkelluville hyötyeläimille (Afrikan neekereille yms)
- ja koska suomalaiset kuulemma ja ilmeisesti, on niin vitun hyviä sotilaita ja rauhanturvaajia yms, niin tuollaisessa paikassa Suomi saisi olla eräänlaisessa keihäänkärkiasemassa, iskemässä islamilaista mielipuolten ja murhaajien, satanistista "elämäntapaa" eli kuolemaa, vastaan.

Ja näitä riittää.

Aatelkaa !!

Ja aatelkaa jos olisi vielä NOKIA !! Aaaii vittu, mikä asemapaikka TUOLLAINEN olisi, tämän vitun yhdentekevän, syrjäisen, kylmän ja pimeän ja suurenmaailman ihmisten VIHAAMAN ja KARTTAMAN loskaisen ja kurjan länsi-siberian joutomaan sijaan !!

Tuollahan, jos on kalamies tai muuten vain veneilijä kuten se Matrushka, kun lähtee aamulla tai koska lähteekin, vesille, voisi vastaan ajella vaikkapa Zoni Dep !! Eikä mikään vitun kurja, hapannaamainen vitun typerä juntti joka on niin saatanan rumakin, ettei edes sana "groteski" todella tavoita sitä.

Vitamiini-Deetäkin saisi vähän enemmän kuin täällä, missä aurinko on kyllä joskus nähty ja sen saattaa itsekkin jonain päivänä ohimennen nähdä vilaukselta.
Ja jos tuon hypoteettisen Saari-suomen asukkaat vielä pysyisi tämän yhteisvision osina ja uskollisina "emämaalleen" niin siitä voisi todella, TODELLA, tulla jotakin !! Jotakin sanoin... en tiedä mitä, mutta jotain.

Aatelkaa.


Ps. Mutta tietenkin; tärkeämpää kuin tällaiset LAPSELLISET ja HuuHaa visiot, on läskipäisten, läskiperseisten Byrokraattien ja muiden keskinkertaisten pulliaisten ja nahjusten "julkisen sektorin" (mikä VITTU ikinä SE onkin!) "työ". Eli toisten elämän rajoitus ja kahlinta ja alistaminen ja kaventaminen ja rajoittaminen ja hyväksikäyttö jne. Ja se, että HEIDÄN "mielipiteitään" kuunnellaan, kuten vaikka sen vitun tympeä rumiluksen Paavo Väyrysen se LOISTAVA VISIO siitä kuinka presidentin asunnon tulisi sijaita siinä Eduskuntatalon edessä ja alla, missä nyt on musatalon portaat ja lauma skedeilijöitä ja neekereitä yms hyötyelukoita. (Lähinnä räkimässä ja heittelemässä "läpän" muassa, tölkkejä ympäriinsä ja nauraa höröttelemässä.)

Aatelkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti