maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sädevavva Turkissa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072720096487_uu.shtml

Ja TUON vitun tunkion ja Ählämi-Muslimi, persläven te lobotomisiodut paviaanit, haluatte osaksi Komm..mm... siis EUta ?


Ai sii.

Mutta kumminkin; kuinka voi noin yksinkertainenkin, KIN, asia olla NOIN vitun ylitsepääsemätön, noille vitun huppupäisille kusiaisille ?! Vittu on se vaikeaa !! On se vaikeaa. Päästää 1 akka sairaalaan ja auttaa synnytyksessä... esim jos sattuu OLEMAAN SIELLÄ TÖISSÄ ja LÄÄKÄRI tai jokin vastaava.

Ja pistelee muuten vähän vihaksi, että SUOMESSA taasen, jos joku typerä tantta edes LUKEE siitä, että jossain vitun Kuala-Lumpurissa tai Jakartassa tai Meksikossa, joku vitun tyhmä ruskea teiniämmä on TAAS raskaana jollekkin vitun sulkahattuiselle sutenöörin ketunpaskalle, niin TÄNNEHÄN se on saatana saatava ! ja HETI !! seuraavalla lennolla ja ilmatteex !! Ja täällä kyllä varmastikkin SAA, melkolailla maailman parhaisiin lukeutuvaa hoitoa, sikäli kun nämä vitun muulit ja kommarit ja mahot elämäänsä ja itseensä kyllästyneet Suomilehmät jaksaa mitään tehdä, eväänsä liikauttaa. Ja edes "ammua" siellä tiskin takana, kopissaan.
Istuessaan jossain anustapissa tai Geishakuulissaan ja tuijottaesssaan vuoroin Feisbuukkiin, vuoroin lattiaan tai seinään.

Tavallaanhan Turkin-ählämit, "kebabteknikot", tappoivat tuon Suomi-vauvan. Taas yksi Islamisekopää vs Valkoinen, murha. Ja ketä kommentoivat kissanpaskan ÄO:lla siunatut vitun viiripäät taaskin vain syyttää ? tietenkin sitä ÄITIÄ !! no niin hei !! totta vitun kai !! Niin samojedimuulin "mieli" vaan toimii !! It´s a helluva thing !

Ja minä sanon vain senkin, että : oli totisesti kannattanut vain ottaa se tavallinen "flygari" eli lentokone ja riski siitä, että "se joutuu laskeutumaan.." johonkin. Vittuako siitä !? Who gives a flying fuck !!?!!?!?!?
Teiltä puuttui nyt, kollektivismissa kasvaneet, JÄRKEVÄ ja TERVE itsekkyys !
Yksi vitun lento sinne tai tänne vs vauva.

 ? !?  ?!


Haistakoot muut matkustajat VITUN !! Vaikka MINÄ olisin yksi niistä. Mutta minulla onkin sitä mitä ennen kutsuttiin "fiksuudeksi" ja nykyään se on korvattu lobotomialla ja zombiudella ja itsekkäällä lapsellisella rähinällä ja äänekäällä typeryydellä.

"Ei mitään uutta aurigon alla"


Nykyihmisiltä puuttuu mm ja ihan täysin!! -suhteellisuuden taju.
Ja siihen kun vielä lisätään se, että niille on koko ikä toitotettu kuinka KAIKKI on suhteellista ! Ja ettei MITÄÄN vakiota tai totuutta tai vertauskohdetta ole jne. Sekoaahan siinä väkisinkin.
Kuten sanoi; KAIKKI Vasurit (ja nykyään se kattaa lähes koko maailman) on kuin Konttorin Michael Scott !! Muttei siinä mielessä, että Maikhlilla ON kuitenkin lopunkaiken, hyvä sydän ja se ON liikkeellä "in bona fide" mutta se sattuu myös vain olemaan aivan uskomattoman tyhmä ja epäkypsä. Se on ei-ilkeä versio vasurista.
Autuaan tietämätön, kun taas Vasuri on suurimmaksi osaksi TIETOISEN PAHA, mutta siinä sivussa MYÖS (!!) vihjeetön undulaatti.

* * *

Kävi myös ilmi, että suomessa vallitsee ja on olemassa MYÖS sellainen "Laki" !! joka ESTÄÄ muilta kuin VALTIOLTA (tietenkin !!) rahankeräämisen / pyytämisen. Junou... ettei ihmiset itse antaisi omia rahojaan sinne mihin HALUAVAT vaan sinne mihin KÄSKETÄÄN.
Eli Valtiolle.

Sinne ne yleensä käsketään. Valtiolle.

Säde parka. (mutta TOISAALTA.... säästyipähän kaikelta tältä hulluudelta ja jäytävältä typeryydeltä joka sulattaa aivot ennenpitkää, ja TAPPAA !)

P.s Jos Säde olisikin ollut nekru tai mulatti ja muslimi-hiekkapaska niin.... saatatteko enää edes kuvitella ?! Sille olisi, totta vitun Mooses(!) jo ainakin patsas ja oma Trus-rahasto ja ainakin pari katua nimettynä sen mukaan ja LAKI joka KIELTÄÄ (eihän!?) kaikkia, eritoten valkeita, mutta siltkin roduttomia ...kun ei niitä o! -suomalaisia puhumasta siitä vauvasta muuten kuin absoluuttisen ylistäen, kuten Kimistä Koreassa. Parei huutaa hoosiannaa kun se mainitaan ja itkeä vakuuttavasti tai työleiri ja linna kutsuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti