lauantai 11. heinäkuuta 2015

Ei sitä o !!

Olen aiemminkin räyhännyt....tai ihan vain asiallisesti muistuttanut ja esiintuonut, sen että nykynuoret, eri paikkojen työntekijät, on nätisti sanottuna: perseestä ja paskoja ja paskaa perseestä ja surkeita, typeriä, ylimielisiä, koppavia, pikkupaskoja. Ja NYT... nyt haluan jatkaa tätä perinnettäni.

Olen käynyt tässä aikanani kyselemässä uuden puhelimen perään, mallin joka ON JO markkinoilla ja "unboxattuja" ja arvosteltu, useita satoja kertoja, mutta !!! arvatkaapa kerran, tietääkö, siis TIETÄÄKÖ (!!), suomessa puhelinoperaattorien tatuoidut teinityöntekijät SITÄ !?!? Siis ne JOTKA ON JUMALAUTA KÄNNYKKÄPULJUSSA T Ö I S S Ä !!!! niin tietääkö NE, että kyseinen malli, versio laitteesta ON JO saatavilla !?!?

Vastaus on yksinkertainen ja jyrkkä ja tääääysin vihjeetön: Ei. " Ei sitä vielä ees o ! "


Haistakaa vittu paska !! Älkääkä inttäkö asiakkaalle vastaan ja sanoko periaatteessa, verhotusti, tyhmäksi kun ITSE OLETTE TYHMIÄ !!! Asiahan nyt ON niin, että kyllä ! kyseinen vehje on ollut jo jonkin aikaa saatavilla, ja tarvitseehan TUON tietääkseen sentään käväistä äkkiä juutuubissa tsiigaamassa niitä videoita. Mutta SE on liikaa vaadittu kännykkäkauppojen klopeilta ja ämmiltä.


Hais... mistä VITUSTA teille oikein maksetaan !?!!?!?!?!?!?!?!?  !!!!!!!!!!!!! Ja kuka vittu käyttää Soneraa !?!?

Tajuatteko te lain, miten ällistyttävän, pöllämystyttävän, kuvottavan, myötähävettävän KALLIS paikka Sonera ON !?!?!? Minä en ihan oikeasti käsitä ihmisiä joilla on Soneran kännykkäliittymä. Missä vitun maailmassa te oikein luulette elävänne !?!?

Miten se ruotsalainen natsipulju voi vielä edes olla olemassa ja mukana kilpailussa !?!?!

Sanokaas SE.

Tosson toi vehje vielä, mitä ei suomen kännykkäoperaattorien "työntekijöiden" mielestä ja mukaan, "ole vielä EDES OLEMASSA" !! hahahahaa AHAHAHaaaaaaaaaaaaaa lol @ you guys !

https://www.youtube.com/results?search_query=samsung+galaxy+s6+active


Ei tota vaan o !!! Nääs. Ei tässä voi toxi muuttua !


Ja P.S mikä VITTU "ton" hommaamisessa meidän junttila-markkinoille KESTÄÄ NÄIN vitusti ?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti