keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Borgien Anna

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 00.00 15.07.2015Perkele !! Pirun Borgit kävivät taas päälle !

Olen niin tuohduksissa, ettei pitäisi kirjoittaa raporttia juuri nyt, mutta toisaalta; se on parhaillaan tuoreena laadittuna.

Olimme rauhassa ja paikallamme (suhteellista) leijumassa Maan kiertoradalla, kun "nämä kilipäät paukkivat" paikalle ja tulittivat meitä kerran tai pari, en ehtinyt siinä hässäkässä oikein tilanteen tasalle. Mutta he kuitenkin lopettivat tulituksen yht´äkkiä ja yllättäin ! Ja sen sijaan jäivät vain siihen notkumaan ja odottamaan. 

Eikä aikaakaan kun ainakin...yksi..tai ei ! kaksi !! 2 niistä materialisoitui komentosillallemme (siitä en tykännyt lain !)

Toinen niistä yritti tehdä minusta ns "Vihreän" ("De Gröna").....


*tsshhhh*    " Nooo niin.. siinä vaan ihan rauhassa Hra Kapteeni...noooin...shhhh ... "


...minuun yritettiin ymmärtääkseni tartuttaa Maan Virus nilmeltä "Vihreys" tai "Ympäristötietoisuus" tai "Kulttuuri-Marxismi" tai "Vasemmistolaisuus". Mutta siinä ei luojan kiitos onnistuttu, sillä Data ! kaikista maailman oliosta, onnistui ampua toista borgia suoraan silmiin !! joka hetkeksi kai sokaisi sen, niin että saimme sen siirrettyä pois aluksesta (ehkä Romaniaan..ehkä avaruuteen) ja toisen Borgin Data kuristi niin lujasti, että sen pää oli kuin rusina sen jäljiltä ! hah ! ..täytyy sanoa, että taas kerran Data teki vaikutuksen.

Mutta kuitenkin: vaikka (kuten Förstimme ottamasta) kuvasta näette, muutama hippu Vihreää Basillia minuun saatiin hetkellisesti tartutettua, olen niistä kuulemma pian lopullisesti vapaa eikä niiden pitäisi vaikuttaa mitenkään. Näin Tohtori Murskaaja-Crusher minulle vakuutti.

Borgien hyökkäämisen ajankohta oli outo ja odottamaton, sillä luulimme eksyttäneemme ne jo kauan sitten. Ja jossain ihan muussa Galaksissa vieläpä. Joten .....en nyt ymmärrä, miksi ne yht´äkkiä ilmestyivätkin viereemme TÄÄLLÄ !!
Mitä on tekeillä !? ja en saata olla ajattelematta tätä "Kimi Räikkösen Tapaustakaan" ...voisiko tällä olla... luoja paratkoon, jokin yhteys SIIHEN ?!?
Borgit olivat taas sekä joukolla, että Kuutiollaan liikenteessä (kuten yleensä.)
Mutta mikä ehkä oudointa, on että heillä vaikuttaisi olevan uusi kuningatar tai ainakin merkittävässä asemassa oleva (mielipuoli) naaraspuoleinen hahmo, nimeltään "Borgien Anna-Kontio". Oletan, että hän on, nimestään päätellen, puoliksi jonkinlainen ihmisenkaltainen alunperin, ja puoliksi Karhu-Kontio. En voi olla varma, mutta oletan näin toistaiseksi.

Näin hänet vain vilaukselta, kun he kutsuivat meitä ja minä otin kuvansa sitten päänäytölle. Siinä se akka vilahti, mutta he katkaisivat samantien yhteyden, ja kuulimme silti kuinka he syyttelivät meitä kaikenlaisksi mm "kusipäiksi" ja "reppanoiksi" ja "paholaisiksi" ja "kyrvän-nuolijoiksi" ja muilla, vielä paljon pahemmilla nimillä. Kunnes yhteys sitten katkesi lopullisesti ja Borgien Kuutio alkoi lipua pois aurinkokunnastamme, kohti oletettavasti Galaksi Usuri-Vatopiaa.

Minä käskin ampua heitä vielä lähtiessään, jokseenkin laihoin tuloksin, saimme vain ikäänkuin "potkaistua persiiseen" kun he ylpeänä lipuivat jo poispäin. (Saimme jonkin putken katkeamaan, aluksensa ulkopinnasta, en tiedä mitä se teki / mitä siitä seuraa, mutta se on tyhjää parempi.)

Borgit on NYT, toistaiseksi, taas poissa .. . . ja ME sangen hämmentyneitä. Raikkerikin oli niin tolaltaan, että hänen täytyi mennä keppanalle keulakymppiin rauhoittuakseen (ja epäilen, että jos häntä NYT lähtisin etsimään, löytyisi hän jostain pimpistä tai jostain !  prkleen raikkeri... )
Data on nyt latauksessa ja käsittääkseni hänen ohjelmistonsa päivittyy taas, sillä edellisessä oli paljon "bugeja ja bloatwarea". Hra ...Mörf? ..niin, nin se siivoaa nyt tuota komentosillan kokolattiamattoa (kuka sellaisenkin ajatuksen keksi, että "hei ! pistetäänpä AVARUUSALUKSEEN kokolattiamatto" ?!? tsh !) ja muutamia kadetteja on siistimässä ja korjailemassa, melko pieniä, tuhon jälkiä.

Kaikki on palaamassa, toivottavasti, normaaleihin uomiinsa ja minä voin keskittää kaikki voimani Kimin kammottavan tapauksen setvimiseen. Ja myös teeni siemailemiseen RAUHASSA !!


PERKELE sentään Borgit !...helvetti !! V I T T U !! ...anteeksi, mutta olen melko järkyttynyt.

Kapteeni kuittaa. *uloskirjaus*~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti