perjantai 31. heinäkuuta 2015

Suomlannin kaunista kieltä

"Talentti "  ( Ta-Lentti tai Ta-len-tt-i )Tarkoitti aikanaan "suomen"kielellä "lahjakkuus" tai miksei myös "kyky" tai jokin vastaava. Suomlanniksi "talentti".                                                                         " Pousaa "  ( Pou-Saa )
Ennenwanhaan, mm vielä 1990-luvulla, käytettiin sanaa "poseerata" - joka oli ns "suomenkieltä", mutta nyttemmin on (kai?) käyttöön vakiintunut sana "pousata".
Mahdollisesti siitä yksinkertaisesta syystä, että nykyaikaiset, tatuoidut, kakskyt-jotain klopit ja hipit, jotka "työllistyvät" erisorttisten Sanomien toimituksiin, eivät sen enempää OSAA kuin vaivaudu edes opettelemaan, omaa kieltään eli suomen kieltä.


Ja sitten meillä on jo eräänlaiset Modernit Klassikot, kuten "ignoorata" tai "ignorata" ja "missata". Joille oli suomen omassa kielessä sellaiset vastineet kuin; "jättää huomiotta ja olla huomioimatta jne" ja "jäädä näkemättä" - jotain "meni ohi".


Ja sitten on myös, tässä Älykääpiö-Kategoriassa, sellaisia mini-mielien "Uus-Sanoja" tai jopa käsitteitä, kuin "Vihapuhe" ja "Vihakirjoittelu" ja löytyypä jopa "Viharikos"kin !

Esim "Viharikos" tarkoittaa sitä kun valkoinen tekee jotain joko SUORAAN, niinsanotuille "mustille" eli neekerinpaskoille, tai sitten sanoo tai tekee jotain joka VOI välillisesti jollakin määrittelemättömällä tavalla, haitata näitä em olentoja EHKÄ, jossain vaiheessa. JA ! joka saa valkoisen, mielisairaan Vasemmistosekopään, lääkehuuruisen Zombin, esiin sieltä nurkasta ja varjosta jossa sellaiset yleensä kyyhöttää polvet suussaan ja täristen kauhusta, peläten mm varjoja - hyökkäämään raivoisasti ja hysterian vallassa kyseisen valkoisen puhujan / sanojan kimppuun.

Siltikään, "Viharikos" ällistyttävää kyllä, EI kosketa neekeriä tai "mustaa" ! Jos sellainen olento ikinä, koskaan, joskus muka syyllistyisi johonkin alhaisuuteen, ja eritoten jos tuo alhaisuus on tehty valkoista kohtaan. SITÄ kutsutaan lähinnä käsitteelä "reiluus" ja "jo oli aikakin!" yms.

Ja mitä tulee Vihaiseen Puheeseen ja Kirjoitteluun, on NE täysin, ilmeisesti, VIERAITA käsitteitä ja elämän ja ihmisen osa-alueita, psykoosiin suistuneelle, järkkyneelle, pienelle Vasemmistomielelle. Joka ei sen enempää sisällä itse, kai, kyseisiä tunteita ym, kuin voi myöskään ymmärtää niitä osaksi JOKAISTA ihmistä ja suurinta osaa eläimistä.
Ja koska TUNTEETTOMAT kiusaajat ja muut ns linnaankuuluvat kusipäät, ei tottavie TUNNE erityisesti... mitään! he eivät kai käsitä, että Oikea IHMINEN TUNTEE !! kyllä sekä noita, että jopa muita, tunteita. Ja että ne ovat itseasiassa TÄYSIN O.K ja jopa TARPEELLISIA!! ja äärimmäisen TERVEITÄ JA ITSESTÄÄNSELVIÄ. Ne on mm vastareaktio siihen kun sinulle tehdään pahaa / jotain moraalitonta ja väärää. Kuten esim; sinua syytetään "Vihakirjoittelusta". Joka ei oikeassa maailmassa edes TARKOITA mitään.
Ihmiset ovat totta vitussa, kirjoitelleet vihaisesti, niin kauan kuin ihmiset on osanneet kirjoittaa. Mutta Totalitääriselle kusimulkulle on liikaa, että ihmiset kokevat tunteita ja että ne EI ehkä olekkaan hänelle mieluisia ja häntä ylistäviä. Se on narsistiselle, solipsistiselle kusipäälle Demonille aivan hirvittävä paikka !!
Kammottava suorastaan !

Psykopaatti siis ei, summa summaarum, TUNNE itse MITÄÄN !! Joten se kai oikeasti saattaa PANIKOIDA törmätessään niinkin VAHVAAN tunteiden osa-alueeseen ja versioon, kuin VIHA !! Ja ärtymys ja suuttumus jne.

Ehkä psykon, on hyvin vaikea NÄYTELLÄ sitä, ainakaan uskottavasti ja se ei myöskään ehkä osaa KONTROLLOIDA eli suomeksi "hallita" sitä muissa. Joten se on "paha" ja saatava pois.

( Tietenkään, sosio tai psyko -paatin omissa TEOISSA yms, ei ole koskaan mitään erityistä moitittavaa eikä ne voi täten olla se mikä LAUKAISEE muissa vihaa ja raivon tunteita. Koska mielisairaalla rikollisella kusipaskalla on OIKEUS luonnostaan, nousta muiden yli ja SYÖDÄ muut ja paskoa muiden silmille ja kiljua kuin hullu ja syytellä koko ajan, KOKO AJAN !! kaikkia muita kaikesta, samalla kun heittelee tai pikemminkin paiskoo ja viskelee, ympärilleen omaa ulostettaan sillä vauhdilla kun sitä hänen Majesteettisesta perseestään ruuttautuu ulos. )

* * * * * * * * * *

Lisäksi, on vielä koko joukko muitakin Suomlanninkielisiä sanoja ja lauseita ja lausahduksia, joita on liian monia kerätäkseni niitä nyt tähän. Mutta niihin törmää kyllä, esim ruokien resepteissä ja TV-ohjelmien suomennoksissa ja elokuvien suomennoksissa ja ...kaikkialla !
Luin esim juuri eräästä omistamastani kirjasta sanan "Altiplaano". (Suom. "ylätasanko".)

P.s Vielä pari legendaarista Suomlannin sanaa.

- "Freesi" ja myös "Freesata". Merkitys: tuntematon.
- "Khuulia" ! (siistiä, räleetä, koleeta jne)
- "Treenata" tai "Treenit" (harjoitukset, harjoitella)
- "Liftata" (pummata kyyti)
- "Matsi" (peli tai ottelu)
- "Jetti" (suihkari tai suihkukone [lentokone] )
- "Vesijetti" (vesiskootteri)
- "Koutsi" (valmentaja)
- "Media" ( Kommunistiset Kusipäät ja Ammatiltaan Valehtelevat Marksistit )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti