lauantai 4. heinäkuuta 2015

2 marjaa



Tämä on jo kaaaaaaaauan sitten pitänyt raportoida, mutta nyt. Katsokaa nyt sitten ! Katsokaa noita !!? ...eikö ne ole muka sukua ? tai samasta perheestä tai pesueesta tai poikueesta tai mistä tuo laji alkunsa saakin ? Eikö muka ?!

Nuo on TÄSMÄLLEEN se 1 ja sama tyyppi vähän eri kokoisena ja mikroskooppisilla mutaatioilla ryyditettynä.

TÄSMÄLLEEN sama. JA tämän lisäksi, MOLEMMAT on mukana ns "Politiikassa" eli vieraiden ja tuntemattomien (ns "toiset ihmiset") elämän kontrollissa ja kiusaamisessa ja komentelussa ja kuppaamisessa ja yleisen kaaoksen aiheuttamisessa. Ja kehityksen ja vapauden ja hauskuudenkin, estämisessä.

Ja LUULTAVASTI ovat molemmat myös ns Vapaamuurareita, joka on käsittääkseni vain hienompi nimitys "pedofiilille" ja kellarissa kyttäävälle perverssille saalistajalle.
En nyt sano, että juri HEISTÄ jompikumpi tai molemmat ON tai OLISI "pedareita" mutta sanon, että SUURI osa "vapaamuurareista" ON.

Molemmat ovat myös luultavasti näyttäneet AINA tuolta samalta. Jo syntyessään. Lasit vain on tulleet nokalle, mutta muutoin niillä mennään mitä mukana tuli alunperinkin.

Soini näyttää tuossa joltain sellaiselta taikinankaltaiselta, Barbababamaiselta, möykyltä, joka on juuri nielaissut ihmis-uroksen, ja jonka piirteet on vielä nähtävissä "Timon omien kasvojen" (jea! rait!) läpi. Ja toisin kuin "Soinilla" on tuolla uhrilla ollut selkeästi, kuten näkyy, leuka. Leukaluu.

Ja tuo toinen, mikä / kuka sitten onkin / onkaan, se näyttää venäläiseltä pelleltä ! Siis ammatti klovnilta. Känniseltä ja melko työttömältä. Mutta toki puvussa.

Tai sitten ne molemmat... on 1 !! Yksi ja sama tyyppi joka esiintyy aina julkisuudessa muka kahtena. Tarkkailen tilannetta, mutta alustavasti olen tätä mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti