lauantai 11. heinäkuuta 2015

Modernista Työelämästä pieni näyte

Ja jatkona äskeiseen; miten voi olla niin, että kun nykyään KYSYT myyjältä jotain, mitä vain, on tuloksena sellainen epäuskoinen, sinun reaktioitasi ja ilmeitäsi tarkkaileva, aito pöllämystys - ikäänkuin olisit yht´äkkiä pelmahtanut paikalle "ninq ihan yäst" ja huitaissut pesismailalla säärille.

Ja sitten vielä ruoskaissut kullin esiin ja kysynyt myyjältä, että : "onx iilimaitoi näkyny ...?!? hahahahahaa" Tjns.

Tästä minä TULEN kirjoittamaan myöhemmin ihan oman juttunsa, koska tämä on oikea epidemia joka on hallinnut "ihmis-sukua" sen syntyajoista lähtien, mutta lyhyesti; kuten Texas Arcane tuossa joku aika sitten blogissaan toi esiin jonkin ihan oikean tutkimustuloksen kera, KAIKKI merkittävä ja mitään oikeasti aikaansaava ja uraauurtava ja laadukas ja pätevä ja kunnollinen yms jne TYÖ, JOKAISESSA SAATANAN PAIKASSA tässä maailmassa, on niiden VÄLIAIKAISTEN ja HARJOITTELIJA työtekijöiden aikaansaamaa. Ne PerusMuulit mitkä siellä löhöää ja määkii pitkin päivää, hyödyllisinä kuin kasa rotan raatoja, ei saa ikinä koskaan MITÄÄN AIKAAN !!!!
Mutta sitten jos ja kun paikalle pelmahtaa jokin alihankkija tai urakoitsija tai harkkari tai pätkätyöläinen niin bäng! johan alkaa tapahtua. Ja JOS tämä hypoteettinen Joku saa jotakin oikeasti, kaikesta estelystä ja vetelehtimisestä huolimatta, aikaan, se yritetään HETI ja viipymättä OMIA niiden laiduntavien vitun pösilöiden toimesta jotka sieltä "nostaa palkkaa". Ja sitten "dissaa" ja haukkuu kotona, netin äärellä, työttömiä ja pätkätyöläisiä hyödyttömiksi luusereiksi ja typeriksi hamppareiksi yms.

Haistakaa saatanan keskinkertaiset vitun madot ja pulliaiset pitkä vitun ylimielinen PASKA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti