sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Neekeriparat

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201507020145003_fd.shtml

Ei vittu noita typeriä neekereitä !! Hahahahahahaaaa se on niille niin suuri uutinen ja juttu, että joku niistä oikeasti pääsee joskus jostain koulusta läpi ja valmistuu, että siitä pitää heti teettää mainoskyltti !
Lol.

Neekerit on totta vie yksinkertaisia !! Minulle on muidenkin pimeiden rotujen edustaja(t) sanoneet, että jopa HEIDÄNKIN näkökulmastaan neekerit on hyvin yksinkertaisia, lapsenkaltaisia olentoja. Ja näinhän se ON. Ja KAIKKIhan sen TIETÄÄ.
Vaikka nyt leikkii muodikaan typerää ja rakastavaa ja hellää ja paijailevaa ja ylevää ja ymmärtävää yms. Mutta SE jos mikä on kusipäistä ja ns "Rasistista™".
Neekeriä ei tule nostaa jalustalle eikä survoa jalkoihinsa. Se tulee jättää rauhaan kuten sarvikuono tai hirvi tai muut suuret metsän pedot.
Ei ole mitään, yhtäkään, järkevää tai edes khuulia, syytä tuoda neekeriä sivilisaation sisään ja sivistyksen (edes suomlannin tasoisen) pariin.

Neekeriparat.

2 kommenttia:

 1. Älä yleistä koko Afrikkaa. Tuossa taannoin istuin kaljalla eräässä kuppilassa (silloin vielä kun tavallisilla opiskelijoillakin oli varaa joskus kaljoitella) ja juttelin parin mukavanoloisen etiopialaisen jannun kanssa. He teroittivat minulle, että kyllä Afrikassa on tyhmää väkeä. Oikein kunnon reikäpäitä, Somaliassa meinaan. Tämä tieto jäi muistiini pelkkänä hauskana väitteenä, silloin ei vielä ilonamme ollut tuhansia ja taas tuhansia kultamunia Somaliasta. Nyttemmin tiedän, ettei väite ollut tuulesta temmattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sielt puolen Jokkeekin on suomen blogosfäärin yksi kuuluisuus vääntäytynyt komentelemaan Kapteenia tämän omaan blogiin !! ...Kunnioitettavaa aloitteellisuutta.. kai ? Mutta asiaan: toki. Ei kooooko afrikkaa tule yleistää, sillä kuten kaikki tiedämme, on neekerten saavutukset mittavat ja kattavat ja merkittävät ja ylevät, eikä niistä puutu edes edistyksellisyyttäkään !!
   HAHahahahaaaaaaaaaaaaaaaa.... aaaah ....tuo oli ehkä jo ilkeää. Sry.

   Tottahan on, että: keksihän NE mm sodankäynnin ja politiikan ! Ja jonkin kusellatoimivan härvelin. Eli ei ihan undulaatteja.

   Poista