maanantai 27. heinäkuuta 2015

Jehovat maton alle

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015072720095807_ul.shtml

Jehovat, Körtit, Helluntaikilipäät, KAIKKI - pitäisi "lakaista maton alle". Mielisairaita, ylimielisiä, itsekkäitä ja pökerryttävän röyhkeitä kusipäitä kaikki tyynni, koko saatanan sairas sakki !!

HELVETTIIN tuollainen kelmien kerho joutaa, ja tietänee sen itsekkin.

Ja onko tuokin nyt jokin uutinen taas, KAIKKIHAN ne on pedofiilejä ja lasten hyväksikäyttäjiä ja brutaaleja ruumiillisia kurittajia, jotka sikäli luovat tynkiä ja sekopäisiä lapsia, ja ylimalkaisen kahjoja.

Kuhiskoot, maksimissaan, keskenään siellä maan alla niissä vitun bunkkereissaan ja haukkukoot pintamaailman "Kristittyjä ja muita hulluja" ...hulluiksi ja syntisiksi, jos Molochille uhrauksiltaan kerkeävät.
Ja nouskoot vain kun on aika lähteä häiritsemään ihmisiä, ovelta ovelle, kerjäämään rahaa ja provosoimaan "Herätkää" rätillä. Vitun käpyaivot bimbot !!
Vittu te olette tyhmiä !! NAURETTAVAN vähäjärkisiä.


Minähän en asiaa TIEDÄ, mutta ounastelen, että suurin osa jopa dinosauruksista oli merkillepantavissa määrin tietoisempaa ja älykkäämpää väkeä kuin te.


P.s miksette tekin voisi, ihan hyvin voisitte (!!), fistata toisianne, siellä maansisässä ja antaa vain... junou? muiden olla. Se olis YKS juttu minkä vois tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti