keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kräkkedin Historiajuttu

http://www.cracked.com/article_22704_6-historical-heroes-who-did-awful-things-nobody-talks-about.html

Tuo on niitä harvoja ihan oikeasti mielenkiintoisia Kräkkedin juttuja. Vaikka siinäKIN saadaan taas tilaisuus ynistä kuin ämmät ja itkeä neekerien yms aliapinoiden karmivaa kohtaloa kun pääsivät asumaan valkoisten taloissa ja syömään oikeaa ruokaa, sensijaan että olisivat kyykkineet jossain afrikan pusikoissa villieläimiä karussa, sisältäen siis myös kaikki muut neekerit, ja syöden lähinnä roskia ja hyöteisiä ja toistensa ruumiita.

Eritoten tykkään tuosta, että tuossa jutussa ruoskitaan edes vähän tuota VITUN buldoggia Winston Tsurtshilliä, jota minä INHOAN ja ällöän, melkolailla.
Mutta mikä parempaa ja parasta; siinä tuodaan esille tuo vitun Tiibet ! ja SEN persläpimäinen oma, oikea olemus. Mitä kaikki länsimaiset typerykset ja valkoiset "hipit" on pitäneet jonain vitun Pyhimysten Pyhänä ja Valaistuneena Maailmana.
No..... se nyt kuitenkin ON vain pelkkä katala, kurja, perseenreikä, täynnä paholaisia ja Virallisia kusiaisia. Siinä kaikki. Mutta sans sähkö.

"Dalai Laama" on älykääpiö ja härski, itsekäs Paholainen !! jolla on hame, ja joka on melko varmasti myös (kuten Englannin se Luciferilta näyttävä prinssi tai kuningas tai prinsessa tai mikä se onkin, se Filip, VITTU se on julman ja ilkeän ja sieluttoman näköinen vanha pikku paskiainen!) pedofiili. Kaikkihan NE on, ne "Johtajat" ja Kunnioitetut Rakkaat Ylimykset, siellä ja täällä.
Ja kai tämä on AINA jotenkin TIEDETTY, kuten niin paljon muutakin, mutta ihmisillä on yleensä muutakin, parempaa, tekemistä kuin lynkata mitään massamurhaaja-pedofiilejä !!
Pyh sellaiselle !! ja asioista huolehtimiselle..... tehköön Joku Muu sen.
Ja kuten tuo artikkeli, ei niin yllättäen, muistaa taas itkeä ja muistuttaa; on se Eugeniikka sitten julkean katala ja alhainen idea, ja niin niin väärin !!
No...totta.. joo !! näin o.

"Koska Natsit"... menkööt lapsi veden mukana.

Ja itse tuosta asiasta muuten, tästä naurettavasta "Vapauttakaa Tiibet" hössötyksestä: mitä vitun väliä sillä on minkälainen versio niistä sen alueen vinosilmistä siellä pitää valtaa, kaikki ne on ihan yhtä vitun tyhmiä ja julmia (kuten Vasemmistolaiset) ja luontais-syntyisiä kommunisteja ja kollektivisteja ja kusipäisiä sadistisia sammakonnäköisiä elukoita.
Haistakoot KAIKKI paskan !!

Ja.. .. .tajuatteko miten omituisen naurettavaa ja histrioonisen megalomaanista on ajaa esim suomesta käsin, jostain Tamperelaisesta vitun kellarista(!) toisella puolen planeettaa sijaitsevan vuoristomaan asioita ?!?! Onko teillä enää MITÄÄN suhteellisuuden tajua jäljellä ?! Iroonista, että aina puhutte juuri "suhteellisuudesta" ! Hahahaaa.

* * * * *

Ja sitten tuo George Washington. Sehän on tuon nyt luettuani; tosielämän täydellinen vastine The Officen "Michael Scotille" ! HAHhahaaa, äijän synttärit kiilaa KAIKEN muun edelle ja yli, ja sillä välin kun muut NÄÄNTYVÄT, de facto, nälkään, piti tämä pässinpäinen paska saatana omia synttärikemuja ja jotain vitun (eittämättä kamalia ja puisevia) teatteriesiintymisiä.
Häpeä saatana !!
Shame on you.

Kun taasen tuo toinen jenkkiprseidentti Ulysses, näyttäisi olleen sinänsä melko kelpo "pressa" tai juoppo. Miten sen nyt kukin haluaa ilmaista. Äijällähän oli ihan ihanteelliset ja oikeanlaiset ja älykkäät ja katuviisaat tavoitteet. Rahdata nekrut pois maastaan, Karibialle ! Ja jutkuille porttikielto ainakin pariin osavaltioon !! Faking nais !!

Ja SE on NYT olevinaan jotenkin ongelmallista ja VÄÄRIN ?!?!?
Päättäkää ny PERKELE sentään, perkeleen Hoi Polloi muulit saatana !! Tykkäättekö te nekrusta vaiko ette !??! Minä EN.
Minä en myöskään VIHAA niitä, se olisi kuin vihata lepakoita tai savua tai jotain, melko outoa, koska ne on hyvin vähäpätöisiä vihollisia ja ongelmia. Valkoisia minä sensijaan INHOAN ja VIHAAN sydämmeni pohjasta. TE olette niitä kusiaisten kusiaisia, ja tiedätte kyllä tämän itsekkin. Ja koska te olette mitä olette; on valkoisen pahin vihollinen, toinen valkoinen.

Mutta toisaalta.............. minä olen tässä viimeaikoina alkanut taas piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa, vähän jopa digata toisia valkoisia. Ennen oli jopa aika, kun sellaista oli enemmänkin liikkeellä ja se oli ihan normaalia ja ei-ällistyttävää tai "Rikos".
Mutta silti, te teette itsenne sietämisestä kertakaikkiaan vaikuttavan vaikeaa. Lähes ihailtavan !


Homo homini lupus est ?No, mutta jokatapauksessa. Siinä on jotain lukemista hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti