tiistai 21. heinäkuuta 2015

Autonrenkaassa Paratiisiin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072020064064_uu.shtml

" EU:n sisäministerit pääsivät oikeus- ja sisäasioiden neuvoston kokouksessa Brysselissä tänään 20. heinäkuuta alustavaan sopuun siitä, kuinka paljon kukin jäsenmaa ottaa vastaan Välimeren ylittäneitä turvapaikanhakijoita Kreikasta ja Italiasta. "

Tarkoittivat siis varmaankin "alistuvaan sopuun" !

Tässä on yksi Perus Ongelma, siitä että on olemassa "Valtio ja Johtajia". Ne ääliöt menee ja PÄÄTTÄÄ kaikkien muiden edestä ja puolesta ja yli, että näiden MUIDEN kotiin / maahan / nurkkiin, OTETAAN jotain hyödyttömiä ajelehtijoita eteläisestä, kaukaisesta merestä ja afrikan viidakoista ja Persian hiekoilta ja Intian tautisista, kusisista ja paskaisista slummiakin alemmista roskaläjistä. Ja luullakseni lähinnä kahdesta syystä: ensiksikin, nämä johtavat puupäät ei osaa tai uskalla sanoa "ei!"ja toisekseen, he luulevat aidosti tästä toiminnasta olevan jotain yleismaailmallista, "universaalia", hyötyä. Nyt tai tulevaisuudessa.
Eli että me saamme jotain varmasti takaisin tai tilalle, koska nyt autamme heitä jne jne .......

Ja luultavasti saammekin kyllä, nimittäin raiskauksia ja uhkailuja ja ankeutta ja vankeutta ja vapauden rajoituksia ja lisäveroja ja lakeja ja tappoja ja murhia ja ilkivaltaa ja työttömyyttä ja yleistä pahoinvoitia ja ärtymystä ja kahtiajakautumista ja maksuja ja mitä kaikkea.
Ja päättäväisen, uhkaavansävyisen "suosituksen" kääntyä Islamiin. "Tai muuten..."" Eurooppa-neuvosto on päättänyt yhteensä 60 000 taakanjaosta. Jäljelle jääneestä noin 5 000 neuvotellaan syksyllä. Suomi sitoutuu tässä vaiheessa vastaanottamaan yhteensä 792 turvapaikanhakijaa kahden vuoden aikana. Suomea kokouksessa edusti sisäministeri Petteri Orpo (kok).

- Hyvä, että sopu löytyi. Suomen osalta lopputulos on kohtuullinen. Oli tärkeää, että kaikki maat osallistuvat. Sovimme myös siitä, että järjestelyn on oltava poikkeus. Se on ajallisesti ja määrällisesti rajattu. Suomi ei ole sivussa, meillekin on suuntautunut kasvava muuttoliike ja turvapaikanhakijoiden määrä on kovassa kasvussa, Orpo kertoi ministeriön tiedotteessa. "

Orpo se vaan hymyilee tai ainakin oletan tuon kuvan kuvaavan tuon Örkin versiota ihmisen hymystä, ja puhelee tuollaisia, ihan muina miehinä ja positiivisin mielin. Pää tyhjänä kuin ilmapallo. Ei huolta ei murhetta.
Onnellisena.
Tyytyväisenä.
Sävyisänä.


" - Voimme aika itsenäisesti päättää syksyllä budjettiriihessä määristä ja katsotaan, mihin meidän rahkeet riittävät. Toivottavasti mahdollisimman monen ihmisen auttamiseen, Orpo sanoo Iltalehdelle. "


" - Kirjaus tarkoittaa sitä, että kun edellisinä vuosina tämä kirjaus on ollut 750 vuodessa, tälle vuodelle sitä on korotettu kolmella sadalla, joten luku on 1050. Tämän vuoden pakolaiskiintiö on jotain siltä väliltä.

Kokonaisuutena Orpo pitää hyvänä, että kaikki EU-maat osallistuvat talkoisiin pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen. "


Ensinnäkin: työnnä pääsi lantaan, Orpo. Ja toisekseen: haista vittu !! Ja pistetään nyt vielä varavarmuudeksi kolmaskin: painu helvettiin !! sekä tästä maasta, että muutenkin...vaan ylimalkaisesti painu unholaan.

Suomi  R.I.P


Tänne vaan !! Kellukaa kaikki vitun kananaivoiset neekerit ja musliminpaskat autonrenkaissanne tänne.
Sisäkumiin vaan ja matkaan !! Kyllä Härmä muistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti