maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hääklundin höykytys

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 23.09 13.07.2015

Maan / Suomen "politiikassa" tapahtuu.Olen saanut tietooni hyvin eksklusiivista ja jopa ehkä arkaluontoiseksikin määriteltävissäolevaa tietoa tämän "Hääklundin" kohtalosta.

Asia on nimittäin niin, että hän joutui (matkallaan tähän johonkin, kyseessäolevaan, Konferenssiinsa) Hulkin silmittömän raivon kohteeksi !

Tämä oli toki yllättävää ehkä sinänsä, tapahtumana, muttei lainkaan yllättävää tuntien Hulkin huonon luonteen ja kehnon impulssikontrollin.

Tilanteesta sai joku satunnainen ohikulkija myös napattua lyhyen kännykkävideon, joten pidemmittä puheitta.... s´il vous plaít ...." SAAAAAATANAN KETKUPASKA !!..AAaaaar.....Aaahh..rghh.."

( Kuvateksti: täysin kuvitteellinen ! Sillä videosta ei saanut selvää käsitystä siitä mitä Hulk sanoi Hääkille tapahtuman tiimellyksessä.)

Kuten videosta näette, oli tilanne aika kamala ja melko raju. Onkin ihme, ettei Hääklundille käynyt sen pahemmin kuin kävi; hä sai poskeensa sinelmän ja koko poski on turvoksissa muutoinkin, hänen viittansa repesi myös (kahtia vieläpä!) ja hänen taskussaanolleet kantovelkakirjat levisivät "kuin Jokisen eväät" pitkin maata.
Mutta tämä Hra "Hääklund" selvisi kuitenkin korokkeelle puhumaan, ja olemaan paikalla.
Ja niin, hänen valtikkansa säilyi myös melko ehjänä. Joten. ... .kaikki hyvin,  oletan.
Hän on varmasti maalleen / mailleen, merkittävä ja tärkeäkin ....mies. Ehkä jopa Suur Mies.
Eos.


Mainitsen vielä lopuksi, että tuo kyseinen konferenssi tai tapahtuma tai kokoontuminen, on alkanut vetää minunkin huomiotani puoleensa, johtuen sarjasta outoja ja uhkaaviakin sattumuksia siihen liittyen. Niistä ehkä myöhemmin lisää.


Loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti