sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hallitus Lupailee LISÄÄ MaMu-rahaa !!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072520087643_uu.shtml"  Hallituspuolueiden mukaan turvapaikanhakijoiden vastaanotto tarvitsee lisärahoitusta vielä tämän vuoden aikana.

Kesäkuun lisätalousarviossa eduskunta myönsi vastaanottokeskuksille 19,5 miljoonaa euroa lisärahaa. Lisäksi Maahanmuuttovirasto sai 0,7 miljoonaa euroa määräaikaisten hakemuskäsittelijöiden palkkaamiseen.

- Ennusteet turvapaikanhakijoiden määristä ovat rajusti kasvaneet, joten arvioon pitää taloudellisesti vastata, kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Outi Mäkelä sanoo.

Lisärahaa vastaanottokeskuksille sekä hakemusten käsittelyyn Maahanmuuttovirastolle on luvassa seuraavassa lisäbudjetissa.

Tänä vuonna Suomeen on tullut jo noin 3 400 turvapaikanhakijaa. Viime vuonna kokonaismäärä oli 3 651, joista 1 346 sai myönteisen päätöksen.

- Turvapaikanhakijoiden määrää Suomi ei päätä. Kustannukset tulevat, jos ovat tullakseen, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen sanoo.  "

Koska, ensinnäkin, te pakanat uskotte "äänestämiseen" - minä vain teen helpommaksi valintaa ensi "vaaleissa" eli ketä EI tulla äänestämään. Kok ja Kes. Ja... kaikki muutkin kyllä.

Ja sitten itse asiaan; tämäkin vielä ! ...ei vittu...ei..eijeijeijeijeijeijeijei... emmä tiä.... emmä jaksa..... ei vittu tätä ryöpytystä.. tämä siis vaan JATKUU ..edelleen !!
Minä luulin jo sen edes VÄHÄN hellittäneen, mutta mitä vielä !? ja vitut se mihinkään ole hellittänyt, jos mitään, on se vaan PAHENTUNUT.
 Ja jumalauta KAIKEN TÄMÄN JÄLKEEN !! K A I K E N !!
Jokaisen nettikirjoituksen, lehtien yleisön-osaston, TV:n jankutusten, kyselyiden, "barometrien", äänestyksen, vaalien, jytkyjen, yleisen mielipiteen ja sen, että Media ja Politiikkarotat kyllä vitun hyvin TIETÄÄ sen !! Kaiken tämän jälkeen, mikään ei ole vieläkään MUUTTUNUT MIHINKÄÄN !!
Haistakaa saatanan kusipäät ja häikäilemättömät paskapäät vittu !!
Jumalauta, että te olette PÖYRISTYTTÄVÄN ylimielistä sakkia saatana. Ei MITÄÄN häpeää, ei MITÄÄN kunnollisuutta, ei MITÄN ihmisen-sisältöä, ei sitten ei niin MITÄÄN !! mitään.

Ei JUMALAU..TA !!

No, minä olen jo sanonut melkolailla kaiken ja moneen kertaan, ja minä olen sanonut mihin tämä kaikki TULEE JOHTAMAAN, mutta olkaa toki tulpat korvissa kuin Apinoiden Planeetassa ja istukaa peukalo perseessä siellä Vapaamuuraritemppelissänne tai Sibeliustalon kellarissa ja haistelkaa toistenne pieruja perseitä ja olkaa niinku Khuulei ja sillee, ja myäs tällee, ja tietäkää paremmin ja pyllistelkää ja kumarrelkaa, rasvatuin pyllyin, sinne Euroopan Mekkaan eli Brysseliin, vaikka toki se varsinainen Mekka onkin kohta se..varsinainen Mekka, jollei keski-eurooppaan tehdä omaa SELLAISTA !!
Itseasiassa hei, ottakaa siitä ilmainen idea sekopäät !!

- Tehkää keski-Eurooppaan valtava, uusi Mekka !!! Ja kääriytykää valkeaan tai jos se on liian Rasistinen™ niin ruskeaan, lakanaan.

* * * * *

"LISÄÄ vastaanottokeskuksia".

Niiiin...tai ...ei !?


En tiä sitten...niin... *empivää yninää* ...niiin no joo no... nnn...iiinnn... ..eeeemmä.... no joo no niin ..niin no, joo mutta siis eikä sitä kai ees tartte ?! vai ? thahahahaaaaa...vaaai ?.... ninq uusia keskuksia missä nekrut ja ähläm-sählämit voi kieriskellä ja istuskella ja valmistaa pommivöitä ja räkiä kattoon ja kusta seinille ja mölytä ja takoa seiniin ja heilua Muslimirukouksineen. Emmmä nyt usko, että niitä nyt niiiiiiin hirveesti TARVITTAISIIN, mutta se että niitä EI tehtäisi, tarkoittaisi teille oikeaa, aktuaalista, fyysistä, bioloogista, mutaatiota !!
Nimittäin; se tarkoittaisi, että teihin kasvaa ja versoo jokin sellainen osa, mikä mahdollistaa "ei"n sanomisen. Ja mikä kaikkein kamalinta, se pitäisi pystyä joskus ynisemään jopa Muukalaisten läsnäollessa.

Ai nou ! its kreisi, rait ?!

* * * * *

Mutta summa summaarum; en tiedä kyllä äkkiseltään mitä sanoa. Olen niin vitun yllättynyt ja häkeltynyt ja vihainen, että kiitän kai luojaani, että seinäni ei ole ohutta vaneeria !!

En saatana, hei, ihan oikeasti, enää uskoa teitä. I don´t believe ya people.
Olenko minä siis jossain vaiheessa luiskahtanut johonkin toiseen, rinnakkaiseen, ulottuvuuteen ?!
Vai.. onkstää se sama missä on ollut kaikkee ninq Elvis ja Toinen Maailmansota ja Dinosaurukset ja Kristityt ja Japanilaiset ja kissoja ja koiria ja tällaisia ?... tuntuuko mikään noista tutulta ?
Ydinpommi? Kuu ja Mars ? vesi ja painovoima ?
Amerikka ?!

Mitään ?!

Anyone ?!

Hei !?...

Hei !?..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti