sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kimi Räikkösen Avaruus-Odysseija osa.17

Kapteenin Blogi   Tähtiaika  04.27.05072015 On aika antaa uusin tilannekatsaus / raporttini Kimi Räikkösen valitettavasta tapauksesta ja kohtalosta.
Viimeisimmän raporttini aikaan oli Kimin tilasta saatu juuri uusimmaksi tiedoksi, että; hänet oli muutettu ns "Zombiksi" !!

Nyt kuitenkin on niin, että... ......hänen tilansa ei ole oleellisesti muuttunut.
Italian Media on mm ottanut (mielestäni suht tahdittomasti) Kimin karmivan tilan jonkinlaiseksi "jutukseen" ja repii siitä nyt huumoria yms, sen kun kerkiävät ja kehtaavat.
Viimeisimmän tietoni mukaan Kimi on nyt jossainpäin Italian laajahkoa maaseutua, kylvämässä tuhoa ja kaaosta, mutta ruokkien myös Median otsikoiden-nälkää.

Mutta asiaan, ME itse, olemme nyt ja tällehetkellä, lähdössä vähäksi aikaa pois Maan kiertoradalta jossa olemme viimeiset n. puolivuotta lymynneet ja kierrelleet, korjaillen alusta ja sunnitellen seuraavaa seikkailua, ja olemmekin jo löytäneet seuraavan Suuren Seikkailun, mutta siitä lisää (mahdollisesti) sitten jos ja kun se on sekä ajankohtaista, että Virallista.

Mutta mitä tulee Maapallolaiseen "Jäämieheen" Kimi "Jäämies" Räikköseen, on Uutiset hänen osaltaan melko synkkää luettavaa edelleenkin. Totta on, kuten huhuttu, että me olemme hänet onnistuneet kyllä paikantamaan (Data sen teki tarkalleenottaen) hänet ja hän on kuten niinikään huhuttu, edelleen Italiassa ja MAHDOLLISESTI maaseudulla ehkäpä Sisiliassa. Me yritimme jo kerran loittoryhmällä saada hänet vapaaksi tai ainakin ...."huostaan" mutta meidät piti loitolla jokin outo ja väkivaltainen ..sanottaisiinnko "armeija" tai jonkinlainen aseistettu partio ...jotakin, mahdollisesti Zombeja tai ehkä vain "Mafiosoja".

Muun muassa Hra Worf ..vai oliko se "Dorf" ? ...se iso murjaani, SE sai melko pahasti "dunkkuunsa" ja parantelee nyt oloaan sairastuvalla tai keulakympissä (kaljalla yms [Klingonien kalja ei ole leikin asia!]) ja häneltä murtui myös muutama kylkiluu ja yksi sormi on ...jos ei katki niin ainakin haavoittunut. Data ...Data on Data. Ei Datalle mitään käynyt, Data pisti monta vihua lakoon, tuosta vain, mutta hänet(kin) saatiin kuitenkin taltutettua lopunkaiken jonkinlaisella sähköisellä lamauttimella, mutta luojan kiitos ME saimme hänet siirrettyä takaisin alukseen ennenkuin nuo tuntemattomat viholliset saivat hänet siepattua (mitä kyllä yrittivät).

Herra Will Raikkeri (Riker) hän sai mm vieteltyä useita kaunottaria pitkin maaseutua, mutta SIITÄ ei varsinaisesti ollut meille lopunkaiken mitään tähdellistä etua tai havaittavaa hyötyä. Will usein on, lähinnä yhtä tyhjän kanssa. Mutta onhan hän kuitenkin parempi kuin ei mitään, ja nyt meillä on muutama uusia miehistönjäsen / iloa silmille. Sinne minne sitten ikinä menemmekin.
Minä itse..... minäkin olen melko kunnossa vaikka kävin itsekkin paikanpäällä vähän viholliskontaktissa asti,  mutta koska olen myös kokenut sotaratsu ja helkkarinmoinen pyssymies ja viekas piru ja nopea kuin kettu, ei minuun juurikaan edes osuttu. Yksi tai kaksi lasersäteen haavaa sain, mutta siinä KAIKKI !!

Tässä on sotakuvaajamme Khuta Sowaajan ottama tilannekuva taistelustamme noita ...joitakuita vastaan.


Miksi miehistöni oli pukeutunut tuolla tavalla, 1930-lukulaisiin vaatteisiin ? vai ? ...älkää suotta miettikö sellaista.Me iskimme yöllä ja vähän päivälläkin, vihollisen ..itseasiassa Kirkkoon !! Tai siksi se ainakin on naamioitu, ja oletimme Kimin olevan siellä panttivankina tai vain tavallisena vankina, ehkä kellarityrmässä tai jossakin. Mutta saapuessa paikalle, saimme todeta vain, olevamme tulituksen kohteena ja Kimiä... Kimiä ei näkynyt missään. Ei mailla, ei halmeilla.

En siis osaa sanoa tarkkaan onko Kimi nyt vaiko ei, siellä tai ....missään, mutta oletukseni on, tilanteen perusteella, että.... mmm...eeeehkä. Ehkäpä.... mutta luultavammin ei.

Sillä jos ei muusta syystä niin siitä, että hänet on NÄHTY viimeksi EILEN (!) mahdollisesti Monacossa asti ! Ja käymässä mm kulkukissojen päälle ja köyrimässä koirankoppia ja hienostorouvien sääriä. Mutta ainakin loittoryhmämme sai ns "veret kiertämään" ja harjoitusta itselleen ja saimme myös vihollisen joukot (Ferraari) säikytettyä ja herätettyä siihen todellisuuteen, että; te ette ole turvassa! teidän perässänne ollaan !! ....te olette...ihan tuossa noin, valvovan silmämme alla. (Me valvomme myös Maan instituutiota nimeltä "NSA")

Vihollinen osoittautui yllättävän iskukykyiseksi ja myös paljon paremmin varustelluksi kuin olimme olettaneet. En tiedä mitä tämä tarkoittaa, mutta ehkä se jotakin tarkoittaa. Emmekä edes tiedä tarkalleen keitä nämä ns "Ferraari"laiset ovat.
Sukua, kenties, Kardassialaisille ? tai Vulkaaneille? tai ehkä niille rotannäköisille tyypeille.... mitä ne nyt oli...? ...niitä...niitä... niitä millä on ne isot korvat ja näyttävät lepakoilta ?.. (ei juutalaiset! HUOM!).. no; keitä olivatkaan niin nekin on mahdollisuuksien rajoissa kun etsitään alkulähdettä tälle (mahdollisesti) uudelle viholliselle.

Tämä oli vasta alkusarjan erä, meidän välisessä, eittämättä pitkäksi venyvässä, kamppailussa. Ja me selvisimme tästä koitoksesta vain pintanaarmuilla, paitsi eräs punapaitainen nuori kadetti, hän menetti munansa ja silmänsä, mutta on muutoin suht hyvässä kunnossa. (Hän siirtyy parannuttuaan, uusiin tehtäviin. Olin ajatellut hänelle Politiikkaa... mutta katsotaan nyt.)

* * * * *

Emme siis tuolla kerralla saaneet vielä edes NÄHTYÄ Kimi Räikköstä saati sitten häntä pyydettyä. Mutta me näimme hänet myöhemmin vilaukselta, kuin jonkin rotan, kun hän ilmeisesti siirtyi yhdestä maanalaisesta luolastosta toiseen, ja luultavasti edelleen Ferraarin joukkojen joko hallussa tai suojeluksessa. Veikkaisin... molempia !

Näimme hänet vain aluksemme pohjan kameralla ja vahvalla Zoomilla, joten emme ehtineet tehdä juuri mitään muuta kuin huudahtaa hämmästyksestä tai pikemminkin vain haukkoa henkeä. Hän oli siinä, ja sitten ... . .poissa !
Niin nopea hän on tai oli. Emme tiedä tarkalleen, mitä hänelle on tehty tai ehkä tehdään koko ajan, mutta profiloijamme ovat sillä kannalla, että häntä muutetaan yhä radikaalimpaan suuntaan (ja onhan hän erinäköinen lähes joka kuvassa!) nykyisestä, jo melko radikaalista, Zombie-olemuksestaan ja se, mitä se ikinä onkin, näyttäisi mm lisäävän hänen maanopeuttaan.

Lähetin kyllä sukkulan tutkimaan alueen ja "skannaamaan" kyseiset luolat, mutta turhaan. Siellä oli vain muutamia hassuja juoppoja ja kodittomia ja valtava määrä tupakantumppeja ja käytettyjä injektioneuloja ja kaikkea mitä kaatopaikoillakin piilee. Mm muutamia intialaislapsia (koluamassa roskia ruuakseen). Otin muutamia näistä em oliosta... ns "talteen"... myöhempää...mmm..."käyttöä" varten. Mutten lavenna asiaa nyt tämän enempää tässä raportissa. Mutta suurin osa jäi sille tielleen, edelleen.
kimi sen sijaan oli selkeästi poissa. Kadonnut ! Taas ! Jälkiäkään jättämättä.

(Tämä tapaus vain muuttuu oudommaksi ja oudommaksi ! Miksi ylipäätään siepata ...jonkinlainen autokuski alunperinkään? ...mitä tässä oikein ajetaan takaa ?!? )
Ja niin outoa ja lähes käsittämätöntä kuin se tuntuisikin olevan, sai italialaislehti Il Bullshitto tehtyä jopa haastattelun (!) jo zombiksi muuttuneen Kimin kanssa, viime kuun alussa. Ja minulla on joitakin katkelmia tuosta haastattelusta, sekä huvin vuoksi ja ajan kuluksi, että ihan tutkintamateriaalina ja mahdollisten vihjeiden takia.
Referoin nyt tässä tuota haastattelua hieman, valaistakseni ehkä asiaa ja Kimin tilaa edes mikroskooppisesti paremmin...


I.B: "mitä kuuluu Kim ? "  (he kutsuivat häntä virheellisesti Kimiksi !)

Kim(i) : "...mmmMmmmöö...ggh..mmöörrrgh...."

I.B: "Niin....niin....no, missä olet ollut ? onko käpysi kunnossa?"

Kim(i): "...mmm..ää...h.h..mm...ghääpyy.... se..phaaloi..mmmmöögghh...k-k-k-k-k- kokokoko..zzz.."

I.B: "Anteeksi...anteeksi.. emme käsitä lainkaan mitä sanot... voisitko... voisitko selventää ?"

Kim(i): "..Sshhiiiizz....ziiiish...mmä...mmääh mitääääääään... ....ooohooooli ...li-hi-u-kaasta... jhaa..mm mmmm-m-m-m äää ä ä ä ä ä.."

I.B: "Kim ! ...tämä ei etene nyt juuri mihinkään... osaatko kertoa mitään omasta tilastasi... ?... mitään ! "

Kim(i): " ...t...ttttt.t-t-t-t-t-t tititititititititititit...lasshht.? titititititilllll lalalalalalaaaaasssh..? ta..TA !!? mmää mmläääääähh..."


*** Referaatin Loppu ***


Kuten näette, on Kimi ja hänen haastattelunsa... hyvin paljon puhuva. No.... tilannetta se ei kyllä kieltämättä avannut paljon enempää, MUTTA !! Siitä kävi sentään ilmi se, että hän ainakin ON todellakin muuttunut ihan aidosti niinsanotuksi zombieksi. Ja on selvää, ettei hän enää pysty kommunikoimaan suullisesti juuri lainkaan, muuta kuin mutisemaan jotain niinkuin aivoton zombie.. ahaa..!?..hups ! pahoitteluni.

Myös pari muuta italialaista lehteä on päässyt revittlemään Kimin epäonnella ja laatinut mm seuraavat paljon puhuvat ja paljastavat otsikot (joita Me tutkimme erittäin tarkasti ja syväluotaavasti)...Nuo otsikot vaikuttavat jo, paitsi selkeän aggressiivisilta ja uhkaaviltakin, niin siltä että niiden laatijalla ON sisäpiirin tietoa Kimin tulevasta kohtalosta !

Ja TÄMÄ meitä kiinnostaa erityisesti. Sillä se tarkoittaa, että jos muu ei auta, on meidän jalkauduttava italiaan ja otettava joku näistä vasemmistolaisista räääpäleistä, juutalaisista rotista ja puliveivareista, näistä aifoun spedeistä ja kyvyttömistä kirjoittelijoista sivuun ns, ja piestävä hänestä paitsi kilo paskaa ulos niin myös tietoa ! (Tämä jäänee Dor..ffin ? [se murjaani] ja Datan tehtäväksi. Pieksiväthän he erehdyksissään..kaljapäissään käsittääkseni, tuossa minutkin yksi kerta.)

MINÄ, itse, en kuitenkaan nyt hyppää hätiköityihin johtopäätöksiin ja kuittaa Kimiä jo kuolleeksi ja menetetyksi. Meillä on kyllä tarvittava teknologia ja tietotaitoa, elvyttää hänet ja palauttaa ihmiseksi, jos vain saamme hänet elävänä...tai mahdollisimman elävänä, takaisin.

Minä en myöskään ole, muuten, mainittakoon, kauhean tyytyväinen tähän uudistettuun Earl Grey teeheni. Se maistuu tunkkaiselta sonnalta. Ei täysin erilaiselta kuin hra ..oliko se ...mmm..."Borf" ?!.. se. Se haisee. Kuten kaikki murjaanit. (En siis ole MAISTANUT häntä...ainakaan vielä, mutta HAISTANUT kylläkin, useita kertoja.)

Niin no, mutta se Kimi. Niin... niin niin. No.. se jäi vielä saamatta satimeen nyt toistaiseksi, mutta minulla on sellainen intuitiivinen kutina, että alamme jo lähestyä häntä, toisella äidinkielelläni ilmaistuna; "we are zeroing in on him".

Kimin me saamme kyllä vielä, toivottavasti ehjänä, kiinni ja Ferraarin joukot... me toivottavasti MURSKAAMME !! Mitä brutaaleimmin ottein. Ja olemmehan jo löytäneet ainakin yhden heidän bunkkereistaan, kirkoksi naamioituna joten ...onhan tämä ainakin alku ?!


Minulla on myös tällainen muistutus tai ehkä enemmän KUULUTUS tai ILMOITUS kuin muistutus. Eli : sädettäessämme loittoryhmää takaisin alukseemme, me sädetimme ylös vahingossa myös tällaisen...
...en tiedä mikä tai kuka se on, sillä hän / se ei ainakaan suostu puhumaan mitään, mutta päättelin hänen asustaan hänen olevan jokin mahdollinen viholliskombatantti, ja lukitsin hänet toistaiseksi tyrmään. Toivon selvittäväni mahd.pian mikä tämä on, tai kuka. Mutta aika hyvin se oli kyllä, täytyy myöntää, naamioitunut planeetan pintaan, sillä sädettäjämme vannoo, ettei nähnyt mitään.


Tässä on tilannekatsaukseni tälläkertaa. Toivon seuraavan raportin tuovan jo jotain uutta ja mullistavaa ja että Kimi löytyy mahdollisimman pian ja elossa.


Kapteeni kiittää ja kuittaa.~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti