sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ollikaustin jatkoa...

Minun on pakko vielä jatkaa, että: kuvitelkaa mihin tilaan suomalaiset ja valkoiset on joutuneet, kun jostain noin triviaalista ja mundaanista ja yhdentekevästä asiasta nousee noi helvetinmoinen paniikki ja paskamyrsky ja itskuvirsien suma.

Suurin osa teistä kaahottaa ja oanikoiva vain siksi, että "niin kaikki muutkin tekee" ja SOSIAALISET olennot ottaa "merkkinsä" aina muilta ja seuraa laumaanasa, syteen tai saveen.

Jos se joku "johtahahmo" yht´äkkiä heittäytyy maahan, KAIKKI vitun sopulit on pian nenä asfaltissa. Koska "näin nyt pitää vaan käyttäytyy ..hei."

Ai jaa.

O.K.

Bonne chance sitten vaan.

Pelko ja paniikki tarttuu. Ja myös "moraalipaniikki".

Mutta jotta voisitte edes kaukaisesti käsittää oman naurettavuutenne niin antakaa kun selvennän; joku melko merkityksetön ja yhdentekevä POLIITTINEN "toimija", kirjoitti jotain NETTIIN, ja nyt asiaan suhtaudutaan joa Defcon-2 tasoisella hössötyksellä ja liikehdinnällä ja kurnutuksella ja älämölöllä ja paheksunnalla.
Haistakaa vittu paska ja tunkekaa naamanne sontaan. Vitun perkeleen pässit.

Vittu, että minä olen teihin todella, fundamentaalisen, pettynyt.

Te ette ole mitään valkoisia, te olette totta totisesti: neekereitä !

Eli siis; kukaan ei heittänyt vauvaa ja säkillistä kissanpentuja, kalliolta alas, eikä kukaan raiskannut 96-vuotiasta pyörätuolipotilasta ja viiltänyt sitten tältä kurkkua auki, kiljuen "allaah-u-ackbaar" noin nyt vaikka vaan satunnaiseksi esimerkiksi, vaikka tuon voisi HYVIN(!!) tehdä joku joka tuollaista tuppaa huuteleen muutenkin.

Olli iiii, ei ampunut minkään maan pressaa tai teloittanut kuninkaallista (josta minä antaisin hänelle mitallin!! vannon SEN ! mitä TEKISIN mitallin jotta voisin antaa sen !) mulkkua, eikä liioin räjäyttänyt MäkDonaldsia ja silti! apinalaumassa kohistaan. Kuin puun alle olisi saapunut suuri kissapeto. On elämää ja räyhää ja levottomuutta, on paljon melua tyhjästä.

Mutta missä on kaikki tämä, kun joku VASURI aukoo päätään PAAAAALJON räväkämmällä ja raivoisammalla tavalla ?!?! H Ä H ?!?! MISSÄ !! vitun kusiluihu rotta !
Ne ei MUUTA TEEKKÄÄN KUIN EXLUSIIVISESTI AUKOO PÄÄTÄÄN, ja mitä moukkamaisimmilla mahdollisilla tavoilla ja loukkaavin sanoin ja kuvauksin ja sanankääntein, mutta SIITÄ teillä vitun kusipäät ei ole sitten mitään sanottavaa ?!
Te olette jo menetettyä ja pilaantunutta tavaraa.

* * * * *

Löysin tästä blogista  http://dissectleft.blogspot.fi/ oikein hyvän uuden sitaatin, joka tuli kuin tilauksesta...

It is a good rule in life never to apologize,’ said the great English author P.G. Wodehouse. ‘The right sort of people do not want apologies, and the wrong sort take a mean advantage of them.’

..eli : "on hyvä nyrkkisääntö elämässä, olla pyytämättä ikinä anteeksi. Oikeansorttiset ihmiset (kunnolliset ja täysjärkiset) eivät halua sitä alunperinkään ja vääränsorttiset taas käyttävät sitä julmasti hyväkseen."
- P.G Wodehouse.

Aaaaamen.

Jos Vasurille antaa pikkusormen, se vie koko kropan. Ja syyttää SILTI SINUA kuten rikollisetkin, kaikesta. Rikollisen maailmankuva on niiiin vitun vääristynyt, että ne älyllisesti ja muutoinkin, jälkeenjääneet ja kehityshäiriöiset, vastenmieliset, reppanat ihan OIKEASTI !!! syyttää aina UHRIA kaikesta. Vittu UHRIA !!!
Koska heidän kierossa ja aivosoluttomassa pienessä kaoottisessa päässään, HE ovat AINA uhreja, eikä muita uhreja voi olla. Siispä: syy on taas SINUSSA.

Sellaista on absoluuttinen narsismi. Ja Vasemmistossa yms sekopäissä sitä riiiiittää, kuin tilaa avaruudessa.


Vittu teidänkin elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti