torstai 16. heinäkuuta 2015

Narinaa Angloista osa.1

Olin tässä aikeissa kirjoittaa siitä, kuinka VIHAAN anglosaksoneita ja näin edespäin. Ja jankuttaa lisää mm siitä miten suomalaiset ei kertakaikkiaan näy YMMÄRTÄVÄN suhdettaan sekä niihin mulkkuihin, että koko vitun muuhun MAAILMAAN !! Ja miksi kaikki maailmasta ei ole hyväksi jne jne .
Nyt sain lisää vettä myllyyni kun Britit menivät sanomaat, toisaalta hyvä, suomalaisista suorat sanat. Eli, että suomella ei pienenä paskalänttinä ole mitään vitun väliä ja että on helppo kuvitella Eurooppa ilman suomea, muttei missään nimessä ilman Kreikkaa.

Haistakaa saatanan Britinpaskat vittu !! Fuck you.

Eli mieluummin ne saatanan jyrsijät tukee jotain täysin vitun yhdentekeviä ja hyödyttömiä perseenkaivajia ja käsienlevittelijöitä ja lusmuja ja loisia, kuin kovaa työtä ja joskus jopa melko hyvin, tekeviä valkoisehkoja Pohjoismaalaisia. Got it.

Taaskin; haistakoot vitun.

Mitä virkaa on koko vitun Kreikalla ylipäätään !?!? En toki ole perehtynyt asiaan kovin syvällisesti.... tai voisihan sitä sanoa, että lainkaan, mutta miltei uskoisin suomesta tulleen enemmän sekalaista teknologista innovaatiota yms kuin Kreikasta sittemmin Antikhyteran koneen. Joka kyllä ON ihan tasan ällistyttävä ja uskomaton ja upea jne.

Oliiviöljy nyt EI vain OLE mitään NIIIIIIIIIN ihmeellistä jos oikein TOTTA puhutaan. Ja kun tsiigaa miten reikkalaiset on kieroilleet ja kaarrelleet ja kieltäytyneet maksamasta sitä tai tätä tai ovat muutoin olleet leväperäisen "hälläväliä" tyyppisiä idiootteja, niin ihmettelen suuresti miten edes talttahampaiset Simpanssit nimeltä "Anglot" valitsisi NE meidän yli !
Mutta toisaalta: samanmielisten seurassa viihtyy.

Karvakädet ja talttahampaat ! vittu mikä yhdistelmä.
Painukoot molemmat syvälle, syvälle vittuun !!!

Ja toin tuliaisiksi tällaisen linkin joka on Kräkked piste comin yhdestä jutusta. Tästä piti laatia oma juttunsa kylläkin..... http://time.com/3920723/rolf-harris-song-accusers-sexual-assault/

Ei jumalauta mikä vitun paskakasa tuokin äijä on !! Ja minäkin aikanaan katselin sitä sen eläinohjelmaa.... enkä kyllä tullut ajatelleeksi, että "..siisti kepardi muuten..jouu.heheii!....ja toi äijä muuten nussii lapsia! ihan takuulla ! ja laatii siitä sitten pilkkalauluja päälle...siis ninkun ihan tasan KYBÄLLÄ näin ON !".
Ei vain erikseen tullut mieleen.

Ja katsoinhan minä senkin ohjelmaa, sen änkyttävän neekerin jota jostain syystä pidettiin kai hauskana(?) sen Pilin. No seKIN paljastui sitten hävyttömäksi raiskailijaksi. Eikä ole muuten, mainittakoon, Vasurit tai Feministit tai muut Viisaammat ja Pyhemmät Lehmät, tulleet esiin ja puoltaneet ....oikeastaan yhtään ketään. Kaikkein vähiten uhreja, kuten aina. Koska SE vaatisi paitsi moraalia yms niin: vähän munaa. Se vaatii jo vähän Oikeaa Uskallusta.
Ja SITÄ EI VASURIN VASURILLA ole eikä tule !

Ergo: painukaa vittuun !


Summa Summarum: meillä OLI ehkä sittenkin, lopunkaiken, täällä ylhäällä, melko hyvät oltavat. Joskus ehkä pitäisi kuunnella aiempia sukupolvia.....    ...........deemn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti