lauantai 25. heinäkuuta 2015

Vaatteita Kaloille

" Teillä on kiintymys sääntöihin "
- Bruce Oreck

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072520085324_uu.shtml

Valitettavasti, näin on. Ja hyvä, että edes JOKU sai tuonkin sanottua julkisesti. Vielä joku noin IIISOO ja lihaksikas ja siksi..tietysti! Maskuliininen !! Eikä mikään "anarkolarppaaja hiiri" ..
Ja vieläpä joku tuollainen Virallisesti Vaikutusvaltainen." - Suomen talouden heikkoudet ovat itsestään selviä. Perinteinen teollisuus, jonka mukana Suomi on kasvanut ja johon Suomi on nojannut, on murroksessa, eikä sitä pysty estämään, Oreck sanoo.

Hän korostaa, että muuttuvassa maailmassa tulee jatkuvasti uudenlaisia mahdollisuuksia, uusia keksintöjä ja uusia tapoja harjoittaa liiketoimintaa.

- Joskus parhaat tilaisuudet tulevat silloin, kun ollaan murroksessa, kun on joutuu miettimään, onko jokin asia pakko tehdä niin kuin se on aina ennenkin tehty, vai olisiko vaihtoehtoisia, parempia ratkaisuja.

Oreck näkee Suomen roikkuvan liian tiukasti kiinni menneessä ja nykyisessä, kun pitäisi katsoa tulevaan.

- Teillä on kiintymys sääntöihin. Säännöt on aina kirjoitettu tiettynä aikana, mutta asiat vierivät eteenpäin nopeasti. Voisimme vaikka tunnin ajan luetella sääntöjä, jotka eivät enää käy järkeen, vaikka ne olisivat joskus ennen olleet ihan käypiä, Oreck kritisoi.

Hänen mukaansa Suomessa tulisi pohtia kriittisesti sääntelyn määrää.

- Se ei tarkoita oikeasti tärkeistä asioista luopumista. "

Aamen.

* * * * *

Ja kuten odottaa saattaisi, ilmeistyi kommenttiketjuun joku typerä vitun ÄMMÄ älähtämään siitä kuinka säännöt ja lait ja poliisit ja pamputus ja kyykytys ja alistus, ovat elintärkeitä "Yhteiskunnalle" ja "järjestykselle" yms.
Ensinnäkin: minä haluaisin iskeä sinua suoraan turpaan, vitun ämmä !! Mutten pääse käsiksi tästä lankoja pitkin... joooten ..tyydyn vain yritykseen valaista pientä, pientä päätäsi.

- Tuo mitä tuo Kati sanoi, on yksi niistä ihan PerusVastauksista, ns "varastovastaus" (stock answer) suoraan hyllyltä vastaus, mitä minisielut älähtää refleksinomaisesti, varmasti ymmärtämättä itsekkään mitä juuri älähtivät ja MIKSI !!? - kun kuulevat jonkun HIIIRVIÖN kyseenalaistavan Siat tai Valden tai Säännöt (jotka koskevat SINUAKIN herraseni !!...ni !...) tai Lain tai jonkin muun Luciferiaanisen kontrollin ja alistuksen muodon.

Tuo on Pavloviaanista, de facto. Mikä vain lause tai sana tai sanonta tai älähdys tms, joka kyseenalaistaa nuo teihin kaikkiin vitun kusipää-muuleihin aivopestyt opinkappaleet, saa aikaan tuollaisen välittömästi LAUKEAVAN REAKTION. Tällaisessa tapauksessa, sanat toimivat ikäänkuin "trigger word"ina eli "laukaisimena" - minisielu kuulee jotain, ja bäng! reagoi häneen iskostetulla, istutetulla, aivopestyllä tavalla. Se nousee syvältä selkäytimestä ja sammakonaivoista, joita monet näyttävät käyttävän muutenkin, lähinnä, vain ja ainoastaan, eksklusiivisesti.

Tuo PerusVastaus kun joku sanoo, että "Poliisi on paha, Poliisi on perseestä, Poliisit ON idiootteja, älykääpiöitä kusipäitä sadisteja ja kiusaajia" - on tietysti juuri tuo, eli että; "no nii..mut..ön nön nön nön nöö, ilman ni niit, niin nin nin ..niin nin  nin yhteiskunta olisi nin, kaaoksessa.. ja näin".

Noin toivottoman älyllisen kääpiön kyseessäollessa, minä vaivun syvään epätoivoon ja raivoon, sillä edes minä en tiedä mitä tehdä tai sanoa. Koska minä TIEDÄN miten vitun SYVÄÄN tuo on teihin kaikkiin ehdollistettu, ja valitettavasti ehdollistaminen ja assosiaatioiden pakotus aivoihin... toimii !! "Kuin junan vessa". Jos ei toimisi, sitä ei käytettäisi.

Minä koitan nyt kuitenkin, edes tämän kerran, sanoa asiasta JOTAKIN ja rauhallisesti. Eli....
- Ensinnäkin: Yhteiskunta on illuusio. Sellaista EI olekkaan. Se EI OLE -YHTEINEN- vaan se KUULUU A I N A (!!!) JOLLEKKIN. Sanokaa heitä sitten "eliitiksi" tai "yläluokaksi" tai "Eloi´iksi" tai "Vallanpitäjiksi" tai "valtaapitäväksi jengiksi" tai "Liittoumaksi" tai "Kabbalaksi" tai "illuminaateiksi" tai "Poliiseiksi" tai miksikä vain, mutta lopunkaiken; se kuuluu AINA jollekkin / joillekkin, paaaaaaljon ENEMMÄN kuin toisille. Ja suomessa nähdäkseni YKSI moinen ryhmä YLITSE kaiken muun ja kaikkien muiden, on yksinkertaisesti: naiset !
Joten naaras älähtää jo siksi, että; on sen intresseissä pitää muut alistettuina ja alhaalla ja kyykyssä ja pelossa ja poliisin-nuhteessa jne, koska jos näin EI OLE, vajoaa HÄNEN (nainen) maailmansa ja kontrollinsa totta tosiaan, "kaaokseen".

- Toisekseen, naisen on pelättävä mitä vain "kaaosta" ja luonnontilaa, paljon miestä enemmän, koska nainen murskataan sellaisessa paljon helpommin tietenkin kuin mies. Jos ei ihmisapinoiden niin sitten eläinten, toimesta. Jos ei kummankaan noista, niin sitten luonnonvoimien jne, syitä kyllä riittää. Koska naaras on melko vitun avuton ja heikko ilman lajinsa urosta, yrittää nainen kaikin keinoin, KAIKIN KEINOIN ! ylläpitää kontrollia uroksiin ja saada nämä toimimaan haluamallaan tavalla. Ja suurin osa teistä, koska olette keskinkertaisia ja vitun tyhmiä, toimiikin, juuri näin. Ja minä HALVEKSIN teitä siitä. Vihaan JA halveksin ! sekä-että.

- Kolmanneksi: mitään sellaista "Kaaosta" mitä te idiootit ja älykääpiöt AINA jankutatte ja luulette olevan olemassa, ei ole OLEMASSAKAAN !! En tiedä..tai no oikeasti; kyllä tiedän ! (mistä moisen olette saaneet päähänne alunperinkään).
Se johtuu vääränlaisesta käsityksestä olemassaolosta ja maailmasta ja muista ihmisistä ja ITSESTÄ JA OMISTA KYVYISTÄ ja omasta vastuusta yms. Ja SIIHEN (väärinymmärrykseen) aivan GIGANTTINEN SYY on: lapsuuden aivopesu ja Kristinusko ja senkin mitä siitä "opetetaan" eli pakotetaan ja aivopestään kysymättä sinulta, lapsi, lupaa ( koska hei ! SE, on reilua ! ) on ihan täysin väärinymmärrettyä tuubaa ja paskaa ja skeidaa ja typerysten ja minisielujen omia MIELIPITEITÄ !! Eli siis niiden joilla EI OLE mitään mielipiteitä eikä aivoja. Niiden joilla EI OLE persoonaa ja sielua ja tietoisuutta. Niiden !!
Tästä asiasta, ensinnäkin: KOKO MAAILMA ja sen kaaaaikki asiat, EI KUULU TEILLE pätkääkään !! Mutta silti te (valkoiset / Vasurit / Kristityt) käyttäydytte ikäänkuin Maa ei osaisi saatana edes PYÖRIÄ, ilman teitä ja teidän Valaistuneita Ajatuksianne ja mielipiteitänne. Mutta olkaa huoleti ! Maailma kyllä pyörii vaikka te ette polje jaloillanne maata ja saarnaa ja rimpuile ja rähise.

Toisin sanoen; te ette erota sitä, lainkaan, mihin TE PÄÄTYTTE ja mistä KOKO MUU MAAILMA alkaa. Te olette harhaisia ja levottomia. Te keskitytte huitomaan tuulimyllyjä vastaan ja saarnaatte olkiukkojen vääjäämättömistä "Rikoksista" ja pahuudesta.
Mutta TODELLISUUDESSA, on varsinaisia Paholaisia melko vähän lopunkaiken, ja niitäkin on eri asteisia, ja niitä VOI YMMÄRTÄÄ, ja sitä mitä voi ymmärtää ja ymmärtääkin, voi myös sekä a) vältellä, varoa, väistellä, paeta, että b) hallita !
Bätmän on oikeassa "rikolliset eivät ole monimutkaisia" !

Teiltä puuttuu siis, periaatteessa, jo ihan PerusTason "katuviisaus". Ja siihen on syynä se, että ns Länsimaissa on jo liian kauan eletty sisällä ja telkan ääressä ja pois "kadulta" ja luonnosta ja sikäli; oikeasta elävästä TODELLISUUDESTA. Kuten Truuman, Truuman Shoussa tai ne luolan vangit jne.
Rauhanaika tekee näissä asioissa epärealistiseksi ja panikoivaksi ja flegmaattiseksi.
Ja kuten olen yrittänyt monta vitun kertaa teroittaa: Pahuudelle VOI ja PITÄÄ T E H D Ä jotakin !!! TEHDÄ !! Ei jankuttaa ja läpsiä niiden ranteita vaan brutaalisti ja koko kylän ja väen yhteisvoimin TEHDÄ jotakin ! Jotakin... päättäväistä. Jos niitä OIKEASTI haluaa rangaista.
Ja muistakaa ihan ensin AINA tämä, ennenkuin vitun kanan-aivot, alatte taas kiljua, kuten aina, RAAEMPIEN RANGAISTUSTEN perään: miettikää AINA(!!) ensin, koskeeko kyseinen "Rikos" MILLÄÄN VITUN LAILLA tai TAVALLA  SINUA tai TEITÄ. Eli; jos taas luemme, kuten juuri taas luimme ja kohta taas tulemme lukemaan, jommastakummasta iltsikasta, että "kerrostaloasunnosta löytynyt keski-ikäinen mies kuolleena, Poliisi vaitonainen, mutta rikosta epäillään, alkoholilla osuutta asiaan" - junou, tuo klishee. Niin miettikää: KUULUUKO TUO ASIA SINULLE MITENKÄÄN. Ja liittyykö se SINUUN ja SINUN olemassaoloosi ja elämääsi MITENKÄÄN saati edes sitenkään. Nähkää: suurin osa, luitteko ja ymmärsittekö ?!!? anna kun toistan: S U U R I N  O S A !!! ns "Rikoksista" ja suurin osa väkivallasta yms, tapahtuu RIKOLLISTEN KESKEN ja sekalaisten sekopääjengien omissa riveissä, sisällä. Se on kusipäiden ja sekopäiden ja keskenkasvuisten ja mielisairaiden ja älyllisesti / tunteiden osalta, kehityshäiriöisten ja jälkeenjääneiden, KESKINÄISTÄ puuhaa ja ongelma. Eikä se LIITY MITENKÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNN !!! eikä sitenkään, ympäröivään maailmaan ja "Yhteiskuntaan". Mutta te KOETTE asian niin. Mutta se mitä SINÄ KOET - EI välttämättä OLE se miten asia ON !

Eli: te panikoitte IHAN TÄYSIN TURHAAN, koska te uskotte niihin olkiukkoihin joita te päänne SISÄLLÄ näette. Mutta... missä ne on !?!? Well...where are they !? huh ?!....

Ja samalla, kukaan ei ole kai koskaan opettanut teille, TEIDÄN osuuttanne asiaan. Vai ?.... onko... ?... eli; miten TE ehkä vedätte rikollista PUOLEENNE ! Ja ITSE tietämättänne AIHEUTATTE sekalaista pahaa ja väkivaltaa yms "kaaosta". Taas kerran; you think you can have your cake and eat it too !

Te elätte lumemaailmassa, haavemaailmassa, joka ei sellaisenaan ole TOTTA. Ja koska te ette siitä selvästikkään halua tai ole aikeissa, luopua, te tunnette selittämätöntä ja hämmentävää paniikkia kun jokin "uhkaa" sitä ulottuvuutta. Älkää siitä huoliko, se on vain TODELLISUUS joka yrittää päästä pääsi sisään / sisään. Eli se mitä Suomistoliiton Suuret Johtajat ja muut Kommunistiset Komentelija-Pyhimykset EI ole sinun antaneet ikinä tietää ja ovat torpanneet sinun jokaisen yrityksesi saada selville. Totuus.
Milloin mistäkin asiasta.

* * * * *

Mutta, takaisin tuohon aivottomaan kommenttiin, "mutta sitten olisi vain kaaosta". Miksi olisi ?! SINÄKÖ alkaisit riehumaan ? vai MINÄkö ?! Ensinnäkin; oletteko te kukaan, koskaan, IKINÄ KOKENEET tuota asiantilaa mistä te niin varmalla äänellä aina jaksatte muistuttaa ja puhua ?! Missä voin nähdä luonnontilaisen "kaaoksen" ja Anarkian ?! Kävisin siellä ilomielin, tutustumismatkalla.
Todellisuudessa, jos Siat ja Lait ja Valdet yms, poistuisivat heti tänään, seuraisi siitä enemmänkin kuin Kaaos, hämmennystä. Kun ihmisten pitäisikin taas herätä TODELLISUUTEEN ja alkaa TEHDÄ ITSE asioita ja pitää ITSE huolta kaikesta.
Ja niissä tilanteissa ihmiset ennenpitkää alkavat toimia kuin muurahaiset, päämäärätietoisesti ja siististi ja hyvin ja huolellisesti ja huolehtien kaikesta, jopa joskus toisistaan. Mutta VAIN valkoiset ja aasialaiset. Muut TOTTA VITUN KAI repivät kaiken alas ja rikki ja NE kyllä aloittavat sellaisen "all out kaaoksen" että alta pois ! Mutta huomatkaa siinäkin tapauksessa, että: se pitää erikseen TEHDÄ ! ja AIHEUTTAA ! Sitä EI siis OLE OLEMASSAKAAN "LUONNOSTAAN" !! Luonnossa EI OLE kaaosta vaan absoluuttinen JÄRJESTYS.
Mutta koska ihminen INHOAA sitä järjestystä ja koettaa PAETA sitä, ihminen rakentaa itse oman vankilansa ja "järjestyksensä" joka taas, iroonista kyllä, ON ihan aitoa vitun kaoottista kaaosta.

Ja toisekseen... minä luulen, että te annatte taas näille Rikollisille paskoille, AAAAIVAN liikaa kunniaa ja uskoa heidän kykyihinsä aiheuttaa KAIKILLE MUILLE suunnatonta ja loputonta "kaaosta". Ei ne ihan NIIIIN tehokkaita ja päättäväisiä ole. Ja kuten tiedetään: on rikollinen HYVIN HYVIN helpostiennustettava hahmo. Kun niiden toimintatapoja ja psykologiaa ymmärtää ja maailmankuvaa, niiden koko vitun ns "elämä" on naurettavan "iisiä" nähdä ennalta alusta loppuun. Helppoa kuin on ennustaa koiran KOKO ELÄMÄ ! Koooooooko elämä !! Iiiiiihan kokonaan, alusta loppuunsa saakka.
Ja lisäksi; jos Tavallista Kansaa, Hoi Polloita, EI RIISUTTAISI aina aseista, olisi meillä sangen tehokas pelote gangstoja vastaan, eli ...aseita.
Ei se tosin niitä PYSÄYTÄ tai muuta niiden maailmankuvaa ja sikäli toimia, mutta se saa ne EPÄILEMÄÄN kykyään tehdä se saatanallisen demonirotan "työ" mitä ikinä ne sitten sillähetkellä suunnitteleekaan. Kuten George Washington taisi sanoa, ja tämä on vain pätkä tuota sitaattia, "..jo pelkkä tuliaseiden LÄSNÄOLO kaikkialla / missään, estää pahoja aikeita..."
Aamen.

Kuten "Poliisitkin", "Rikolliset" on vain eräänlainen VERSIO tästä neliraajaisesta pedosta jota tietoisuutemme asuttaa. Ja niillä on eri toimintamallit ja metodit ja eri syistä, kuin meillä Oikeilla ja Varsinaisilla Ihmisillä. Joille heidän toimensa ovat kuvottavia ja abominaatioita. Ja ME olemme OIKEASSA ja he väärässä, mutta MAAILMA ei välitä vittuakaan, se tappaisi sinutkin ilomielin jos vaan voisi, mutta koska olet käärmettä (toivottavasti) älykkäämpi, se ei vain kertakaikkiaan ONNISTU yrityksissään, suurimmaksi osaksi. Haha hHAH ahAA !! Siitä saat saatanan ämmä, "Luonto-Äiti" vitun sekopäinen paskakasa ja paholainen.

Mutta eniwei, jos siis tavallisemmat ihmiset, olisivat edelleen katuviisaita ja realistisia ja sikäli "kykeneviä" ja vastaiskuvalmiita ja hereillä, ei tarvittaisi MITÄÄN vitun Yhteisjärjestelmiä, vaan miesten SANA riittäisi.  Ja se että: niin apinat vaan toimii ! Jopa siis kirjaimellisesti APINAT, viidakossa, apina-apina-apinat, de facto, oikeat apinat !
Apinoillakin ON reiluuden tajua ja käsitys oikeasta ja väärästä kuten on suurimmalla osalla Todellisuuden ja Maailman olennoista, mutta AINA näyttäisi myös olevan niitä poikkeuspaskoja jotka katsovat oikeudekseen ja edukseen vetää muita höplästä ja jekuttaa ja jallittaa ja höynäyttää niitä "ihan kybällä" ja hyväksikäyttää NIIDEN VAIVANNÄKÖÄ. Maailmassa on toimivia olentoja ja niiden toiminnasta HYÖTYVIÄ ns "loisia". Miksi ? koska niin VOI olla. Siksi.

* * * * *

Ja Katille vielä tämäkin, taas, että: sinä jankutat Olkiukkoin maailmasta, ET tästä maailmasta. Minä en usko, että suomessa juuri MIKÄÄN muuttuisi MIHINKÄÄN jos Sikoja tai Valdea EI OLISI. Suomalaiset jatkaisivat aika pitkälti kuten ovat tähänkinastiset vuosituhannet eläneet. Jotkut kännäävät työkseen ja elääkseen kunnes kaatuvat Juhannuksena kännissä, veneestä, järveen ja poistuvat verilinjoista ja jotkut näkisivät suorastaan ällistyttävää vaivaa niin, että siitä HYÖTYY kaikki muutkin ympärillä, "loisiin" asti. Ja jotkut vaan kiusaisivat muita ja olisivat yleistä pahennusta herättäviä kusipäisiä mulkkuja, mm ne jotka nyt ovat "työssä" Poliisina tai Valtion Virkabyrokraatteina jne. Ne ovat noita em koska niistä ei vain kertakaikkiaan ole mihinkään todelliseen ja muuhun ja hyödylliseen. Kun ei ole aivoja, mutta ON lihaksia, silloin härnätään niitä joilla asiat on ehkä toisinpäin.

Ja mitä tuo Kati oikein jankuttaa, että "asiat TOIMIVAT suomessa juuri sääntöjen yms takia.."  ?!?!?! Oletko sinä ihan TÄYSIN ulapalla ? Täällähän nimenomaan EI TOIMI MIKÄÄN !! Saatanan käpyaivo !! Ja koska olet naaras, sinä et tunne sitä saatanallista tuskaa ja polttelevaa nöyryytystä mitä kaikki tuo säännöt ja turvakypärät paska miehissä herättää. SE on NÖYRYYTTÄVÄÄ ja kuvottavaa ja alistavaa ja vastenmielistä, ja tarpeetonta, urokselle !! Ffs !!

Tämä nykyaika ja internet, on PALJASTANEET (vitun paljon !! ympäri maailmaa) suomessaKIN paljon sellaista mitä on yritetty tässä pienessä paskamaassa AINA vaieta, koska te minua alemmat ja keskinkertaisemmat vain olette "huonoa puuta" eikä teille näytä IKINÄ tulevan mieleen, että : "hei..?...mitä ...jooos...jjj..jos...vain ...mmm..nnnnghh...oik..OIKEASTI ...* kääääk* todella TEKISIMME kaiken ihan AIDOSTI KUNNOLLA ja rehellisesti ja LAADULLA emmekä vain aina valehtelisi ja leikkisi ja teeskentelisi ja yrittäisi kahmia etuja ja materiaa ja heterohierarkia-staattusta...nngghhääähh..?...hei..?!..."

Teidän päänne saattaisi ihan tosissaan RÄJÄHTÄÄ jos te joutuisitten elämään NOIN !! Eli kuten ihan oikeat Kunno Ihmiset. Tämän kaiken Texas-imbesilli.Arcane sanoo johtuvan Neanderhaalin perimästä, eli koska Magnon ja Sapiens ja muut älylliset miniatyyriset kopioivat kääpiöt eivät pysty eivätkä kykene tai halua, olla yhtään sen parempia kuin on absoluuttisen pakko, eli ehkä viitsivät juuri ja juuri syödä ja paskoa ja vetää kaiken ympärillään, mitä joku älykkäämpi ehkä on rakentanut vaivalla ja kuan, vituiksi ja alas ja tuhota sen. Koska ne eivät vain pysty muuhun, koska kuten Muslimien ja Neekerien yms elukoiden, näiden edellämainittujenkin veri vain käskee TUHOAMAAN ja hyväksikäyttämään ja pettämään ja valehtelemaan (mm etuja saadakseen, "milk the system") ja raiskaamaan ja ryöstämään ja murhaamaan ja tappamaan jne. SE ON VERESSÄ !!! SE ON VERESSÄ, EIKÄ SILLE SIKÄLI VOI MITÄÄN.

En tiedä varmaksi onko Tex ja kaltaisensa oikeassa, mutta kieltämättä se VAIKUTTAA hyvin todennäköiseltä mitä enemmän asiaa olen seuraillut ja ajatellut ja tarkkaillut ja pohtinut, mutten silti sano itse, sen olevan SE ratkaisu KAIKKEEN. Se ON kyllä TAKUUVARMASTI OSA kaiken selitystä, muttei se "end all, be all" selitys. Mutta joka tapauksessa, se selittäisi kieltämättä hyvin, hyvin, paljon. Ja jopa ihan Virallinen Historia TUKEE tuota näkemystä naurettavan paljon, kuitenkaan ikinä sanomatta sitä niin ja vetämättä kyseisiä johtopäätöksiä, ehkä tyhmyyttään ehkä jostain muusta syystä. En tiedä. ( Tex näyttäisi uskovan jonkinlaiseen Salaliittoon joka pyrkii tukahduttamaan tämän tiedon... )

* * * * *

Mutta kuitenkin; se että sanoo "jos ei olisi poliisia olisi kaaos" on kuin sanoisi, että "jos linnuilla ei olisi jalkoja, sataisi Pekingissä".
? ? ? ? ? ? ? ...... mi...t..... miten mikään tuollainen voi liittyä mihinkään mitenkään ?!.... .. . .missä maailmassa oikein elät !?

Se on OLKIUKKOJEN TULEVAISUUDEN toiminnan VARMANA pitämistä. JA tarkoittaa myös, että lauseen sanoja TIETÄÄ ITSE syyllistyvänsä ennenpitkää JOHONKIN pahaan ja ilkeään ja VÄÄRÄÄN ja alkeelliseen ja alhaiseen ja valheelliseen ja kuten nainen kai yleensä AINA, haluaa hän (muttei halua! mutta haluaa nyt kumminkin...) jonkin / jonkun ulkopuolisen raiskaamaan itsensä toistuvasti, pitämään jöötä ja kuria. Hän haluaa ulkoistaa moraalinsa, koska on laiska paska. Niin vitun laiska, ettei katso voivansa edes pitää itse itseään kurissa !! sen vitun vertaa, ettei yht´äkkiä vaikkapa pelmahda johonkin timanttikorukauppaan ja lähde sieltä kourallisen timanttikoruja kanssa. Maksamatta. Kati: sinulla on RIKOLLISEN "sielu" tai sisältö. Väärintekijän.

Ilman sääntöjä "Yhteiskunta" ei olisi kaaoksessa vaan lumotussa, ihanassa, liiankin toimivassa luonnontilassa, kuten ne "anarkiassa" elävät neekerit ja amatsoonian-apinat siellä vitun vatukoissaan. Siellä EI OLE mitään vitun "Poliisia" eli KAUPUNKIVALTION VALTAAPITÄVIEN VARTIJAA / HENKIVARTIJAA / SOTILASTA (joka on siis suoraan Tavallisen Kansan ABSOLUUTTINEN VIHOLLINEN ja ALISTAJA ja KIUSAAJA ja VIHOLLINEN !! vitun KÄPYAIVOT saatana !!)

Ja ensinnäkin; koko jutussa ei nyt puhuttu sanallakaan siitä, että Yhteiskunnan KAIKKI säännöt yms heitettäisiin tässä yli laidan, vaan Bruce muistutti suomijuntteja siitä, että nämä ovat jäykkiä laki ja sääntö orjia kuten aasian kansat, pohjoiset korealaiset yms vitun muulit. Itseasiassa muulikin on teitä itsenäisempi eläin ja kapinahenkisempi, sillä ON "Sisu"a ja Thumosta.

Ja toisekseen; mikä vitun alistamisfetissi sinulla on Kati ??! Miksi sinä haluat olla koko elämäsi kuin vaipassa rääkyvä, potkuhousuinen pieni vavva, joka kiljuu ja rääkyy ja sitten rauhoittuu kun paikalle kurvaa Poliisi tai jokin muu VALTAVA isä tai äiti. Eikö sinulla ollut isää tai äitiä ?!

Ja kolmanneksi; vituttaako naista todella NOIN paljon, ajatuskin, jo pelkkä saatanan AJATUS !! - miesten ja poikien ylivertaisesta VAPAUDEN määrästä ja potentiaalista, jos ja kun "säännöt" ei ole kahlitsemassa ?!? Ja hei ! nainen ! hahahahaaa: jos sinä NIIN tykkäät tai te naiset kaikki, niiiin tykkäätte, säännöistä, niin miksi vitussa TEILLÄ ON NIIN VITUN VAIKEAA SEURATA NIISTÄ ALKEELLISIMPIAKIN, ITSE ?!? Häh ? miksi TE ette OSAA TAI HALUA kävellä tiellä sen OIKEAA laitaa niinkuin SÄÄNNÖT ja LAKI!! SANOO ETTÄ PITÄÄ JA KUULUU ?!?!?! Häh ? Mitäs TÄHÄN sanot vitun kiusaajan mulkku !?

Ehkä asia onkin niin, että: mitä tämä Kati Vatipää tässä nyt jauhaa, tarkoittaakin ALITAJUISESTI sitä, ja on sikäli ihan totta(!); että jos sääntöjä ei olisi, NAISET olisivat kaaoksessa ja hukassa !!? Hah ahahahaaAAaaaaaa. Ahaa !! SITÄ se siis ajoi takaa. Jos meillä tyhjänpäiväisillä ja nyhjäävillä pillullisilla ei olisi ohjenuoria ja maskuliinisia oppaita, elämämme tiellä, olisimme me hukassa. Is THÄT it ?!

* * * * *

Summa Summaarum: jos ei olisi Vasemmistoa ja ämmiä ja jutkuja ja ryssiä ja nekruja ja ählämeitä ja poliiseja ja valtiota ja muita demoonisia kollektivisteja ja kiusaajia ja pakottajia, ei tarvittaisi mitään sääntöä tai "lakia" eli pakanuutta ja toteemipaaluja, koska me kunnolliset kyllä TUNNISTAMME toisemme melko vitun nopeasti, kaukaa ja selkeästi. Ja meille RIITTÄ ihan mainiosti ja hyvin, SE. SEKIN on TEKSIN MUKAAN Thaalin piirre. Koska kaikki siinä (sinänsä melko hypoteettisessä) olennossa, vain toimii. Toisin kuin näissä ihmistä NÄYTTELEVISSÄ vieras ja tulokas -lajeissa. Jotka ovat sisältä silkkaa paskaa.

Eli Kati; vaikka / jos, sinä tarvitse kainalosauvoja, ei se tarkoita että minä ja KAIKKI MUUTkin tarvitsen / tarvitsee. SE ei ole hyvyyttä vaan kiusaamista ja häirintää ja härnäämistä ja estelyä ja estämistä ja haittaamista ja haitan ja kiusan -tekoa, ja pahuutta ja kusipäisyyttä ja inhottavaa ja alhaista ja heikkoa !! Ja EPÄTOIVOISTA.

Se on kuin pukisi kaloille vaatteita. Järje - töntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti