tiistai 7. heinäkuuta 2015

Henkka & Niki vs Amerikka

Tässä on yksi kirjoitus joka jäi aikanaan julkaisematta, eli niillämain kun tämä kyseinen jakso on lähetetty. Joten tässä tämä nyt on, viimeisteltynä.

Niki ja Henkka vs Amerikka.


Teki pahaa katsella tuo vitun jutkujakso !! Henkka on aina liian suomalainen, liian jäyhä ja puinen ja paniikissa, koska on ihan umpipaska puhumaan engklanttia. Ja NYT !!? ...oi voi...voihan pojat, nyt se saatanan puiseva juntti meni kutsumaan mehua jutkuksi "Jew" tuossa, kahden  jutkun kuunnellessa ja läsnäollessa !

Jos tehdään vittu ohjelmaa jossa matkataan Anglojen mailla ja puhutaan Anglojen kieltä niin .....eikö siihen nyt vittu voisi esim ...uu ai  dount nou, hommata jonkun joka OSAA vittu englantia !?!!? Ja HYVIN ?!?!?

Tai muuten olette yhtä vitun tyhmiä KUIN Anglot itse, jotka eivät osaa paskankaan vertaa ikinä, lausua muiden kielistä mitä pienintäkään osaa  eivätkä edes suostu tai viitsi tai halua edes opetella. Mutta vaativat silti, että kaikki, neekerit ja eläimet ja ihmiset ja muukalaisetkin - puhuisivat sitä heidän typerää vitun, aivoihin takiaisen lailla tarttuvaa, yksinkertaista ja kankeaa hevonpaskaansa.

Haistakoot vitun !!

Mutta SILTI: on osattava kunnolla sitä kieltä mitä sölköttää ylipäänsä ja se on myös ammattimaisuutta viitsiä opetella se,  ja tyhmää & moukkamaista jos näin EI OLE.

Koko tuo ohjelma on ollut muutenkin, paikoitellen, aika vaivaannuttavaa katseltavaa, kuten lähes kaikki sellainen aina ON missä suomalaiset yrittää niiiiin kovasti, tehdä itseään tykö, Amerikkalaisten parissa. Suomalaiset jää aina, auttamatta, ulkopuolelle, koska eivät käsitä mitään. Eivät aavista lainkaan, millaisia heidän TULISI olla jotta Anglot hyväksyisivät heidät... kaiketi jotenkin "omikseen", mitä suomalaiset näyttäisivät yleensä yrittävän ja haluavan.

Suomalaiset ovat anglosaksoneihin nähden ja verrattuna, hyvin pitkälti samanlaisia kuin neekeritkin, eli: hyvin lapsellisia tai naiiveja.
Suomalaiset ei ole minun koko elämäni aikana näyttäneet koskaan, ikinä, käsittävän tai mieltävän Angloja (get this!) vain ihmisiksi !! Toisiksi ihmisiksi, vaan ne mielletään Ylemmiksi Elämänmuodoiksi. Maagisiksi olennoiksi. Taikavoimia omaaviksi "toisiksi".

Ei ne o.

Ne on ihmisii.

Mutta palatakseni takaisin tuohon Henkan, aivan kamalaan, Enklantti-aksenttiin: minä ihan häpesin sitä !! Minä(kin) kärsin siitä suomalaisesta kansantaudista, että omaa olemista ja kielenkäyttöä yms HÄVETÄÄN ulkomaalaisten edessä, varsinkin niiden jotka MIELLETÄÄN YLEMMIKSI.
Ja Anglosfääri on tuota ylempää tasoa tässä tapauksessa.

Miksi, oi miksi, ei Henkkaa olisi voitu korvata jollakin kielitaitoisella tai käyttää ensin melko vitun raa´assa ja ankarassa kielikylvyssä, ENNENKUIN tuollaista LÄHDETÄÄN (toiseen maahan) kuvaamaan  ? ?!?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti