lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pakkoruotsin "Laillisuus"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015071120018708_uu.shtml

Vittu !! Ei saatana !! Jumalauta !! Kusipäät perkele !!

Nyt kiehahti taas jo veret. Vittu, että pitikin taas lukea "Uutisia" !!!!!!

Vitun tyhmä pölkkypäinen ämmä. Saatanan mulkosilmäinen typerä lehmä. "Laillisuus" ?!?! mitä vittua sitten !?!? Mitä vitun väliä saatanan juutalainen-aasialainen robotti "Lailla" on !?!?! Laki on Saatanasta ja Paholaisesta ja valtaapitävän JENGIN oma säännöstö jonka "puitteissa" orjia hallitaan ja ohjataan ja niiden elämää manipuloidaan ja kurjistetaan ja lyhennetään ja ahdistetaan ja tuhotaan. Se on kuin minkätahansa rikollisjengin oma sisäinen koodisto tai säännöstö. Sen avulla jengin kusipäät jäsenet on päättävinään jotain todella tärkeää ja tähdellistä vaikka kyseessä on vain eräänlainen lume-toteemijumala jonka saa aina puoltamaan omaa päätöstään tai kantaansa. Jos mitään, tulisi "Laki"a VÄLTTÄÄ kaikin mahdollisin keinoin. "Laki" on paitsi gangsterien keino kontrollida itseään lauhkeampia ja parempia elämänmuotoja, niin eräänlainen kainalosauvamainen ulkoinen tukiranka niille jotka on syntyneet TÄYSIN vailla sisäistä kompassia ja moraalia. Jotka Teksin mukaan ainakin, on lähinnä eksklusiivisesti Amud Neanderthaalin piirteitä. Joita Magnonin varkaat ja tappajat yrittävät emuloida ja matkia, käyttämällä tuollaista jäykkää ulkoista muistutinta. Joka heistä muistuttaa moraalia, koska HEILLÄ EI OLE(!!!) MORAALIA.

Muistakaa AINA vanha hyvä sanonta, koska tämä on Totuus pähkinänkuoressa; "siitä puhe mistä puute" !!!

Tuo kuullostaa ehkä yksinkeraiselta, mutta ...sitähän TOTUUS ON  herran tähden !! Ja siinä sen ongelma, se on apinoiden aivoille LIIAN yksinkertaista. Ne sekoaa kun saatavilla ei ole monimutkaisuutta. Ja ongelmia.

Siksi NIITÄ LUODAAN !! (Kuten lakejakin)

Haistakaa kaikki vittu.

P.s niin juu, ja tuo itse asia. SeKIN osoittaa mistä ON OIKEASTI kyse. Kyse on siitä, että tässäkin maassa, ns Valtaa pitää sellainen ulkoinen ja rikollisista kiusaajista ja paholaismaisista öykkäreistä koostuva itsekäs armeija, miehittäjä (kuten "Poliisikin"), joka ei voi sietää, ei sitten yhtään, sitä että sen oma Valta yli kaiken elämän, pakenisi sen hyppysistä edes hetkeksi ja kenties muuttaisi jopa lopullisestikkin leiriä.

Eli; SINUN kotimaassasi, muuli, VALTA EI OLE SINULLA vaan tällä VIERAALLA ja kiusaavalla ja PAKOTTAVALLA voimalla, joka INHOAA sinua ja sitä, että edes synnyit ja joka haluaa epätoivoisesti vain KAHLITA SINUT tai TAPPAA ja ANASTAA kaikki mitä sinulla on tai on ikinä ollut. Ja HE HALUAVAT, että SINUN ON PAKKO(!) oppia kieltä joka ei liity SINUUN MITENKÄÄN eikä sitenkään, koska se on HEIDÄN oma originaali "Virkakielensä" ja se muistuttaa HEITÄ ja HEIKSI haluavia siitä, että HE OVAT YLEMPIÄ. Joten Hoi Polloin muulien on parei opiskella Hoi Aristoin Haltiakieltä, koska..... koska niin vittu sanotaan !! Thät´s whai !

Jos "Suomalaiset" olisi jotain oikeaa, aitoa ja todellista, ei niille voisi Ruotsalaiset ja näennäisruotasalaiset SANOA, että "nyt te opiskelettekin Meänkeeltä!! läl läl lää ja hah hah haa !!" Vituttaako ?!

Minä opetan teille muulini, nyt ainakin vielä kerran, tämän yksinkertaisen piirteen TÄSTÄ TODELLISUUDESTA jossa lillumme: ei ole OLEMASSAKAAN mitä, varsinkaan mitään millä on MERKITYSTÄ (!!!!!! herran tähden entään!!), vitun "Enemmistöä" !!!
Enemmistöllä EI VOISI OLLA   V Ä H E M P Ä Ä väliä tai VALTAA. VALTA kuuluu AINA ja sikäli kaikki maailman "väli"; AKTIIVISELLE ja yleensä melko pienelle VÄHEMMISTÖLLE !!!!

Siis kerrataan: V Ä H E M M I S T Ö L L E !!! Ei ns "enemmistölle" joka ei edes TARKOITA mitään todellista, vitun typrät, naiivit, muulit.
HELVETTI !!!!

Miettikää esim koulukiusaajia tai "Poliisia" ! Montako NIITÄ on, verrattuna "KAIKKIIN muihin" ?!?! Häh ? Kuinka MONTA !?!?!? MONTA-KO ?!?! kö ?
Ei kovin MONTAA, vähän niitä on. Yleensä yksi pieni, PIENI, rypäs, keskellä kaikkia niitä muuleja siinä ympärillä. Ne "muut" on lauhkeita ja haluaa vain helpon elämän, kuten minäkin suurimmaksi osaksi, ja ne "vähemmistön" edustajat ? Ne on SAALISTAJIA jotka HYÖTYVÄT muiden lauhkeasta laiskuudesta ja lempeästä saamattomuudesta ja vetelyydestä. Ja siitä, että NE LUOTTAVAT SAALISTAJIINSA ja LUULEVAT näiden olevan puolellaan !!

Tsiisus faking Chraist ppl !! GET A FUCKING CLUE !!!

Te elätte EDELLEEN, herran pieksut teidän kanssanne saatanan kädelliset (!), Muinais Egyptissä. Vittu te mihinkään ole lähteneet tai edenneet. Amerikka KOKEILI HETKEN jotain ihan uutta, ja se lähti toimimaan aivan liian hyvin ja tehokkaasti joten luonnollisesti, apinat, koska pelkäävät ihan kaikkea, pelästyivät sitä ja päättivät, että Hallitus yms paska ON PYSTYTETTÄVÄ !! Estämään oikea KEHITYS ja VAPAUS ja kahlitsemaan elämä kontrolliinsa.


Vittu tätä planeettaa perkele !!!


"Beam me up Scotty!!"  "....fucking NOW !!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti