maanantai 6. heinäkuuta 2015

Nopea kommentti neekereistä yms

Intouduin (vain hyvin vähän kuitenkin) kirjoittamaan äkkiä tällaisen lyhyen valaisun ja selityksen, tuon Turkulaisen kommentin pohjalta.

Eli: minulla on aikanaan ollut yhtenä työkaverina ihan melko aito ja oikea Neekeri ! Uskokaa pois vain. Ja ei, sen kanssa EI ollut kertaakaan, yhtään mitään ongelmaa tai hämminkiä tai mitään sellaista negatiivista. Ei sitten MITÄÄN. Paitsi, että se kerran hyvin hyvin hienovaraisesti suutahti minulle, koska minä en ymmärtänyt jotain sen sönkötystä, missä ei ollut (vakuutan) mitään havaittavaa järkeä. Sellaisia neekerit mm on, ne - ei - käy - järkeen.


Ja vaikka hänestä ei ollut mitään haittaa tms niin ei siitä kyllä mitään ylenpalttista hyötyäkään sinänsä, ollut. Ja se yksi ongelma mikä valkoisen ja lähes minkätahansa MUUN välillä on aina (!!) iiiiihan aina, jopa silloin jos ja kun kyseinen murjaani on syntynyt ja kasvanut suomessa, tämä johtuu siis biologiasta yms, on se ettei suomalainen ja jokin muu, voi ikinä oikeasti ja todella "syväymmärtää" toisiaan ja olla yhtä aidosti ja rentona keskenään kuin he olisivat kumpikin omiensa parissa.
Ei tästä tarvitse tehdä edes mitään numeroa suuntaan tai toiseen, sellaista se vain on. Se toinen jää aina vähän sellaiseksi kaukaiseksi, mystiseksi muukalaiseksi. Jolle voi kyllä kääntää selän, mutta.... ehkä ei ? Kannattako se... ?.  .... .....En jaksa tämän enempää. Eikä tässä ole mitään tarpeeksi ihmeellistä.

Hanki, parempaa, luettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti