torstai 30. heinäkuuta 2015

MaMukokemuksia Viimepäiviltä....

MaMu-kokemuksia viimepäiviltä. Sis. kolme esimerkkiä jotka on sattuneet tässä äskettäin. Kohtaamisia, todellisuudenkamaralla, muiden, etnisesti värisevien kultamunien kanssa.

1) Tänään, kun kävelin tuossa erästä etappia, näin kun joku nekru lähti eräästä pihasta hirveällä kyydillä, renkaat pyörien ja suhisten, ja koska minä energiallani selkeästi PAHEKSUIN tuota käytöstä (jonka syylliseksi kyllä OLETIN ihan paikallista teinikloppia) neekeri vihelsi! vittu "vihelsi mennessään" avoimen autonikkunan keinoin, kun ajoi ohitseni. Eli; neekeri otti ja lähti, jonkun firman autolla vieläpä, äkäisellä alkukiihdytyksellä ja melko pienessä tilassakin vielä, tiellä jossa on melko hyvin liikennettä, ja ajoi minun ohitseni ja mulkaisi minua.. mahdollisesti jokseenkin halveksuen, en osaa sanoa, ja VISLASI jotain outoa ja neekerimäistä.


2) Niinikään tänään, kun kävelin tuossa paikallisessa kylässä tai kaupungissa, näin kun neekeri, joku ihan uusi ja tuntematon ja aika ...rähjäisehkön oloinen, oli pusikossa kusella ! Keskellä kirkasta päivää ja melko vitun keskellä KAIKKEA. Ajattelinkin, että "no, siinä se nyt sitten ON!! Ihan aidosti tai ainakin poikkeavan hyvin, integroitunut neekeri" sillä tuollaisella käytöksellä voidaan sanoa hänen omaksuneen paikallinen / suomalainen, tapakulttuuri melko hyvin. Eli; tänään näin aika hyvin "integroituneen" neekerin !! .....kusella pensaikossa !! (ja heti perään siihen ilmestyi pari kolme nuorta ählämi urosta. [Tämä tapahtui siis suomessa].)


3) Unohdin liittää Helsinginmatka-raporttiini viimeksi, sen että; juuri kun luulin selvinneeni siitä melko sateisesta päivästä ihan kotiin asti, lähes kuivana!! Palloiltuani siis lähes kokonaisen päivän!! ympäri Stadia, kävellen, niin nin, luulin siis, että selviäisin ihan himaan asti jokseenkin kuivana, mutta mitä !!?? samalla saatanan tienpätkällä kuin tuo kaaharineekeri, viiletti aika vitun LUJAA joku saatanan ählämin-hiekkapaska, jonkun Kebabfirman kai, autolla, ja bäng! arvatkaa kerran, roiskaisiko SE saatanan apinanmulkku kaikki sen tien vedet suoraan ylleni ja päälleni ja pitkin KAIKKIA vaatteitani !?...
.....no ? mitä arvasitte ?

Jos sanoitte, että... "mmm...luuullltavasti....ööömm..ei!?" nin: olitte väärässä. Nimittäin: kyllä !! Roiskaisihan se.
Vitun käpyaivo. Eli; Ählämi roiskaisi märän tien, vedet, päälleni, koska ei käsitä mitään eikä osaa ottaa muita huomioon. Sen enempää kuin "Monikultturisti-Natsitkaan" tai koirat tai hämähäkit tai kivet yms.


Ja vielä loppuboonuksena, neljäs...
4) nykyään jo, MaMut käyttäytyy ikäänkuin kuuluisivat tänne ja omistaisivat paikan !! Ja heillä olisi MINUN lupani änkeä MINUN kotikonnuilleni ja sanelemaan MINULLE miten asiat ON ja EI. Ja mitä MINÄ saatana SAAN ja EN SAA, tehdä.

Jukolauta, että on teillä otsaa perkele !! Saatanan hävyttömät vitun paskaniljakkeet !!

PAINUKAA NYT JO HELVETIN NEEKERIT VITTUUN MEIDÄN MAASTAMME VITUN IDIOOTIT. KUKAAN TEITÄ TÄNNE HALUA tai pyytänyt. Ja Poliitkot; pelätkää !! pelätkää PALJON !! Sillä TE olette käyttäneet "vanhaa kunnon" "Hajoita & Hallitse" Strategiaa MEITÄ "omianne" vastaan.
Tulevaisuus EI OLE TEIDÄN.


Ja TE, "omani": HERÄTKÄÄÄÄÄÄ NYT VITTU PERKELE, SAATANA JUMALAUTA PASKA HELVETTI !!!
H E RÄ T K Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti