keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

ASA lisäosa (muistaakseni) 2

Alastonsuomen uusia ja uudehkoja kuvotuksia / tuliaisia.



Tuo ^^ on ihan uusi. Kävin sen tuossa juuri äsken anastamassa.
Minä itse asiassa aloin tämän lisäosakirjoituksen ylipäänsä vain tuon "inspiroimana". 

Aletaan: siis mitä ...?... M I T Ä !?!!?

Siinä se on. Siinä on joku äijä permannolla, haiseva ja luiseva kankku tähdättynä kameraan. Likainen ja haiseva (oletan) persereikä ja kaikki !!
Well....fak jeah !! .... Tuota ! tuota juuri tarvitaan ja halutaan....! ....ahahaahaha hahaaaaaaaaaaaa..... kaaaahahahahaaaaaaaa. Sii...s.... mi.... miksi.. MIKSI TUOLLAISTA ^ kuvataan !!?!?!?!?!
Ketä vittua voi kiinnostaa sinun saatanan kuvottava, tunkkainen ja yhdentekevä revasi !!!!!!?

Ehkä ...entiä..ehkä sitten jos joku nuori mies tai nainen tai tyttö tai jopa poika, katsoo tätä, joka aikoo tai jo lukee, proktologiksi. Niin ehkä SITTEN tuosta on jotain iloa tai hyötyä, mutta muutoin olen ymmälläni !

Sillä on muuten kaikenlisäksi naisten nuo tuollaiset sukka...housut tai sukat tai mitkä helvetin..vitun..vitut nuo nyt sitten onkin. Nekin sillä on !





Sissus Saatana !! ...huh helvetti kun pelästyin !! Miiiiitäää....ei ...saatana....?..... 0_O ?...... wat !? (tuo en ole muuten minä, btw, mainittakoon) ..... Ninja ? Muslimi ? ....joku joka on Todistajansuojelu-ohjelmassa ? joku muu, mikä ?
Tuonkin (mahdollinen) idea jää minulta tavoittamatta ja kaukaiseksi. Ottaa itsestään tuollainen kuva sivustolle jossa ideana on kai poseerata omana itsenään (?)
Tai ehkä hän ^ on yrittänyt pukeutua, tekeytyä, naamioitua nykyään niin muodikkaaksi: neekeriksi ?! Voisihan SE olla ? eikö ?
Harmillisesti vaan "hani" ; sulton toi kulli jääny ny peittämättä ! tai käsittelemättä tai ...vaan ninq näkyviin siis.
Tai ehkä tuo on joku uusi, Venäjän armeijan maastopuku ? Joku uusi harhautus taas, sen kuuluisan "Vihreän puvun" jälkeen ?
Eikä isoaja pixeleitäkään ole kuvasta unohdettu !! naaaais.



Ja sitten on tämä. Vielä täällä, sokerina pohjalla, ikäänkuin.
Tuo...on vain niiiiin pieni kulli, että se kannatti pistää näytteille. Tuohan..on ...?... eihän tuota ole !! Tuohan on ihan uskomattoman häviävä ja pieni ja olematon. Miten tuollaista voi edes olla  !?!?
Melko lyhyt verrattuna esim neekereihin. Ainakin jos niillä kaikilla todella ON se väitetty puolen metrin leka.

Jos tuota sivuttain katsoo, ja miksette (nyt !) katsoisi, se näyttää joltain muinaiselta Zikkuratilta tai tulivuorelta tai ehkä kasaanpainuneelta pyramiidiltä. Eikä se myöskään ole muistuttamatta niitä lukuisia vitun amatööri saviastioita mitä kaikki "taiteilijat" ja vanhat ämmät käy väkäämässä Kansalaisopistoissa halki koko maan.
Jos tuota pyörittelisi ja vaivaisi .... oletan että sieltä sinkoutuisi "tulta ja tulikiveä" ja sulaa magmaa ja kipinöitä ennenpitkää. EI mitään muuta...esim spermaa eli Virallisemmin "siemennestettä".

Näyttäähän se kyllä, kieltämättä (heheei!! teillähän onkin hyvät öögat !), myös kykloopilta, jolla on tuo silmä tuollaisen tapin päässä kuin joillain etanoilla. Ja myös jos kuvittelee silmät tuohon "otsaan" niin se näyttää... ....ehkä vähän tältä..vitun kaunottarelta..






Siinä kaikki tältä erää.



That´s all folks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti