sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Miksei suomessa ole ikinä mitään hauskaa ?

Siksi, että tämä on ankea ja paska maa. Huono paikka (eritoten sielulle, ja liian älykkäille) elää.
Täällä ei haluta sinun toteutuvan vaan kuuluvan kuuliaisesti kuin robotti, Valtion / Poliisin miehittävälle voimalle. Ja antautuvan kuin se aivoton idiootti mikä sinä epäilemättä oletkin, armeijan sotakalustoksi ja käyttöön ja sitten vielä tuntevan, saatanan Cro-Käpyaivo SIITÄ JOTAIN VITUN  Y L P E Y T T Ä  !!! HAhhaaaaa...ei vittu sentään, saatana !! Tsiisus ppl !!

"Suomi" on naisten maa. Sanotaan se heti alta pois. Viikinkien (mulkkuja paskoja) diagnoosi oli ihan tasan täysosuma ja oikein ja napakymppi. "Suomi on ämmien maa". Näin on ja on ilmeisesti jo HYVIN KAUAN ollut !
Ja T U O (!!!!) on SE syy, suomen KAIKKIIN ongelmiin. Kun väestöstä karkeasti sanoen, n "puolet" eli kaikki miehet ja pojat, on jo syntymästä asti tukahdutettu ja tehty kyvyttömän typeriksi ja aivottomiksi kuhnureiksi ja naisten palvelijoiksi, vailla MITÄÄN, yhtään MITÄÄN omaa, ei sen "Maan" tulevaisuus ole mitään elämisenarvoista ja lupaavaa.

Ja koska naaras INHOAA "sydämmensä"(jota sillä EI OLE)pohjasta kaikkea oikeasti kekseliästä ja älykästä ja kyvykästä ja VAPAATA ja itseään aidosti ja rehellisesti ja välittömästi ilmaisevaa, ja khuulia ja kaunista ja viisasta ja syvällistä ja valaistunutta, INHOAA hän kaikein eniten juuri minunlaisiani; poikkeavan viisaita ja yliälykkäitä miehiä ! Shoppenhauerihan ilmaisi asian kuvottavan loistavasti, sanoessaan, että nainen inhoaan meidänlaisiamme miehiä siksi, että naaras on biologisena apinana sellainen biologiansa vanki, että se ei itsekkään tiedosta MIKSI se käyttäytyy niinkuin käyttäytyy, mutta yhtä kaikki; se vihaa ja inhoaa minua ja laisiani, koska sen typerissä apinan rähmäsilmissä, minä ja mahdolliset laiseni, olemme ikäänkuin karanneet (myös hyvin todellisessa mielessä, ja kouriintuntuvasti) kontrollista ja  NOUSSEET TÄTEN KOKO LAJIN(!!!) YLÄPUOLELLE.

Ja TUOTA ei naaras voi sietää. Enkä minä voi sietää SITÄ. Sitä, että naaras ei siedä minua !! Vittu mikä sekopäinen vitun marakattien sirkus tämä elämä on !!

Tsiiisus Fak ! 

Suomalaiset YRITTÄVÄT nähdäkseni, ja joskus jopa ihan kovastikkin, muuntautua kuin jokin muuntautuva juttu, Amerikkalaisten ja ylimalkaan muutenkin "Anglo-Saksien" kaltaisiksi, mutteivät vain koskaan, ikinä, näy saavuttavan sitä JOTAIN, sitä hämäräperäistä "arkaania" Pyhää Totuutta siitä miksi näin on. Ja tämä kirjoitus on teille taulapäille laadittu yksinkertainen selitys ja opinkappale, ilmaiseksi ja vailla kiitosta, joka selittää sen teille mahdollisimman lyhyesti ja suoraan ja yksinkertaisesti. Eli: lue uudelleen kaikki tähän asti ja mieti ja ota se osaksi itseäsi ja ymmärrä se ja HYVÄKSY se.
Ja siinä se ON sitten.

Ja jos vielä tarkennetaan: suomessa EI HYVÄKSYTÄ sitä, että olennoilla voisi olla ns Oma Itse. Se on aina HAITANNUT SUUNNATTOMAN SUURESTI Kollektivistisia rotuja kuten juutalaiset ja aasialaiset ja hiekkaählämit ja suomalais-ryssäläis-bulgaarialaist-latvialais-slaaveja yms. Se INHOTTAA niitä suuresti, koska ne on kateellisia pikku mulkkuja ja uskomattomaan extenttiin asti typeriä. Bulgaarit esim on kirjaimellisesti MURHANNEET / TAPPANEET halki aikojen, kaikki liian älykkäät !! Ne on hirtetty puuhun. Ja katsokaa NYT kyseisten käpyaivojen olotilaa ja tilaa ja maailmaa ja maita ja niiden kuntoa ja kaiken ylimalkaista TASOA ja sivistyksen paljoutta ja muuta. Jep ! asuvat rikollisessa, likaisessa kaatopaikassa. Siinä kaikki.

Ja samaa on suomessa aina haikailtu, suomalaiset luultavasti ihan IHAILEE tuollaista saatanan saastaa. "Oi katso miten ihanan roskakasan löysin täältä roskien seasta!" huudahtaa 143Kg Anelma-Unelma Pirkkola, löytäessään avaamattoman jätesäkin kaatopaikan kaaaikkien muiden roskien seasta.

Suomalaiset eivät näy kertakaikkiaan KÄSITTÄVÄN niin yksinkertaista asiaa kuin, että : "you can´t have a cake and eat it too".

Eli, että ET VOI yhtä aikaa saada kahta toisiaan vastustavaa juttua. Kuten: toimivan kollektivismi JA individuaalit jotka ovat hereillä ja kykeneväisiä ja ELOSSA ja joilla on PULSSI jne. Jommankumman on taivuttava ja kadottava, kuoltava pois. Ja yleensä se on halki koko maailman tunnetun historian, ollut aina se parempi eli yksilöt ja toimiva vapaus, joka on saanut kuolla pois, keskinkertaisten vitun muulien tieltä. Siinä on tämän lajin kuvottava tarina pähkinänkuorissa.

Suomalaiset ei siis pysty tekemään esim mitään "The Office (US)" kaltaista hyvää TV-huumoria ja oikeasti kiehtovaa ja viidyttävää ja sielullista matzkua, koska ovat jo aivosaastanneet kaiken yksilöllisyyden ja aloitekyvyn ja pystyväisyyden ja hoksaavuuden ja Oman Itsen POIS !!! kaikista niistä jotka siinä voisivat esiintyä. Se on kuin yrittäisi kuvata sitä Kiinassa tai Pohjois-Koreassa tai ehkä jopa kollektiivisessa Japanissa. Eihän siitä mitään tule, koska ; kuten suomessakin, siellä EI OLE mitään merkittäviä EROJA henkilöiden ja paikkojen välillä !! Toisin kuin Anglosfäärissä.

"Suomi" on täynnä tukahdutettuja ihmisapinan aihioita, ja siemeniä. Joita ei ole PÄÄSTETTY sikäli kun se on VOITU ESTÄÄ, kasvamaan ja versomaan, jottei vaan keskinkertaisilta typeriltä paskoilta menisi Valta ja "työ" pois alta. Ja jotteivät he vaan joutuisi kohtaamaan sitä todellisuutta, että he todella OVAT sitä mitä minä sanon heidän olevan. Kuten suomalainen sanonta sanoo: "konna ei halua tulla kutsutuksi ´konnaksi´ "

Rikollinen mielisairas pikkupaska ei siis halua, että häntä kutsutaan "mielisairaaksi rikolliseksi pikkupaskaksi". Koska OMASSA seonneessa ja pilaantuneessa mielessään, hän on KUNINGAS ja JUMALA ja KEISARI ja YLIN ja MAHTAVIN ja mitä kaikkea vielä. Ei suinkaan se mitä hän ON, tässä maailmassa, tässä todellisuudessa eli kuvottava, haiseva, likainen, alhaisista alhaisin, typerä aivoton sieluton ja RUMA, gangsterin limanuljaska paskakasa, jota KAIKKI INHOAA heti kun edes NÄKEE sillä hänen lähettämänsä "vibat"kin on jo selkäpiitä karmivia ja luotaantyöntäviä ja kuvottavia ja ärsyttäviä jne. Mihin ne on muuten, mainittakoon, usein ihan TARKOITETTUKKIN.

Ja yksi syy tähän KAIKKEEN kurjuuteen on kuten, outoa ja ällistyttävää kyllä, itse JuudeMatruunakin on älynnyt raportoida: se että suomlanti on yksi niitä maita joissa ihmiset tai "Kansa" on olemassa VALTIOTA VARTEN ja Poliisi-sian kurmootettavaksi, EIKÄ niinkuin OIKEASSA MAASSA (esim Saksa tai Sveitsi tai Italia tai Ranska tai Hollanti tai entisajan Amerikka jne) jossa ihminen saa elää ja olla olemassa ja melko vapaanakin. Siis "melko".

"Suomi" on kuin suuuuuri suuri VARASTO, täynnä varastoituja iRobotteja, jotka saatetaan kutsua tai saatetaan olla kutsumatta, "palvelukseen" ennenpitkää. Ainakin jos Ryssä alkaa venkoilemaan huolestuttavalla tavalla tuossa lähistöllä. SILLOIN kaikki nämä Orjat kaivetaan naftaliinista ja kellarista ja tomutetaan "käyttöön" ja jos ja kun "kriisi" menee ohi, alistetaan ne taas takaisin pukupussiin ja kellariin ja jos joku "kiukuttelee" eli käyttäytyy ikäänkuin olisi, saatanan paska (!), Oikea Poika eikä Puinen Nukke (joka tekee niinkuin sanotaan! eikä kitise kuin jokin "ämmä" ! ni !) tulee Oikeutettu ja Älykäs "Poliisisetä" ja kiroaa ja huutaa aggressiivisesti (mikä on hyvin tyypillistä vähä-älyisille olennoille) tälle Känkkäränkkä-näennäisyksilölle, että tämä on nyt väärässä ja kuule kloppi "Rikollinen" !! ja mitä kaikkea, ja että tällä mukavalla ja "palvelevalla"... *tirsk!* .....tthh..haahahaa.... sry, niin; että tällä mukavalla, palvelevalla! niin, sialla on nyt kuule kaikki maailman OIKEUS puuttua hänen käytökseensä, koska....................................
........................ . . .....* ikuinen paussi*................... . . .
 .
.................... ...       .                           .               .... ..        . ... ...  . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... ..........

Eli tilanne ei eroa paljoa siitä, että 1 lehmänkanttura lähtisi vain khuulina kävelemään pois laitumelta ja kohti avaraa maailmaa ja vapautta. Sitten paikalle pelmahtaa se "farmari"n mulkku joka SUUTTUU lehmälle siitä, että lehmällä onkin Oma Itse ja se on päättänyt, täysin tietoisesti, käyttää luontais-syntyistä OIKEUTTAAN lähteä vapaaksi vankilasta johon jokin muu olento (saalistaja) sen oli teljennyt. Ja TÄMÄ on RIKOS !!! Ja te vitun I D I O O T I T VAADITTE oikein, oikein vielä VAADITTE vitun rusina-aivoiset slaavit, LISÄÄ NÄITÄ "LAKEJA" ja muita KIELTOJA, koska selvästikkään teitä ei ole vielä TARPEEKSI alistettu ja omistettu !!!
Haistakaa vittu !! ja HÄVETKÄÄ !!! HÄVETKÄÄÄÄÄÄÄ NIIN PALJON kuin mikään ja kukaan voi koskaan mitään HÄVETÄ !!!


Shame on you !!!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Suomi" on paska maa. Ja SIKSI suomesta ei tule IKINÄ tulemaan mitään Konttorinkaan kaltaista ja tasoista, koska tämä on KOLLEKTIVISTINEN NAISTEN DOMINOIMA ANKEA JA MURHEELLINEN EPÄINHIMILLINEN SIELUNVIHOLLINEN HELVETINREIKÄ PERSLÄPI !!

Siksi.

Suomessa luovuus ja omintakeisuus ovat näitä ns "RIKOKSIA" eikä niitä juhlita ja kunnioiteta niinkuin täysjärkiset olennot tekisivät. Mutta niitä tukahdutetaan ja torutaan ja niille saatana SUUTUTAAN ihan täysillä ja kybällä, koska niin APINAT ja sekalaiset muut typerät kusipäät vaan käyttäytyvät ja REAGOIVAT. Sellaista on alkeellinen BIOLOGIA !!!

SE on helvetinmoinen huume !

Ja TÄMÄ, hyvät käpyaivoiset apinani ja apinattareni, on SE syy yli MINKÄÄN, YHDENKÄÄN, muun miksi Kristinuskosta on ollut SUUNNATONTA, mittaamatonta ja todella merkittävää hyötyä ja eritoten teidänlaisillenne vitun muuleille !!! Koska se on tehnyt sen omalla tavallaan, omalla lapsenkaltaisella tavallaan, selväksi, että : KAIKILLA on LUONTAIS-SYNTYISESTI  O I K E U S onneen ja VAPAUTEEN ja itsensä absoluuttisen REHELLISEEN ilmaisuun ja se onkin lähes VELVOLLISUUS eikä vain mahdollisuus tai oikeus. Tämä teillä kestää yleensä hyvin kauan älytä, mutta sanon sen nyt kuitenkin: TODELLISET ja AIDOT OIKEUDET ON OLEMASSA IHAN LUONNOSTAAN, NE ANTAA SINULLE "JUMALA" !!!! EI mikään vitun VALTIO tai Laki tai Poliisit tai Lakeijat (jotka ovat ainoa "ammattikunta" jonka Tsiisus kirosi alimpaan helvettiin! hahahaaa) tai byrokraatit tai muut. Mutta : koska TE olette ITSE antaneet niin käydä, on em paskalakit OTTANEET teiltä teidän valtanne tähän olemassaoloon ja elämään, ne on vieneet TEIDÄN lelunne teiltä suoraan kädestä. Vaikka tietävät kyllä varsin hyvin, varsin SYVÄLLÄ sisällään, ettei niin SAA TEHDÄ.
Mutta: vittuako kiusaajat välittää oikeasta ja väärästä !?!? HÄH ?!?! Thät´s rait, ei ne välitä. Yhtään.

Ei gangsteria kiinnosta muiden tunteet tai vapaus tai mikään vastaava. Ja monet heistä ON ihan tasan OIKEASTI; "vakavasti henkisesti jälkeenjääneitä" joten ne ei oikeasti välttämättä TAJUA itsekkään mitä tekevät ja MIKSI. Tästä kaiketi se originaali sitaatti "antakaa heille anteeksi, sillä he EIVÄT TIEDÄ mitä he tekevät".
Sen enempää kuin krokotiili syödessään ihmislapsen. Ei se siitä mitään käsitä. Ei se siitä mitään ajattele tai tunne. Se on sille vain yksi päivä ja yksi ateria muiden muassa.

C´est la vie....

"Suomi" on tupaten täynnä, älykääpiöitä "korkeissa asemissa" ...ei siis puissa, kuten luulisi, sillä SINNE NE KUULUISI, mutta "Korkeissa Viroissa" jne. Ja sillä tiellä odottaa AINA kadotus. AINA.
Ja tyhmät pääsee niihin asemiin AINA !!!

Kuten vanha Kiinalainen sanonta sanoo: "typeryksistä tulee Korkeita Virkamiehiä, viisaat elävät köyhyydessä".


Summa Summaarum: Suomlanti on luovuuden ja Vapauden absoluuttinen Arkkivihollinen, "Nemesis".Ja tässä on se visio mikä "Johtajilla" ja NAISILLA on SINUNkin, varallesi....Tätä sinulta odotetaan poika! ja aika pirun kuuliaisesti sittenkin....
Paikka !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti