keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Jumputus ja Räppi, kaikkialla

Ja äskeisen luontaiseksi jatkoksi; haluaisin tehdä julkisehkon valituksen siitä, että nykyään joudun alttiiksi räpin älykääpiöittävälle vaikutukselle...niin..kun....mm... KAIKKIALLA !!

V I T T U !!!

En voi mennä enää mihinkään, edes kauppaan, ilman etteikö sielläkin soisi tai jumputtaisi se helvetin, vitun "räppi". Ja mikä pahinta, vielä joku vitun Suomiräppi ! Vittu se on kamalaa vailla vertaa. Sen tekijät tulisi polttaa roviolla, ja tuhkiinsa kusta.
Ja niiden päällekkin kyllä, jo eläessään.

Paskaahan ne jo ON, joten ei siihen pieni läntti pissaa enää mitään meinais.

Erityisesti olen joutunut nyt kuulemaan, pariinkin otteeseen, sen vitun JiiVeeGeen ja Pete "vittu mä oon muuten hyvännäköne" Parkkosen "Tuulisii" mongoloidi änkytyksen.

"Nää vuodet on ollu tuulisii...."   ...nice.

Suksisitteko heelvettiiin... ?

Vittu mä häpeen teitä. Ja olen vaaaltavan pettynyt teihin, valkoiset typerät vitun muulit ja pässit ja lampaat ja siat ja idiootit.

Mutta takaisin pääasiaan: lopettakaa räpin toisto julkisilla paikolla, ma pyydän.

Ei enää räppiä !! "Vitun vitun ..Suoomiiräppiiää..."  E I !!

Morlokit ei tarvitse tai ansaitse sitä vitun annostaan typeryyttä ja alkeellista "musiikkiaan" ja muuta höynäänsä, muutoinkaan, saati sitten kaikkien kustannuksella - keskellä kaikkea, julkisilla paikoilla.
Se on kuin erillislupa käydä sonnalla keskellä jotain aukiota, toria tai jotain.

Ei.

* * * * *

Ja mikä (paitsi tyhmyys ja raha), saa melko aikuisenkin miehen, "räppäämään" ?!? Tämä on aito kysymys, en taida itsekkään nimittäin tietää. Kai se on vain nuo, tyhmyys ja mani.

Mutta kylläpä tästä räpistä yms skeidasta, tuli yksi perkeleen vitsaus !! Herran tähden sentään. En olisi arvannut vielä ysärin puolellakaan, että se lähtisi tällätavalla lentoon. Mutta niin siinä vain taas kävi !!
Mutta nyt voisi jo olla korkea aika keksiä se seuraava "juttu". Joku korvaaja räpille ja hiphopille ja är-n-beelle yms.

Räppi ja nuorisotyöttömyys yms on HYVIN huono yhdistelmä. Huono !! Huonompi kuin "Don Huonot".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti