torstai 30. heinäkuuta 2015

AC/DC & muut konsertit

Luin tässä jostain, saattoi olla Sarastus-platkusta, että nykyään olisi vallalla sellainen villitys, suuntaus, tai "trendi" että konsertteja ja esiintymisiä EI enää järjestetäkään (ainakaan ihan itsestäänselvyytenä) suurissa kaupungeissa tai Suur Kaupungeissa vaan esiintyjät ovat alkaneet siirtyä / valua maaseudulle. Missä ON vielä VALKOISIA, EHDOTTOMAN VALKOISIA ja jokseenkin järjellisiä, ihmisiä. Ja miehiä.

Ja tulin aatelleeksi, että "ahaa! liittyykö TÄMÄ siihen, että AC/DC käväisi HÄMEENLINNASSA Helsingin sijaan?"

Ja toivon itseasiassa, että näin ON !! HAh ahahaHHAA AHAAaaa... vitun Stadilaiset kusipäät ! Vituttaako !!!!? Häh ? V I T U T T A A K O  minä kysyin !?!?!
Aivan mahtavaa itseasiassa jos näin todella on !! Kerrassaan mahtavaa ja myös totaalisen kiehtovaa ja uutta energiaa ja ennakkotapauksia luovaa !! Voisin miltei erehtyä sanomaan, että "edistystä". Voisin miltei pitää edistyksenä.

Toki voi olla, että AC/DC on vain yksinkertaisesti sanonut "kyllä" tuon tapahtuman järjestäjälle ja nipulle seteleitä, ehkä jo siksi, että kyseinen konsertti vihki käyttöön upo-uuden "Kantolan Tapahtumapuiston" ja aaseedeeseen äijät oli vaan niin "khuul", että aattelivat, että mikäs siinä ! Vihitään se paska !

https://www.youtube.com/watch?v=XbOMzNYcwpk

Ja nyt vituttaa melko ...lievästi, etten mennyt tuonne !! Muutoin olisin kyllä saattanut vaivautua paikalle, mutta MINUT sieltä hätisti ensi-sijassa karmivat lipunhinnat. 80 €  !!!
Jär-vitun-kyttävää.
+ Siinä aluksi olisi pitänyt sietää joku vitun "nevöhööd" umpipaska hevonpaskapändi. Juu: ei kiitos.

Mutta innostuin tuossa selailemaan muutaman noita videoita sieltä, ja näyttää kyllä aika helvetin upealta !! Ei voi muutakaan sanoa. Olisi vain perkele pitänyt mennä !! Vittu !!
Jos tuo vielä toistuu niin lupaudun vääntäytymään paikalle ! ...ainakin "ehkä" !

Tuo lopun ilotulitus oli silkkaa Rock-orgasmia näköjään ! aivan vitun totaalisen upeaa !! Vittu mikä SHOU !!
Suuren Maailman meininkiä, ja joka saa meidän omat vitun samojedi-spedet näyttämään juuri siltä mitä ne OVAT, eli ihan helvetin laimeilta, baarissa jankuttelevilta tenunenäisiltä vitun sieluttomilta, kommunisti-kollektivisti, tylsimyksiltä.

Miksei TEISTÄ OLE IKINÄ MIHINKÄÄN TUOLLAISEEN ?!
Ai niin ! siksi, että jumala VIHAA teitä, mutta Angloja se näyttäisi rakastavan ja siksi tekevän työtään NIIDEN, ei teidän! kautta.

Jumalaisen kaunista katseltavaa se on ainakin ollut !!


Tämä kuva on ottamani kuvankaappaus tuosta linkittämästäni videosta.

^^ ....  Fucking ...fuck !  Biutiful !!


Verratkaapa...

HAHAHAHAaa  !!! ^^^ vittu miten aneemista.
Kiukutelkaa te vain siellä Stadissa, saatanan kommarit, neekerien ja muiden mutaolentojen puolesta, niin me muut, me Landet rokataan täällä mm EisiiDiisiin kanssa. Np.
U mad bro ?

Tuollainen surkea, mitätön, kurja pieni teltta pönöttää tuolla apinalauman keskellä, anteeksipyydellen. Aaaww.


*

On oikein hyvä, olen oikein tyytyväinen, että Helsingiltä meni tällainen "suurkonsertti" ja ehkä AC/DC:n viimeinen suomenkeikka sivu suun !! HAHa hahahahAAAA ! vitun ylimieliset ja yhdentekevät pikkupaskat. Haistakaaaaaaa viiiittuuuuuuu !!!! Wuuuhuu uuu u u uuuuuuuuuuu.

*

Jos Rammstein tulee / menee vaaaikkaa...mmm.... mikä olisi jokin melko pieni paikka? ...valkeakoski ? tai .... Ypäjä tai "Hytti" !! niminen paikka ! aatelkaa, että sellainenkin paikka ON olemassa !! Hytti !!... no joka tapauksessa, jos johonkin tuollaiseen ei-mihinkään menee vaikka ramsteini nin kai se pakko ihan periaatteestakin käydä katsomassa pois tieltä.

*

Nyt loppu sit. Suurkaupunkilaiset ! se teidän kiukuttelu ja ärsyttäminen ja metelien-nosto ja yhtäaikainen konserteistanauttiminen. Ei teitä siedä enää kukaan !! Ei vittu, jumalauta KUKAAN !!
Te saitte VALITA!! Joko neekerit ja muut tuhoisat oksetukset tai sitten edistys ja sähkö ja kaikki muu, ja te vitun idiootit valitsitte NEKRUN !!?!?? Tuon maaplaneetan alhaisimman ja ehdottomasti HYÖDYTTÖMIMMÄN vitun vitsauksen !?
Ja luulette, että sen LISÄKSI te saatte nuo em ?
Fock Off !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti