tiistai 21. heinäkuuta 2015

Neekerimies ja Vesimelooni

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015072020061016_ah.shtml

Ahaaa !! ^^ ja HAh hahahahaaaaaaaaaaHAH ahAaaaaaaaaaa.

No nyt !!! No nyt !! N Y T selittyi sekin sitten. Minä nimittäin (unohdin tämän mainita aiemmin) näin tuossa yksi päivä sellaisen melko luihunnäköisen nekrun tai Marxistisen "Korrektisti" ilmaistuna / Virkakielellä, "Neekerin".
Ja siinähän ei SINÄNSÄ ole mitään NIIIIN ihmeellistä, MUTTA !! Tämä minun havaitsemani yksilö (neekerillä ei ole yksilöllisyyttä, mutta käytin nyt tuota sanaa kuitenkin) sattui kantamaan mukanaan suurta vesimeloonia !!

Tämä oli siis kaupassa. Neekeriuros kävi ostamassa käsittääkseni pelkän (!!) yhden ja ainoan vitun vesimeloonin !! Ja minä sitä siinä vähän hymyilin itsekseni, ja ajattelin, että "jaha ..se siis ON totta, neekerit todellakin syö vesimeloonia ja kanaa !! niistä ne siis oikeasti TYKKÄÄ". Mutta ehkäpä tässä tapauksessa olikin tuo muotijuoma siellä taustalla.

Se käyttäytyi vähän ...sanoisinko nolona häpeillen, eli se itsekkin taisi käsittää ostostensa kliseisyyden ja stereotypian ja sikäli myös leiman / "stigman". Ja se lähtikin sen mollonsa kanssa siitä melkolailla luimuillen ja äkkiä.

Hahaaa. Oooouh boi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti