keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Suomlanti vs Bisnes

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2fc74ba-0e58-4c77-8b9e-2ed1b7067215

Eli siis ....jos oikein ymmärrän ja en olekaan asiaa edes muistanut, mutta siis suomlannissa alkoholin MAINONTA on kiellettyä byrokraattitätien toimesta !?!?

Tämä on jo niin pöyristyttävän käsittämätöntä holhoojakommunismia että se menee kommunisminkin tuollepuolen.
Suomi ON  Neuvostoliitto.

Näin käy kun suurin osa kansasta on kädetöntä primitiivirotuista paskasakkia vailla lahjoja tai visiota tai ymmärrystä MISTÄÄN muusta kuin nuotioista ja rumista ämmistä.

Vittu että kuvottaa.
Vittu mikä rähjäinen kollektivismikomentelun kommunismin paskareikä tämä on !


Te ette joko ymmärrä tai välitä tai usko asiaa, ENNENKUIN se on myöhäistä, mutta tällä menolla tai menemättömyydellä te hätistätte kaikki vähänkin hyödylliset orjat / työntekijät ja yrittäjät yms suomlannista johon oikeaan maahan, missä EI pidä "valtaa"  nippu tyhmiä rumia yrmeitä ämmiä jotka kuvittelee että kaikkien muiden on elettävä kuten he haluavat koska....koska he niin kuvittelevat ja haluavat.


Tuo on silkkaa sabotaasia tuo ^^^^^.

Kuten sanoin, kuten lempibloggaaajani sanoi, ei "valtio" voi SIETÄÄ yritteliäisyyttä ja oikeasti hyödyllisen aktiivisia toimijoita ja "bisnestä" sillä se VAPAUTTAA ihmiset "politiikasta" eli valtiosta eli byrokratiasta. ihmiset NÄKEE silloin ettei ole MITÄÄN mihin "poliitikkoa" TARVITAAN, ne kuuluisi sulkea vankilaan ja ruoskia päivittäin, paitsi sellaiset hahmot jotka sinne on meneet ulkopuolelta sekaan kun yrittävät "kaataa Järjestelmän sisältäpäin" kuten Halla-Ahot yms.

-

Tämä on jotain niin tukahduttavaa etten tiedä mitä sanoa. ....MIKSI minun piti syntyä tähän paskamaahan ja sietämään tällaista tyhmien vanhempien ÄMMIEN nöyryyttävää ahdistavan aivotonta kyykytystä ja muuta rienaavaa nöyryytystä ja hyväksikäyttöä !?!

Ei saatana ! Ei TASAN KÄY !



Hei; lähdetään kaikki porukalla sitten vittuun tästä kurjasta länsiryssän suosta, ja perustetaan joku oma OIKEA ja VAPAA Maa, jossa ei OLE ainuttakaan kyttää tai "lakia" tai MINKÄÄNLAISTA "politiikkaa" tai byrokratiaa eli komentavia aggressiivisa loisia ja muita tuppautujia ja häikäilemättömän pöyristyttäviä hyväksikäyttäjäiljetyksiä kusipäitä satanisteja saastoja, ja persoonallisuushäiriöisiä "pikkuhitlereitä" yms.

-

Mainostakaa te vaan sanon minä, jos "viranomaisilla" on joku ONGELMA asian kanssa; itsensä ne hautaa siinä ainakin ja ensimmäisenä. Ja pitäkää asiaa ESILLÄ !! ihan kuten kiinassa ja muissa alhaisissa kommunistisissa paskamaista, joihin Suomikin siis kuuluu, täytyy KOKO AJAN pitää KAIKKEA epäkohtia yms, mitä kommarit nyt muille piruuttaan tekee, esillä - sillä niitä ainakin vähän  inhottaa joutua näkymään ihan parrasvaloissa kaiken ahdasmielisen muinaisen tunkkaisen imbesillin pahantekijän pikkusieluisen tietämättömän tihutyöntekijän kusipäisyytensä kanssa.



Aatelkaa että niin vitun tyhmiä "ihmisiä" on OIKEASTI OLEMASSA(!!) jotka ei KÄSITÄ sitä että ===> JOTTA suomalaiset tuotteet voisivat MENESTYÄ maailmalla, niitä kannattaisi tai jopa täytyisi ehkä vähän...mm...MAINOSTAA !!
Sitten ihmettelevät ihan aidon vilpittömästi typerät perkeleen pällisilmänsä pyöreinä ja pällellään, erinnäisissä "lehdistötilaisuuksissa" ja "poliittisissa paneeleissa" yms haitallisten hyödyttömyyksien keskinäisissä keskusteluissa ja jankutteluissa, kun "ei nyt vaan tu menestystä?"... "mikä tässä nyt on? miksei Suomi menesty?" jne.


TUON takia minä suuuuuresti ihmettelen teitä jotka niin innokkaina aina heräätte aamuisin orjan työhönne JOTTA voitte ylläpitää ===> Poliisi-sikoja "lakia" ja "politiikkaa" ja KAIKKIA muita LOISIA  ja  aggressiivisia hyväksikäyttäjiänne mitä nyt maa päällään kantaa, naisia eritoten. MIKSI - TE - ETTE - VAIN - SANO -   EI !!!    ?



Suomi on totaalisen TURHAUTTAVA paskareikä, kuten on KAIKKI "järjestelmät" jotka aktiivisesti ESTÄVÄT sinua OLEMASTA - OLEMASSA  ja toteutumasta !!! Ja KAIKKI(!!) moiset "järjestelmät" sisältävät "lain". Tämä EI ole monimutkaista.
Tämä EI ole sattumaa.
Tämä ON aivan Totaalista Saatanallisuutta, ja te kyllä TIEDÄTTEKIN tämän itsekin, vaikka kuinka vitun tyhmiä tietämättömiä tuhnuja olisitte. Ei MIKÄÄN määrä "aivopesua" VOI sumentaa tätä yksinkertaista triviaalia jokapäiväistä perusasiaa.


TÄLLE olisi tehtävä jotain ja ihan KAIKKI !!!! MIKÄÄN MUU ei ole tärkeää LAINKAAN ja ollenkaan TÄHÄN asiaan nähden ja verrattuna !! Ei MI-KÄÄN.
En voi kyllin KOROSTAA.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti