perjantai 31. toukokuuta 2019

Tyhjiä Yksiöitä

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e67ed948-8f62-4d7f-8ee9-92843a0406aa
MIKSI te teette niin VITUN PIENIÄ asuntoja saatanan molopäät !?!? Mitä MUUTA kuin TILAA on suomessa !!?!?!?!?

Miksei KAIKILLA meillä ole kaksion tai kolmion kokoista asuntoa ?!?! MIKÄ MUU tämän estää kuin vanhoillis-lestaadiolainen ja ev.lutlainen kusipäinen änkyrän mulkkuus ja muu typerä Jurakautinen ankea ahdasmielinen tietämätön ylimielinen muiden kurjustaminen ja kurmootus ja kateus ja muu pikkusieluisuus ?!


HAISTAKAA PASKA!


Ja kehtaatte vielä pyytää noista vaatehuoneen kokoisista luukuista noin 70 € yleensä, keskiverroin, EI edes pääkaupunkiseudulla herran perkele !!!! Ja siihen joissakin, yllättävän monissa nykyaikaisissa taloissa muuten(!!), vittu joku vitun kommarien VESIMAKSU vielä jumalauta PÄÄLLE !! Ja luoja ties mitä muuta !!

Olen huomannut että näemmä "vakuutusyhtiöt" eli yhdet härskeimmistä tunnetuista Järjestäytyneen Rikollisuuden Organisaatioista, KEHTAAVAT(!!) saatanan kiipijä-psykopaatit VAATIA että uusi asukas "sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen" muuttaessaan johonkin tuollaiseen yhdentekevään koppiin !!

Jukolauta palakaa Helvetissä Saatanan koirat !!!!!! Vittu teidät tulisi ruoskia kuoliaaksi. Vitun rakit.


Suomlannisakin taitaa olla sen niin kunnioittamanne Peruskommunistisanelun mukaan jonkinlainen sanelu siinä että asuminen on "perus oikeus" tjns ? Eli ...perus TARVE tai jotain tuonneppäin ......niin nin ei yhtään mulkkua mielestänne VAATIA ihmisiä "sitoutumaan" kuin GCM-saneluun, tuohon minkä tulisi olla enemmän kuin 100 %:n vapaaehtoinen, eli "vakuutukseen" ?!?!?
SAAKO noin mielestänne tehdä !?
Onko tuo OIKEIN ?
Onko tuollainen REILUA ja kunnollista ja kunniallista ja inhimillistä tjns ?!?!

EI ! Ei tietenkään ole, te olette niitä kusikyrpiä jotka on kasvaneet katsellen Haliwuudin häiriintyneitä juutalaisia ja angloamerikkalaisia "kalvinisteja" koiranpaskaläjiä ja luulette(!) että itsekäs kylmäkiskoinen koppava epäeläimellisyys on jokin vitun Menestyksen Edellytys ja HYVÄ juttu ja jotakin mihin pyrkiä. Eikä suinkaan jotain miltä juosta kirkuen karkuun !


Tähän tapaan...


Toisinsanoen siis; Suomlannissa vakuuttaja-yhtiöt PAKOTTAA ihmisiä "asiakkaikseen". Kun eivät REHELLISIN keinoin IKI-vitun-PÄIVÄNÄ saisi ketään ottamaan sitä humpuukiaan vapaaehtoisesti.

Ja PAKOTTAMINEN on Valtion AINOA "bisnes", AINUT sen "tuottama palvelu" tjns, eikä se TODELLAKAAN   OLE(!)  mikään vitun tuote tai "palvelu".

Se on VÄÄRIN. Väärämielisyyttä. Pahaa. Pahuutta. Tietämättömyyttä. Ilkeyttä ja alhaista. Saatanallista ja rikollista. SITÄ se ON.
Mutta niin vain tehdään koska niin VOI toistaiseksi tehdä, eikä tekijä IKINÄ  TUNNE(!)  olevansa se PAHA. Vaan luultavasti se Todellinen Hyvä.

Tätä(kin) tarkoittaa että tie Helvettiin on kivetty Hyvillä Aikomuksilla.


* * * * *

Kuten Hankamäkikin on sanonut, asuminen on osa ihmisen oliko se "daseinia", LÄSNÄOLOA (tässä ulottuvuudessa ylipäätään) ja MINÄ sanon että se onkin ihan se TÄRKEIN juttu, joten ....on vaikea nähdä miten tuo EI olisi TAHALLISTA PAHUUTTA pakottaa ihmiset KADULLE - TAI - talutusliekaan ja liian pieniin kämppiin liian kalliilla jne, ja orjan työhön yhä vähemmällä palkalla ja vain jotta voi KATSELLA kuinka "valtio" vain OTTAA sinulta SUURIMMAN OSAN rahoistasi ja heittää ne mm neekereille pitkin viidakkoa ja omille Rötösrouvien ja Läskipääherrain tileille ja sitten ärhentelee SINULLE pitkin jokaikistä tunnettua mediaa.

TODELLISUUDESSA tämä on näin yksinkertaista >> ahneet  sieluttomat varkaat ja valehtelevat vallanahneet tietämättömät pikkumaiset kusipäät ja ahmatit ja komentelevat häiriköt ja häiriintyneet paatuneet rikolliset paskaläjät ja nyrpeän ylimieliset muihinpuuttujat ja äklöttävät "rahaihmiset"  kerjää verta nenästään / kuolemaa. TÄSTÄ on kyse.
Ja ne vie KOKO ELÄMÄN ja kaiken sen sisällä, KOSKA; te ette lynkkaa heitä.

Ne pitää MURHATA  JOS   niiden haluaa "kunnioittavan" sinua. Ja silloinkin ne lierot vain näyttelee jotta selviäisivät seuraavalle liiveihinuintikierrokselle SINUN ja sinun porukoidesi kanssa.

Nämä takiaiset ovat se KAIKKEIN VIHELIÄISIN ongelma mitä planeetalla ON. Mikään MUU ei ole juuri ONGELMA lainkaan  näihin nähden. VAIN NÄMÄ pitäisi POISTAA ja kaikki olisi niin hyvin kuin se vain voisi planetaarisissa olosuhteissamme olla.


Uskoisin teidän kyllä tietävän jo tämänkin.

Mainittava on vielä SEKIN vitun  reiluuden ja kunnollisuuden irvikuva ja vastanapa, että noilla työmailla ahertelee lähinnä virupoikkaa ja jotain VITUN "polakin" pallopäistä pallinaamaista turpeaa pulliaista ja mitä lie turkkilaista hämärämiestä yms. Mutta EI juurikaan osaavaa suomalaista ammattiväkeä, ja sellaista jota KIINNOSTAA kilin vittuakaan se AINUT millä on MITÄÄN. VITUN. VÄLIÄ.  Eli  ===> L A A T U .Sitä miettii joka päivä yhä enemmän ja enemmän ja selkeämmin ja selkeämmin että "miksi, MIKSI helvetissä, KUKAAN kävisi töissä tällaisessa Paskamaassa ja tukisi tuota syöttiläiden laumaa ?! Ja joka vieläpä vain KEHTAA saatana KASVAA ja vaatia palkankorotuksia...ITSELLEEN !!! Ja joka TUO MAAHAN vielä vittu neekereitä ja mitä lie murjaaneita..." jne...
.............en käsitä. Ehkä se on vain päähänpinttymä kuten KAIKKI teidän maailmassanne ON, ja perustason arkinen välttämätön ja VÄLITÖN(!) olosuhteiden muovaama pakko.

Ei siihen VOI olla muuta selitystä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti