maanantai 27. toukokuuta 2019

MM 2019

MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ !!!HAhahaaaaaaa loistavaa ! #KiittiTästä.

Eli siis naikkoset sai muistaakseni hopian, ja nuoret KULLAN ja nyt nämä syljetyt / parjatut KULLAN !! KADANALTA !! KOLME-YX ?!?!

HAHAhaa mahtavaa !!

Aivan loisteliasta, ja tykkään suuresti tuosta HAHMOSTA "Mörkö" ! HAHAAHAaaa aijai, loistava Goljatti, ja siitä tulisi osata "brändätä" ja tehdä oikein sellainen hieno kuriositeetinomainen Mörkö-hahmo.
Se on kyllä hyödyllinen josko koomisenkin kyttyräselkäinen gigantti siellä seassa.

Hienoa joka keississä kuinka Suomlannin Natiivit on nyt oppineet kiakon. Ja hienot paidatkin kyllä kun oikein katsoo.

Tässä pari sekalaista havaintoa näistä kisoista.

- nyt kaikki sellainen harvinainen näytti onnistuvan kaikilta koko ajan joka pelissä. Kaikkinaiset oudot pienet hetket ja sellaiset yksityiskohdat mitkä EI yleensä toteudu tai toimi, toimi nyt.

- yllättävän tyylikkäät vaatteet lähes kaikilla, esim Tsekki oli oikein khuul verrattuna normiin, ja jopa ruattikin näytti ihan siedettävältä ja ryssä näytti ensikertaa kai sittemmin 80-luvun, ihan oikealta "punakoneelta" jne.

- Saukkoska yski yhdessä kohtaa mainoskatkolle mentäessä siinä aiemmassa pelissä.
Kuului siis mikkiin. Onneksi ei sentään pieraissut "puhelimeen".

- Suomalaiset on oppineet "tyyneyden paineen edessä" tai "alla". Mihin ne wanhan liiton jäärät, Jutit yms läskit, ei vain kertakaikkiaan pystyneet. Ne saatiin aina siivottua tieltä pois ja sudittua johonkin nurkkaan kyyhöttään polvillaan ja naama punaisena kiroten ehkä jäähylle ja toivottomana sotkuna itkua tihrustamaan siihen viivalle HÄVIÖN jälkeen, ne oli idiootteja, nykysällit on EMOTIONAALISELTA olemukseltaan kypsempiä ja vähemmän "machoja" ja järkevämpiä jne ja niillä on nyt jotain mitä ennen ei OLLUT; KOKEMUSTA voitosta ja mestaruudesta ja häviöistä ...NOUSEMISESTA sittenkin voittoon jne.
NYT Suomi ON "kiekkomaa". Heleposti.

- Kanukeilla oli 2 murjaania joukossaan !

- rasittava määrä mainoksia ja se on ihan tyhmä se "täts wad ai sed...bläk.." blääblääblää.Mutta ....hieno homma. Tämä oli suomelle an sich, oikein HYVÄ juttu. Toisin kuin moni muu....Tuo vitun "Poika Saunoo" kappale pitäisi puukottaa kuoliaaksi, se on ihan vitun rasittava "korvamato" ja sitä kailotetaan aina ja kaikkialla. Siihen tulee tehdä tilalle jotakin uutta ja parempaa. Vaikka joku Mörköbiisi tjns...Mutta kuitenkin; oikein hienoa, oikein mahtavaa ja kaikkea tätä, lykka till ! Onnea.


#MÖRKÖ
#MM2019
#Suomi=MM !!

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti