torstai 23. toukokuuta 2019

Paven Yhä Uudempi Video

https://www.youtube.com/watch?v=QEidCVusDkY

Vitun.
Kuvottavat.
Inhottavat.
Saatanan.
Soijalärvät.


Lopussa Paul sanoo juuri sen saman, vähän eri sanoin, mitä minä olen jankannut jo vuosia(!) nyt, eli tämä kaikki modernien aikojen "vasemmistolaisuus" on "nörttien kosto". Koulukiusaamisesta yms.
Ja se yksi "usarin" kusipäisimmistä kakaroista / ämmistä, eli Saara-Sofia-Vittupää-Sutela, aukoi tyhmää imelää pimpinhajuista päätään sille jollekin Persulle tjns kun se sanoi samaa mitä minäkin, sanoen sille passiivis-aggressiivisesti että "nyt korkki kiinni".

Eli jos sanot totuuden ja YMMÄRRÄT sen ylipäätään ja alunperinkään, ja sikäli jo RÄIKEÄSTI paremmin kuin YKSIKÄÄN vitun vasuri; ne ei osaa reagoida muutoin kuin sölköttämällä kuin loukattu kakara ja sylkemällä kirkuvaa VIHAA suuntaasi. Ja sitten tahrimalla maineesi. Oikeasti toki tahrien ensisijassa OMAN "maineensa", mikäli niillä sellainen on ylipäätään.Kiitti.P.s ompahan jopa vasureiksi POIKKEAVAN vastenmielisiä ja aivan hämmentävyyteen asti kuvottavan VITUN RUMIA nuo iljettävät soijapaakut !!! Hyi VITTU!! Ei muuta kuin mäkeen vierimään ne vain.

Ja

P.s 2 Tuleeko kenellekään mieleen eräs "usarissa" päivystävä läskipäinen ja naamainen ja vartaloinenkin siis, pehmeänaamainen haapea ja ärtynyt lihava osittain miehys -henkilö ?! Riiiiiitala tjns ?.....
Näin on, tulee se hakematta kyllä heti mieleen.

Se elää kai silkalla soijalla ja "Persu"inholla / vihalla. Ja ehkä myös silkalla läskillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti