tiistai 14. toukokuuta 2019

Sarastuslinkki ja vähän päälle

https://sarastuslehti.com/2019/05/13/mielipide-ja-fakta/


"Suomalaisilla on jonkinlaisena automatisoituna refleksinä taipumus venäläisten matkimiseen mitä tulee järjestyksenpidon menetelmiin"

Jos noin ^   on niin jo nyt on taas jukolauta !! Ei VITTU ! Ei se saatana ihme o että tämä on niin vitun paska maa, vaikka siinä olisi potentiaalia(!) olla Maailman PARAS maa. Monellakin tapaa.
Mutta vakaat olot kyllästyttää keskinkertaiset ja lahjattomat / Levottomat, ja tylsistyttää suuren osan muitakin ja tekee typeryksistä maksimaalisen vaarallisia, täystyperiä. Dodoja.

Ja on ^^  taas siis osoitus "suomalaisten", ei tosin MINUN / sikäli kaikkien(!!!), mutta niiden muulinpaskapäiden mitä tuo koskee, "alamaisluonteesta". Se on niin vitun SUUNNATON RASITE ja absoluuttisen sielunraatelevan raakaa ja rasittavaa ja sietämätöntä ettei sitä voi kuvailla sanoin. Se tuhoaa AIVAN. KAIKEN.


* *

"Vanhan Testamentin lakiuskonto, jossa nuhteettomuuden nimissä sääntöjä noudattamalla ylläpidetään sosiaalista järjestystä joka on jumalallista alkuperää, näyttää olevan ainakin suosittua ellei muuta."

Hah ! Minähän OLEN yirttänyt tuotakin teille jankuttaa ja teroittaa ja toistella toistelemasta päästyäni !! "Laki" = de facto USKONTO itsessään !! Ja se on SAATANANPALVONTAA ! PAHUUTTA ! GANGSTERIUTTA ! KIUSAA - ILKEYTTÄ - JULMUUTTA- NYNNYYTTÄ - TYPERYYTTÄ - T U K A H D U T U S T A ja hallintaa ja ehkä ennen mitään muuta ===> NÖYRYYTYSTÄ.

Ja se tulee ===> J U U U U U U U U U U T A L A I S I S T A !!!
Se ===> EI TULE !!!!! ====> Jumalasta tai mistään "yliluonnollisesta". Se tulee "Heprealaisista" !!  "Heimosta" - Jutkuista - Satanistisista Opportunistisista esinahattomista Luciferin luihuista kakkarotista - se tulee niistä Georgian Ryssänvituista / aavikon ibesilleistä vailla munaa ja mitään positiivisia piirteitä, mm miellyttäviä kasvonpiirteitä tms.
Niistä se TULEE, niistä jotka pitää ennenpitkää MURHATA KAIKKI vaikka sitä miten kiertelette ja kaartelette - se tulee niistä, niistä ÄLLÖTTÄVISTÄ ja vastenmielisistä liejurotista. NIISTÄ se tulee, EI Universumin Luojasta jne. Ja joka EI OLE(!!!) mikään vitun maapallon Juutalainen  for fucks sakes !!!
Ja ei TOD! ole "valinnut juutalaisia" YHTÄÄN MIHINKÄÄN !! Vittu HERÄTKÄÄ nyt jo perkeleen toivottomat apinat ja tiedostamattomat tollot !!!
Vittu te olette N A U R E T T A V I A !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti