keskiviikko 15. toukokuuta 2019

"Synnytyssairaala & Suomen Tulevaisuus"

https://blogit.perussuomalaiset.fi/henna-kajava/synnytyssairaalassa-naet-suomen-tulevaisuuden/

Vittu että pisti kuvottaan tuokin.


Jumalauta saatana.


Teidät tulsi vitun vasurit hakata ja piestä kuoliaiksi ja hengiltä. Asia on täysin yksinkertainen, kuten tekin.


Se ei enää riitä että "Mehemetit" lähetetään paluumatkalle ja/tai heitetään tuonne "susille" ja yöhön, mutta vasemmisto.......SE on se ongelmien YDIN. Ne on saatava pois kuvioista lopullisesti, kuten jutkutkin olisi, muttei sitä kannata sanoa sillä Tavalliset Ihmiset saa sätkyn. Joten en nyt sano SITÄ sitten, hys hys, hyssytellään sitä ! Tsshh..tirsk, khahahahaaa.


Eniwei, tuo ^ Hennan esiintuoma juttu on niin perus, niin perus "vasemmiston aikaansaannokset" osastoa ettei sanotuksi saa. Minähän juuri pääsin kirjoittamasta ettei ne välitä kilin vittua esim Oulun raiskauksista tai muista TOSIELÄMÄN SEURAUKSISTA omalle molopäiselle älyllisesti ennätyslaiskalle imbesillin papukaijan Maailmankuvalleen  ja teoilleen jne.


Mutta jos joku edes normaaliälyinen edes kuvittelee tuollaisen tilanteen...jumalauta OMA LAPSI jne... "pyhä hetki" ...ja että sen tunkee PILAAMAAN nuo mölyävät vitun Ruskeat Älykääpiöt, vaateliaat vitun APINAT(!!), ja joilla ei ole ensinnäkään minkäänlaista asiaa ja lupaakaan olla koko vitun MAASSA YLIPÄÄTÄÄN(!!!) ......niin nin... johan nyt on vittu !

Minähän sanoin ettei vasureilla OLE "pyhyyden tajua". Hei; theer ja gou ^ !

Ne on tunkkaisia rumia himmeän ja haapean minimitietoisia eläimiä PAHALLA ja itsekkäällä mielisairaan älykääpiön asenteella ja maailmankuvalla ja harhaluuloilla jne. Ne on ilkeitä LAPSIA. Parhaimmillaankin.
Ja ne on pidettävä KAIKESTA vallasta vähintään yhtä kaaaaauuuukana AINA ja iäti kuin "kohoomus".
Pro Patria !
Pro Libertia !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti