maanantai 27. toukokuuta 2019

Kultajuhlat 2019

Yök.


Ei kun hei ! Anna mun selittää !! ÄLÄ ME !

Nääs; muuten ihan jees, mutta se "räppi" yms ! SE !! SE nääs, se !! SE mua ällötti.Elikkä. Muuten ihan tyylikästä ja isointa tähän mennessä ja ihan hyvä sijainti ja näin, mutta kamala se vanha nahkatakki sillä junttiräppärillä ja kamalaa että siellä oli junttiräppiä ylipäätään(!!) ja se vitun völlyvä merimakkara korviksineen laulamassa sitä typerää junttipaskaansa.

Ja mikä kaikkein kuvottavinta, jaa niin ja se joku vitun Nellikin siinä kävi venkoilemassa ensin, niin nin mikä kaikkein iljettävintä, on että kaikki nuo primäärikusipäät Pipilästä Läskipäähän ja Rinteen Läskikurkkuun pääsi saamaan nimensä mainituksi tuossaKIN asiayhteydessä !! Ninqn siis HEI !?!?! MITÄ VITTUA NE SIIHEN LIITTYY ja tuohon kuuluuu !??!
Vitun kollektivistiset taliaivot vitun finuiitit ! Ja tuo VITUN Niinistökin siellä piti käyttää sölköttämässä tyhmää ympäripyöreää hevonkukkuaan. Ja yleisö sillekin hurrasi mutta siltä tulikin REHELLISIN "lipsahdus" mitä se on koskaan ikinä sustaan päästänyt; "mutta enhän mä o tehny mitään erityistä" !! HAhaha, kuten sille sanoin itsekseni, niin nin "et totisesti!" !!

On vastenmielistä ja VÄÄRIN, että "poliitikot" ihan pokkana, kuinkas muutenkaan, omivat tuonkin jutun jotenkin omakseen ja itselleen ja änkevät sen VALTAISAN pullistuneena munapäänsä ja egonsa, jota tuolla nyt Niin Toruttiin, tuonnekin sekaan, ikäänkuin he olisivat saatanat tehneet (tuon eteen) jotakin, tai ylipäätään yhtään mitään !!
Jumalauta että VOI olla perkele pokkaa !!!! Mutta härskien härskiydellä ei olekaan mitään rajaa, sellaista se ON.
Mutta nyt tiedätte paremmin jatkossa, KUN noin käy uudestaan; ÄLKÄÄ sotkeko sinne "politiikkaa" mukaan tai antako niiden vitun nilviäisten jotka sitä ylläpitävät ja väkisin tekohengittävät, eli "poliitikoita", mukaan Toisten Ihmisten Juhliin !!
Ja johon niillä ei ole mitään vitun asiaa, eikä osaa eikä arpaa, sen enempää kuin MIHINKÄÄN muuhunkaan Toisten Ihmisten Asioihin. Joiden "oikeutettuina järjestelijöinä ja tuomareina ja säätelijöinä" he kuitenkin vain itse pitävät itseään, ja kytät toimii tuon mielisairaan kusipäisen irstaan ja Satanistisen kusipäisen OLETTAVAN pikkusieluisen ja omahyväisen solipsistisen mulkvistin määräilijän maailmankuvan toteuttajina ja takuusikoina.


HAISTAKAA VITTU !!!


Vittu te osaatte sitten pilata jumalauta AIVAN. KAIKEN. Aivan vitun kaiken, vittu AIVAN - KAIKEN.
Saatanan kommunistin lapamadot.

Paula Vesala oli ihan jees, tyhmissä rumissa tennareissa / möhkäleissä toki, hämmästyttävän laihakin, ja jäi sinne hetkeksi jumiin kun ei tiennyt mihin siitä mennä ja miten poistua, mutta se pääsi sieltä sitten hiipimään pois. Tai en tiä, ehkä se on siellä vieläkin, koska tämän luetkin, "legenda sanoo että Paula Vesala on YHÄ paikanpäällä ja etsii uloskäyntiä", kuten juutuubin kommenteissa aina sanotaan. Tuo "legenda sanoo..." juttu.

Sitten siellä oli jostain täysin ymmärrystäniuhmaavasta syystä se vitun puupäinen pölkkypäinen pölvästi siitä Kullit Solmussa tai mikä se on missä Heedbär syä, se sarja, niin nin se Takapenkin Möhömahainen ihmettelijä-pölvästi. SE äijä !!?!? MITÄ VITTUA ?!?!
Jumalauta sillä vitun Nellilläkin on enemmän persoonaa verrattuna siihen äijänkuvatukseen !!! Tai persooNA, ylipäätään.

Sitten siellä piti käyttää jotain VITUN vitun vitun vitun veekeriä, se joku ...mikä vittu se on  joku Masa ...luulin että se on joku lätkäheppu kun sillä yhdellä se sen paita oli, mutta ...ei jumalauta ! Ei vittu; se on joku sölköttäjä-pelle !?!?
Unohdin että nuohan on nuoria...NYKY - nuoria, nuo jellonasällit joten totisesti; ne varmaankin "kuuntelee räppiä" ja ihan tosissaan ja luulee sen olevan ei vain jotenkin siedettävää ja nykyään ihan ei-hävettävää ja ok, mutta että vieläpä jotenkin "khuul" tjns ?! ....


HYI hevon vittu että teki ihan todella pahaa, ja irvistin kuin Iistwuudin Klintti jollekin "phankille" joka kävelee Klintin nurtsin poikki. Minulla ei vain ollut heinää suussani eikä kivääri kädessäni, mutta, muutoin.

Ja se vitun nolo idiootti ei tajunnut edes LOPETTAA ajoissa, tyhmät ei vain ikinä tajua, vaan siellä se tyhmä haitallinen vitun Stadilainen tyhmä räkäpallo pyöri siinä lätkäjätkien edessä ja pompahteli kuin jokin väkinäinen kehari koulun liikuntatunnilla ja sölkötti sölköttämistään, kääntelin epätoivoisena kanavia ja laitoin äänet pois siksiaikaa. EI HYVÄ !! Ei TODELLAKAAN hyvä.

L O P E T T A K A A tuo SAAAAATANAN VITUN "räppi" hössötys jo, saatanan vitun idiootit niljakkeet kusipäät.
TAI HEI !!! Vielä parempaa !! ÄLKÄÄ kuunnelko minua tai ketään muutakaan paskankaan väärtiä, vaan ITSEÄNNE !! Ja TOISIANNE / toisia idiootteja !! Hei ?!?! EIKS JOO !??! Siitä ympäriltänne !? Just !!
JJjhiiiiiieeeaAAAAAaaAA !! Juuu chän du it ! Yhessä Te Pystytte Siihe !

NÄYTTÄKÄÄ mulle oikein !! NÄÄÄÄÄÄYYYYTTÄKÄÄKIN perkele !!! "Ounatkaa" ja "jauhottakaa" ja "maalittakaa" ja mitä näitä nyt on. Kuunnelkaa Tyhmää Vitun NOLOA ja häpeällistä lahjatonta keharinpaskaa VAIN kostaaksenne itseänne ylemmille ja paremmille ja RÄIKEÄSTI PAREMMAN MAUN omaaville !! JUST NOIN !!! WouwouwouwouwouwouwouwouWOU !

Mutta kuitenkin, ensikerralla suosittelen juontajiksi jotain siitä niitä Kulman Kundeja, junou, jotain niitä juomienystäviä mitä notkuu siinä "assalla", siinä sen VITUN "Steissin" (mikä on kyllä rakennuksena jukolauta komea!) nurkalla, niistäkin irtoaa parempaa "läppää" ja takuulla enemmän kyllä myös hilsettä ja jotain rasvaa ainakin yms PASKAA, mutta siis takuulla eloisampaa juttua kuin noista ryssäläisen makkaransyöjän "näköisistä" tyhjänpäiväisen mitättömistä köntyksistä ja nahjuksista.
Jotka ei saisi innostettua edes jotain vitun natiaisia koulun limudiskossa, vaikka heiluisivat kyrpä kädessään ja keppihevonen toisessa.

Summa Summarum; vähän oli aneeminen juhla. Ja kuuuuuiiiinka kaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuaaan sitä pitää JANKUTTAA ylipäätään ?!?!
Ei "koko Suomi seeeEEKOOOAAAAAaaAaAaA!!" mistään lätkävoitosta, hyvähän se on ja hemmetin hienoa jne, muttei siitä tarvi tehdä mitään saatanan KäSiTtÄmÄtÖnTä KANSANJUHLAAAAAaaaaAAAAA tms, sen kun laitatte ihan KUNNOLLISET ja TYYLIKKÄÄT juhlat pystyyn ja järjestätte asioita VALMIIKSI, etukäteenJOS voitto tulee, niin ei tarvi raapia sinne tynnyrinpohjalta mitään Heedbärin makkaransyöntikaiffaria ja Amanda Harkimoa(?) diizeixi ja muutoin siinä toljottaa tyhjää vitun lavaa.
Ja LAKATKAA tuo VITUN RASITTAVA saatanan jankutus ja jauhaminen ja jauhetun jankutuksen iänikuinen vitun märehtiminen, kun kysytte joka saatanan pelaajalta ne IHAN SAMAT vitun kysymykset, aina vaan ja uudestaan ja joka kerta !!!! Vittu KUINKA MONTA kertaa luulette ihmisten HALUAVAN KUULLA ne TÄSMÄLLEEN - SAMAT - SANAT - VÄHÄN - ERI - TYYPIN - LEIPÄLÄVESTÄ ?!?!!?!
Vittu yks tai kax RIITTÄÄ !!

Ottakaa edes MALLIA suuresta maailmasta, sitten tässä asiassa !! En TIEDÄ mutta oletan että Kanukit esim tekee jotakin ERILAISTA kuin tämä, voittaessaan, eikä siellä jaaaauuuheta ja jaaaauuuheta yhtä ja samaa jokaisen suussa jo käynyttä ja kulahtanutt märkää perkeleen paskaa ja kysellä keskinkertaisen mielikuvituksettomasti ja tiettyjä liturgisia imeliä vastauksia odotellen, imartelevasti, että "NOOOOOO!!??...miltäs nyt tuntuu!?".Miltä ny vittu LUULET vitun TYHMÄ  ÄMMÄ !!!!!!!?


Luultavasti ihan aika / melko hyvältä ?

*Äijä kaatuu hevosella* paikalle hölkkää Toimittaja ja kumartuu maassa heppansa alla osittain ähisevän ajurin ylle ja kysyy; "noooo.... miltäs nyt TUNTUU?!?"

Ajuri: *räyhää* ...ttu ny luuulisit !!?! Aiiishhssaaat....1 hyvä juttu oli miten ihanan paikallista oli juhlaväen Leijonan Osa, siellä-täällä oli muutama musta paska ja murjaani ja Omituisen Tumma - mutta ylimalkaan oli ihanan ja pirteän ja positiivisen valkeaa väkeä. Ja siisteissä nykyaikaisissa vaatteissa, EIKÄ missään VITUN junttitamineissa ja kaljalätsissä tms finuiitin perus tuntomerkeissä.

"Musta Paska" - saatte käyttää "taiteilijanimenä".Kiitti.


P.s voittakaa vittu joskus ihan täällä kotonakin !?!


Kiitti.

LISÄYS!

Se yksi heppu, mikä lie, yritti liikutella suutaan uskottavasti Finlandian aikana, vaikkei selvästikään osannut YHTÄ ainoaa sanaa ! Vitun turvenuija moukka !! Sen kun ole liikuttamatta suutasi ffs, jos et osaa sanoja !
Ja ei, se ei ollut edes huumoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti