torstai 23. toukokuuta 2019

Kullit Solmussa

Tai mikä se oli !? Nääs se Heedbärin pölvästin se ohjelma missä se syä ?!...... "Grillit Huurussa" !! SE ! Sehän se muuten oli, joouuuuu.
Niin nin katsoin sitä tuossa oliko eilen, sattui tulemaan töllöstä.

Minä en vieläkään saata käsittää että se sai tuon "idea"nsa oikeasti läpi !! Tai kenen älynväläys se sitten onkaan ollut !!! Jumalauta siis ==> se yhdisti vain yksinkertaisesti syömisen(!) ja "työnteon" !!!!
En tiä...ehkä tuo on tavallaan kyllä melko nokkelakin idea ?.....en tiä, kuten sanoin. Ehkä.

"Hei filmatkaa kun mä syän, ja maksakaa siitä mulle?! Ok ? Kaikki selvää?"
"Ok ! Sana vain Läskini !"

Se ei TAASKAAN ollut milläänlailla hauska tai edes haapeasti  etäisen ja kaukaisen ja laimean huvittavahko, vaan ihan pelkkä tylsä Sami Hedberg joka syä grillimättöö, hei, jou. "El-lei stailllLLLL!"

Se vain istuu ja puhuu noin....mm....en tiä ehkä jotain suurinpiirtein 5-10 sanaa parin minuutin aikana, ja tsiigailee litteitä maisemia välillä ulos, ja siellä takapenkillä päivystää tai pikemminkin "möllöttää" sellainen pullosilmäinen Ryssäläisen "teatteriesiintyjän"näköinen möhömahainen ...jokin... kaiketi Helsingissä ihan Kuuluisa tyyppi, joka aina välillä ottaa osaa etupenkin "keskusteluun" sanomalla jotain "ei mut hei..." ja "hei mä muistan!..." vain vaietakseen taas useaksi hetkeksi ja jatkaakseen tuijotteluaan, jolloin se näyttää juopuneelta Venakolta. Joka on menossa "yyberillä" datshaansa vetääs vähä Shtalisnajaa hei jou.
Ja myös jotain makkaraa siinä matkalla. Ehkä rotasta tehtyä, Ryssällä kun ollaan.

Mutta että siis AATELKAA .....?! .. .hei ?.. AATTELEPPA ! Jos olet itse jokin työmyyrä mikä ahertaa jossain vitun raksalla 30-asteen pakkasillakin tai jos olet jokin kaivostyöläinen tai oikeastaan minkäänlaisen konkreettisen arkisen ja joskus jopa hyödyllisen TYÖN tekijä, niin nin aattele että tuo möykky on keksinyt tavan SYÖDÄ(!)  GRILLILLÄ(!) ja saada SIITÄ RAHAA !! Vittu REVI SIITÄ saatana !!
Toki se tekee sen  sen sangen omituisen ja TÄYSIN läpinäkyvän "peitetarinansa" ja roolinsa turvin, joka on sen tekosyy saada olla tuolla ja tuollainen, eli se että se elää ihan pokkana tuota julkkiksen elämää "Koko Kansan Ständapkoomikkona"; vaikkei se edes OLE koomikko !!!!

Mutta se on se sen Virallinen Oikeutus tulla kohdelluksi noin.

Älkää tosin luulko että kadehdin sitä tai olen vihainenkaan tms, eheiii !! Päinvastoin, ei voi kuin olla tyytyväinen suorastaan ihan sen PUOLESTA !! Herran tähden miten hyvä "keikka" !! Mikä "juttu" sillä on meneillään !! Hei ? Ei vittu....lähes EPÄTODELLISTA !
Se ei juuri eroa "julkisesta puolesta" / byroo-kratiasta tai "poliitikoista" tai miksikä näitä täitä nyt kutsuukin. Se on olemassa JOTTA muut syöttäisivät ja hellisivät ja paijaisivat ja suosisivat sitä ja tulvisivat rakkauttaan ja suosiotaan ja ehkä ennenmuuta HUOMIOTAAN sen ylle ja suuntaan. JA siis sen LISÄKSI se saa ihan poskettomia rahasummiakin vielä !
Siis SIITÄ   ETTÄ(!!!)  tulee kohdelluksi noin ja syötetyksi !!!!!


Siinä missä sitä voisi kuuuuuvitella ainakin että sitä pikemminkin väijytettäisiin sen alasti jostakin höyrysaunasta jotta sitä voitaisiin piestä armotta esim krikettimailoilla läpsien, ja nuijien, ja ehkä kiehuvalla vedelläkin runnellen jne... muttei mitään tuollaista. Tosin ajattelin nyt ehkä enemmän "poliitikkoja" yms kuin Heedbäriä, mutta....yhtä kaikki.


Reunahuomautus! Heedbär...niin nin... S Ö I S I (!!!!)  ne "poliitikot" !!!
Vittu SÖISI !


SE SÖISI NE !!

Eniwei.
Hieno auto sillä siinä on kyllä, se moderni jokin lava-maasturi tai mikä se nyt onkin. Melko khuul.
Sitä luuuuuulisi että se  kulkee siellä takana ? Siis siellä lavalla(!) nääs, ei siellä SISÄLLÄ !! Kuten ihmiset ja koirat yms.

Täytyy vielä SE kyllä sanoa että jos tuota ohjelmaa ainakaan nyt kovin PALJOA laiskemmin tehdyn lässähdyksen löydätte niin en tiä....se ehkä kannattaa nauhoittaa ja säästää Tulevaisuutta varten, sillä se on jo Jotain !
Kamera ja muu Tuotantoryhmä on ihan yhtä laiskanpulskeaa höntsäilevää höttöä kuin itse "Päätähtikin", joka on Selittämätön Pullea Joku Tyyppi joka on jatkuvasti suomessa kuuluisa jostain syystä. Syystä jota minä en ainakaan ymmärrä ja tai vielä tiedä tai ole kuullut tai ymmärtänyt.


Tässä kauniiksi lopuksi vielä yksi ilmainen ohjelmaidea. Saa varastaa.
Ehkä sellainen Tuotanto, missä tai jossa, Heedberin Säm nin ....  on siis tyyliin esim Katajanokalla siinä mikä se ravintola tjns nyt onkin,  missä on sillä penkillä se jokin vitun hirviveistos tai mikä hirviö siinä istuskeleekin edessä, ja se syä siellä ja sitä kuvtaan. Eiks je ?
Välillä se ehkä tsiigaa ulos ikkunasta sinne merelle ja ehkä juodessaan, punkkua, lasistaan, sillätavoin salakavalasti mitä suomlannin juntit AINA tekee, röyhtäisee sinne samalla kun hörppää sitä litkua. Sitten taas jatkaa vähän "piffinsä"mutustelua ja ehkä, EHKÄ(!!), jos olemme oikein onnekkaita, loihe hän lausumahankin jotakin !!
Ehkä että "ihan...kyyyyyyllä! hahahahaa...hieno päivä tänään.. on...." ja kulaus punkkua jne. Ai miin....aivan jumalauta LOISTAVAA TeeVeeviihdettä !!
Ei siis oikeesti, toi on sarkasmia !! ÄLKÄÄ vaan herran tähden tehkö tuota !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti