maanantai 27. toukokuuta 2019

Eurovaalit / tulos

Ei niin paljon hyvää etteikö jotain (TODELLA!!) pahaakin.


HAISTAKAA.
SAATANA.
VITTU !


Vittu että jonkin piti vain taas pilata kaiki sekin vähän ilo mitä lätkästä saatiin. Saatanan kusipäiset kusiaiset.

Vitun mädät läskipäät ja tuholaiset ja paska-aivot.

Ja pelkät vitun ÄMMÄT ^^   !! Kuten näette, samoin oli "vaalivalvojaisissa" kun sitä katselin kiekon tauotessa, pätkittäin, pelkkiä vitun ÄMMIÄ äänessä ja pöytien ympärillä, ja sitten nuo nuhjuiset niljakkeet heterokuvatukset kuten itse Käteinen ja se vitun vitun vitun VITUN(!) perkeleen ällöttävä ihramaha läskipää-pallopää paskaläjä Heinäaivo ja muut naaraille ja muille typeryksille hyödylliset idiootit nahjukset ja miehykset. Vitun vitut.
Haistakaa vittu.Ja sitten on tämä yksi Saatanan taliaivo maanvaiva !!Vittu HAISTA PITKÄ VITUN PASKA JA POISTU SIELTÄ JULKISUUDESTA JO SAATANA SENTÄÄN !!

Vittu mikä vitun vitsaus tuostakin nulkista uli ^ !! Perkele sentään, vitun Aktivisti.
Ra-sit-ta-va !

Kuten näetteä, ei vasurit "ymmärrä" mitään muuta kuin "politiikkaa", niillä ei OLE mitään muuta elämässään ja mitään muuta sisältöä. Nytkin, tuo idiootti ^ ei keksi mitään muuta kuin valittaa, pilaten kaikkien ilon kuin jokin VITUN kyttä(!!), siitä miten "politiikka" ei nyt ole se SE JUTTU ja kaikkien mielessä ylimpänä ja keskellä ja edessä ja ensisijaisena ja neekerten alkeellisuutta ei tarpeeksi ihailla ja rahaa syydetä Afrikan savannille ja viidakkoon ja Hyvää Mainetta Zäspöril´l.
Se näyttääkin ihan kytältä.


HAISTA PASKA.
Itte "vaalien" eli taikauskoisen sekularismin ja Satanismin tuottama "TULOS" on se aivan pahin ja kaamein kaikista, eli tämä myö HÄVITTIIN. Kommarit sai vain lisää ja lisää ja lisää, ja se iänikuinen kiusankappale, se paskaläjä joka ei vain huuhtoudu pytystä alas, "kokkareet"; ne Saatanan Vitsaukset säilytti tuon täysin selittämättömän käsittämättömän ykkös-sijansa ja muutkin kusipäät sai vain lisää.
Ei perussuomlantilaisetkaan nyt ihan lässähtäneet muttei tullut mitään äänivyöryäkään. Ja esim minun maisemissani sangen selkeästi alle puolet "äänioikeutetuista" ylipäätään äänesti, ja se on valtava lukumäärä mistä nyt puhutaan, ketä "nukkui".

Muttei se mitään, se onkin se kaikkein OIKEAMIELISIN teko, kun VIHOLLINEN  ehdollistaa sinua ynisemään omassa pelissään ja omin sääntöineen. Suksikoot vittuun; minä en mitään EeUuta suvaitse sen enempää kuin suomlannin antamista nekruillekaan tms. Enkä ämmien valtaa ! SE on se PAHIN.


Nyt täytyy meidän EI-"suvaitsevien" sitten "alkaa vähän kattella". Tästä EI tule nimittäin yhtään MITÄÄN, muttei lähellekkään sitäkä.


Tämä on ihan painajainen tämä.MUISTAKAA; "valta" EI OLE heissä ===> se on MEISSÄ / teissä !! Ja Napoleonin sitaattia TAAAS jankuttaakseni; "vallan vaikutelmassa".
Te olette vain apinoita jotka on minua RÄIKEÄSTI helpompi "EHDOLLISTAA". Minua ei VOI ehdollistaa, minä olen abaut Buddha, ja minä SANON näin.

KUULKAA tämä ja eläkää SEN mukaan.  Ne jotka teitä "johtaa" on teatraalisia LOISIA ja VARKAITA ja kytät on Paholaisia EI mitään vitun "turvaajia" ja ystäviä, oppikaa tämä ja opitte olemaan VAPAITA ja OIKEALLA tavalla "vastuullisia" ja aikuisia jne.
"Politiikan" on LOPUTTAVA. Kertakaikkiaan, kollektivistinen ihmiselämien omiminen ja "ohjaus" on vihdoin poistettava maailmasta, eli planeetanlaajuinen ihmiskulttuurin syöpä on tapettaVA.
Vaikka se miiiiiiiiiiiten kauhistuttaisi teitä miniatyyrisielut.Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti