tiistai 30. huhtikuuta 2019

"Byrokratia" yli kuoleman

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/04/30/byrokratia-ei-lopu-ihmisen-kuolemaan-pankit-pahempia-kuin-verottaja/


Jos ei tarpeeksi häikäilemätöntä saastaa ollut jo muutoin niin... ^.. 
Vittu Että Kehtaavat.

ONGELMA on että tuollaisia nilviäis"ihmisiä" jotka MENEE tuollaiseen MUKAAN; on ylipäätään OLEMASSA. SE on se ONGELMA.  Kytät ja byrokraatit ja muut "poliitikot" ja pankkien virkailijat, lakeijat, sossutantat ja muut persoonattomat simputtajat. Tuo on muuten hyvä sana ja käsite ! Olen vallan unohtanut käyttää tuota, "simputus" ! Hah, SITÄHÄN se KAIKKI on, koko  vitun Järjestelmä; simputusta !!

"Mitäs synnyit tänne !! Saatanan paska!" SE on Järjestelmän viesti MINULLE, ja sinulle ja kaikelle mikä EI OLE osa Järjestelmää.Se on hyvin yksinkertaista, vastausta tuohon siis; minä synnyin TUHOAMAAN Järjestelmän. Olen Neo - te olette "Matrix" - teitä ei enää "kattella". TÄMÄ on Se Viesti.
se on loppu nyt.Tämä LOPPUNNE alku, vaikka miten kiemurtelisitte.
Mitä tekee ja haluaa Juhana Vittupää Vartiainen ja Juha Paskapussi Sipilä ?!... SIMPUTTAA Suomalaisia ja eritysesti työttömiä ja köyhiä ja muita, heille, Epä-Ihmisiä.
Ja kyseiset Paholaisen rakkikoiran paskassa piilevät loiset ovat myös itse vain PELOISSAAN, kuten kaikki tietämättömät ja eksyneet pikkusielut AINA ON, sillä ne pelkäävät joutuvansa ITSE sutten armoille jolleivät tarpeeksi aggressiivisesti usein ja vain tarpeeksi sinänsä, äksyile Muille Ihmisille. "Syö tai tule syödyksi" kaikuu heidän tyhjissä ontoissa apinankalloissaan.
Kehdosta hautaan.
Eläimiä ihmisvaatteissa toisinsanoen, ei sen merkittävämpää.


Mitä tulee tuohon vitun Superkommunismiin eli "perintöveroon" yms ...se pitäisi tottakai vain poistaa, ja kaikki nuo väsyttävän monimutkaiset ja omituiset ja monitahoiset kummajaismaiset Viralliset Byrokraattiset Painajaimaiset paperit ja laskutoimitukset ja niiden muunnokset yms polttaa.
Kuten "lakikirjakin". Se tulisi vain heittää tuleen.

"Hei ...mitä sille laille sitten pitäis sun mielestä tehä?"

"Hei molopäinen typerä idiootti, kiitos kysymyksestänne; se on hyvin yksinkertaista, se tulisi heittää tulee ja polttaa. Kiitti"

"Ai jaa....ahaa... joo...no kiitti".

"Juu, ei mitn!"


Ja KYLLÄ, ennenkuin kysytkään; vankilat purkaa ja poistaa maisemista ja niitä pilaamasta.
Vaikkei tämä nyt asiaan liitykään, niin sanon sen kumminkin ! Sanon mitä lystää, se o mun juttu !
Niin nin ei ole kauaakaan kun katsoin mäpsistä Helsinkiä satelliittinäkymästä, syytä en nyt mainitse jos sellaista olikaan, ja katsoin jotain sellaista siinä Kalasataman lähelläolevaa aluetta, että "ahaa kappas...joku aidattu alu..aa   vankila!" ja aattelin että SIINÄ jos missä menee jumalauta melko keskeisellä paikalla hyvää tonttia HUKKAAN ihan 100 % TÄYSIN ja totaalisesti, ja että sen MINÄ purkaisin heti huomispäivänä.
Mutta toisaalta, jos MINÄ saisin tehdä asiat, eläisitte sellaisessa Tosisuomessa ja Taiteellisen Kauniissa Utopiassa mistä ette onneksenne osaa uneksiakkaan, jottei se häiritse päivittäistä miniatyyrista kärsimystänne Työn Orjat.
Mutta onhan siellä, näemmä, Hjelssingissäkin  niitä sekalaisia puistikkoja ja sellaisia pieniä puiden alueita jotka vielä kaataa ja hyödyntää Sityrakentamiseen. Deivid Aikin videossahan se juuri sanoi miten Englannissa laitetaan urbaanien eli kaupunki -alueiden puut nurin 5G:n tieltä koska se on niin heikko signaali an sich, mutta se nyt vaan HALUTAAN ihmisten ympärille (kuin jokin....verkko?!) riesaksi niin pian kuin mahdollista.
Suomessa siis sitä on helppo paeta, täällä on puuta vaikka lampaat söis. Onneksi.

Eniwei, niin nin tuo verotus yms. Voiko sitä mennä alhaisemmaksi kuin tuo että vainajistakin nyhdetään kaikki mahdollinen VOITTO irti.
Ja ei, ei sitä paljoa voi. Muttei "viranomaiset" siitä välitä, sellaisiksi hakeutuu ylipäätään vain kaikkein RUMIN ja vastenmielisin ja lahjattomin ja heikoin ja moraalittomin ja Saatanallisin ja häiriintynein ja ilkein ja alhaisin ja psykopaatein aines, joten ei, se EI häiritse niitä. Oikeastaan juuri MIKÄÄN, ei, häiritse niitä.
On tottavie ja totisesti miltei kuin ne TODELLA OLISIVAT NPC-robotteja tai jotain ei-ihmis cyborgeja tjns.....?.....

Ja niitä Suomlantilaiset ihan PALVOO. Minä en. Ja minä VIHAAN ja INHOAN suomlantilaisia.
Ihan OIKEA robotti taasen voi toki olla ihan  siisti ja viihdyttävä ja erikoinen ja mielenkiintoinen ja jopa hyödyllinenkin, muttei npc-ihmisapinarobotti.

Ja vittu että KUOLEMINENKIN maksaa !!! Ja on niin KALLISTA !! AHAha..a  ai vittu tätä surkeaa kurjaa apinain planeettaa. Vitun iljettävät eläimet.
Miksi se MAKSAA ?! ylipäätään ?! MITÄÄN ?! YHTÄÄN ===> MITÄÄN ?!?
K u o l e m i n e n !??  Kuinka te jumalauta KEHTAATTE ?!

Mutta toisaalta.... ei tekoälyllä tunteita tms ole, vain tietynlaista hoksaavuutta.
Mmmm...muun muassa muuten ...että miten rahastaa ! Kaikesta ! Liikaa !! Mahd! härskisti.

Sanoisin että "venatkaa vaan vitun byrokraatit yms Saatanan opetuslapset ja saasta, kunnes joku TEIDÄN  rakkaista tjns kuolee!" jne, mutta sitten tajuan että ei niillä OLE mitään sen kummempia ihmisen ja sielun tunteita ja moraaleita yms, ne on kylmiä ja kovia ja jämeriä all the way through.

Rasittavaa vailla mitään vertaa.Ja vielä sellaista että, minulla tuli heti tuota lukiessa se mieleen mikä minulle AINA tulee mieleen kun luen suomen etovuudesta jotakin,  ja se  on se että täältä kannattaisi vain muuttaa maasta, itse. Kuten Antti Tuiskukin, vaikka Espanjaan tjns. Perustaa joku OMA uusi "Maa" johonkin. Joku tarpeeksi iso SAARI voisi olla oikein hyvä "Uusi Suomi".
Mutta en tiä... liekö anglot jo rohmunneet itselleen kaiken "ylimääräisen"(kin) tilan ja kaikki ne lukuisat irtonaiset saaret pitkin ja poikin.
Ja olisihan siellä tsunamista suuriin kaloihin jos mitä uusia ongelmia, mutta toisaalta; se olisi ELÄMÄÄ melko TÄYSILLÄ, ainakin aluksi. Ennenkuin langenweile ja muu Perustylsistyminen iskee keskinkertaisuuksiin ja he sitten alkavat VAATIA itselleen "edustajainhuonetta / laillista hallinnointia", kuin lehmät alkaisivat karjua laitumilta vapauduttuaan että "ja MIKSKÖHÄN me ninQ EI olla NAVETAN ahtaassa lemussa !?! vaan täällä raikkaassa ja avoimessa ?!? Ni ! Kysympähän vaa !" ja pyrkisivät kuten Vapaat Amerikkalaiset...mm.. orjuuntumaan mahd. nopeasti "valtiohallinnolle" ja "laille".


Haistakaa Totaalinen Mätä Vittu vitun silakan-aivoiset paskat ja imbesillit tympeät tylsimykset ja apinat.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti