keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Osa.2 "Kultajuhlat"

Kävivät näemmä Mansessakin eli Tampereella eli StalininGradissa.
Eniwei, halusin vain puklata samalla kun sanon HYI VITTU YYYÖÖÖÖÄÄÄÄKKK !!

Nimittäin ! Kävi niin että siellä on ollut jostain vitun syystä tuo "Suomi Juntin ja Junttiuden" kiteytymä ja personifikoituma ja tiivistymä ja kiintopiste ja apinankasvoinen representaatio, eli "Pate" Paskalärvi ! Tai mikä se sen taiteilijanimi nyt olikin ? PaskaJÄRVIkö se oli !? Kusijärvi ? Sianlärvi ? .......MUSTALÄRVI !! SE se oli !!
Niin nin se !! Siellä on jumalauta, get this(!!!); kiekunut jukolauta Suamiverkkareissa(!!! HYYYYIII VITTU!!) tuo VITUN VITUN VITUN VITUN ryssäläinen pallinaama, Pate Mustalärvi ....ja... siinä siis se ! SE on ollut suamiverkkareissa lavalla. Tuohon ei tarvi lisätä enää mitään, tuo on jo niin paha kuin mitä sitä ON, mitään, pahaa, missään. Ikinä.


Aivan vitun kamalaa.


En saata käsittää ....MIKSI siis se on siellä ollut ?!?!?!? Hei ?!.... Hei miks se oli ..nin..siä ?
Vittu: VITTUAKO SITÄ sinne raahaatte ?? Saatana. Jostakin vitun kusenpolttamasta tunkkaisesta Pirikammaalaasesta junttien heinäladosta, missä on "luukuttanut" jotain ryssäläistä 70-luvun "poppia" tjns, en tiä, kai sellaista on olemassa valitettavasti.Sen olisi voinut jo viime Juhannuksena polttaa jossain kokossa, ja asia olisi ollut sillä selvä ja ihan "khuul" ja "fain", mutta ei. Ja nyt .....nyt kävi sitten niin että se on päätynyt lillumaan tuonne lavalle pilaamaan Leijonien alati vain jatkuvat kultajuhlat.

Ei vittu mä en kyllä sitten ymmärrä teitä. Jumalauta että te olette nimittäin JUNT-TE-JA !! GIGANTTISELLA Jiillä !!

Voooi vittu.
Kuten jo sanoinkin; te osaatte sitten pilata AIVAN KAIKEN ! JA hahaha....aahahahahaa...aijai.. ja tässä sitä ollaan ! HAHAaaaaaaaaaaaaHAAAAAAAAHahahaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aijai; Pate Paskajärki on mennyt suamiverkkapuvussa kiekumaan sitä ällöttävää typerää juntti-sikaniska-hetero-ryssä-turvenuija-pallinaama-paskaansa johonkin lavalle, ja siis tullut ihan selkeästi nähdyksi ja kuulluksi !! Tätä ei siis ole, toistan, edes hävetty !! Vaan tämä oli siis ihan TAHALLINEN(!) "ohjelmanumero" käsittääkseni tjns !!!!

Että.... tältä pohjalta.
Finuiitit.

P.s "Jere Lehtinen" on yksi typerimmän näköisistä ja Ryssäläisimmän näköisistä pallinaamaisista kumisista finuiittilajin apinoista mitä on koskaan pallinaamaisten kumisten finuiittiapinoiden muassa nähty. SEN LISÄKSI !! Sen lisäksi; se näyttää hampaattomalta keharilta.
Se on sellainen tietty ihmistyyppi jota on lähinnä valkoisen ja mitä ikinä suomalaiset ja ryssät sitten onkin, ja aasialaisten seassa, se on ihan oma sellainen ala-lajinsa.
Se ei ole varsinaisesti edes "mongoloidin" näköinen mutanttirotu / alahaara, vaan sellaisen nahjusmaisen keharin, Jere on SITÄ lajia, se edustaa sitä. Ja sinäkin NÄET tämän kyllä !
ÄLÄ leiki tyhmää. Tai sitten sinä OLET tyhmä, voi se olla kyllä niinkin.

Eikä sillä ole edes silmäripsiä ! Mutta eittämättä koko naama(!) täynnä sellaista ohutta haapeaa kolmasosamillin pituista lyhyttä maidonvalkeaa utuista nöyhtämäistä vitun "parran" tjns kokonaaman karvoituksen sänkeä.
Hyi VITTU minä sitten inhoan sellaista !! YYÄÄÄÄÄÄÄK !!!
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti