lauantai 18. toukokuuta 2019

Kiina sans Sensuuri

https://www.youtube.com/watch?v=W4rBXo_NAaY

Hyvä kanava kyllä. Ja loistavaa että VIHDOIN on alettu pistää kova kommaria vastaan ja syyttää Kiinalaisia toukkia tuosta JATKUVASTA vitun lännen kuppauksesta ja manipuloinnista ja meidän Ylivertaisten Valkoisten KAIKKIEN keksintöjen ja muun "älyllisen omaisuuden" häikäilemättömästä VARKAUDESTA ja ryöstöviljelystä ja sikäli myös meidän halventamisestamme jne.

Olisi korkea aika vain TUHOTA koko vitun kiina ! SOTA Kiinaa vastaan olisi SELKEÄ ja suoraselkäisen hyvä ja kunniallinen ja viisas päätös, koko länneltä yhteensä, ja Suomi voisi SIINÄ olla kyllä mukana.

KOKO itä pitäisi vain kertakaikkisesti HÄVITTÄÄ ja te tiedätte tämän kyllä. Paitsi Japani, mutta se onkin nippu omia SAARIA ääääri-idässä muutenkin, ja niitä ei edes kiinnosta tulla sieltä pois kuin hetkeksi kuvailemaan meidän käsiinhajoavia paskamaitamme tänne muinaisen mantereen puolelle.
Ja Japsit muuten inhoaa kinkkejä nekin !! Kuten kaikki muutkin orientaalit ! Ja Japanihan yrittikin jo kertaalleen alistaa kiinalan omakseen samalla kun Hitler yritti vapauttaa imbesillit loisistaan eli juutalaisista, muttei se ny käyny. Niiden täytyi nyt vaan saada elää....kuollakseen jonain myöhempänä ajankohtana, aiheutettuaan aivan sanoinkuvailemattoman käsittämättömän määrän uutta ja turhaa haaskoa ja kärsimystä jne.


#KiittiSiitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti