sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Nekruista Tykkäämisestä

Se että suomlannin finuiittimulkut esittää diggaavansa neekeristä, on yksi maailmanhistorian vastenmielisimmistä ja läpinäkyvimmistä ja ällöttävimmistä VALHEISTA ja idioottimaista ja typerää paskaa. Se on häikäilemättömän alkeellisen läpinäkyvä VALHE jolla pedataan itsekkäästi itselle jotakin Taivaspaikkaa, ymmärtämättä että jos se ei ole AITOA; sillä ei ole kilin vitun väliä !

Se on myös kaikkien ei-neekerten helposti käsitettävissä ettei kukaan OIKEASTI Rakasta Neekeriä.

Samoin on mitä moitittavinta ja kusipäisintä ja typerintä inttää että neekerikin voi kuulua suomeen ja olla jumalauta vieläpä suomalainen !! Se on jo vittu härskiä jopa härskiksi !!
Se on SAMA kuin jos.. koiralla esim, Bernhardilaisella vaikkapa, on jotain vitun täitä tai punkkeja yms,  ja se ihan kylmänviileän pokkana sanoo, jos joku siis haastattelisi kyseistä täitä tai punkkia tai muuta vastaavaa nilviäistä,  että "me Bernhardilaiset tykkäämme...".
Vittu se EI OLE ITSE(!!) mikään perkeleen Bernhardilainen !! Vaan ===> SEN LOINEN. Ihan tasan plein-än-simpl.

Asia EI OLE niin, vaikka Valhemedia mitä INTTÄÄ ja inttää ja inttää ja inttää(!!),  että NEEKERIT olisi olleet Suomlannin Historiassa jotenkin...YHTÄÄN MITÄÄN. Ne on suomessa ihan yhtä tuttua ja integraalinen osa kaikkea, kuin kirahvit ja flamingot ja  vapaamieliset + älykkäät + rehelliset "poliitikot". Mitkä toki onkin vain taruolentoja, muttei nuo kaksi ensinmainittua, niitä ON kyllä oikeastikin olemassa.

Tämä KAIKKI on aivan vitun NAURETTAVA ja mitä järjenvastaisin ja härskein ja häpeämättömin ja häikäilemättömin yritys JUUTALAISILTA ja muilta Suuren Maailmna iljettäviltä vitun NILKEILTÄ, ottaa nyt SUOMIKIN haltuunsa, kun se on niin kauan saanut olla itsekseen ja omassa ääriharvinaisessa rauhassaan,  Täällä Pohjantähden Alla.

En tiä...tämä KANNATTAISI EHKÄ(!!) TAJUA !!! Ninkun...abaut....N Y T.

Mutta kuitenkin. Tässä kaiki kaikki.
Ette te mistään vitun nekrusta tykkää, teistä ei vain ole sanomaan TODELLISTA tunnettanne ja mielipidettänne ja niin eespäin, ÄÄNEEN. Koska olette kommunistisia hyvinkoulutettuja aviomiehiä ja muita tundran koiria ja alisteisia "herran"palvojia idiootteja. Joten HAISTAKAA VITTU !
Ja jumalauta HÄVETKÄÄ !!

Saatanan saatanat !
Ja sitäpaitsi: kommarit käyttää NYT NEEKERIÄ tekosyynä saada KAIKKI VALTA ja Toisten Ihmisten Rahat itselleen. Asia EI OLE milläänlailla monimutkainen, vaan hyvinkin yksinkertainen. Kuin kommari !

Tätä tulee henkeen ja vereen vastustaa kaikin keinoin, kuten jo onneksi tiedättekin.
Ei tarvi olla MULKKU(!), edes nekruille sinänsä, muttei niitä kannata liiaksi Suvaitakkaan™  tai ne apinat "aattelee" että niistä todellakin digataan täällä jne.

Tämän takia olisi PARAS ratkaisu ollut.... olla ottamatta TAHALLAAN tätäkin ONGELMAA omakseen, tai tarkemmin; olla ottamatta sitä TOISTEN niskaan. Tahallaan.
Saatanan Sabotöörit.


Jukolauta vittu saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti