keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Maahantunkijat pilaa myös koulut

https://www.hennakajava.fi/uncategorized/humanitaarinen-maahanmuutto-rapauttaa-laadukkaan-peruskoulumme/Pelkkään otsikkoon Perus Vasuri alkaisi vain änkyttää niskojaan nakellen vastaan ja aukoa typerää ylimielistä turpeaa kusipäätään ja änkyttää ja länkyttää jostakin abstraktista paskasta ja sivuuttaisi itse ongelman, mutta MINÄ tajuan asian aivan kristallinkirkkaasti ja nanosekunnissa.

Aivan vitun HIRVITTÄVÄ juttu ja tragedia. Tuo pilaa mahdollisesti KOKO LOPUN ELÄMÄN niiltä keneltä pilaa, ja se PILAA kyllä, älkää luulkokaan muuta.

VAIN siksi että joku nirppanokka Stadilainen vittupäämimosa ei olisi Julkisuudessa Hankala, ikäänkuin siitä tulisi välittää kilin vittua tai sitä pelätä, tai läskien vaatimuksista ottaa kaikesta hyvästä sokeri pois (vitun läskit!),   ja siksi että vasurin kommari-sabotööripaskapäillä ...ei olisi hankaluuksia saada suomea tuhotuksi.
En tiedä mitä ne iljettävät kusipäät sen JÄLKEEN LUULEE tapahtuvan tai OLEVAN. .. ..mutta.. hei; ei kukaan ole sanonutkaan että ne osaisi ajatella, tai ajatella varttia eteenpäin tjns, tai näkisi omaa nokkaansa edemmäs. Tai VÄLITTÄISI.

Ja TUO on jo itsessään aivan pöyristyttävän PAHA juttu jos nykyään jumalauta tarkkiksen huohottavat keharit on laskettu jukolauta normaalien lasten sekaan !!! Jumalauta ... ?.. MITÄ VITTUA !!!?!?!?!?!?!? Miksette saatanan Saatanat samantien pidä niitä vitun kollektiivikoulun tunteja mielisairaalan pimeimmällä osastolla tai jossain vitun "moskeijassa" tjns !??!
Ja mikäpä noita enää eroittaisikaan, Suomlantilainen Peruskoulu - moskeija - vankimielisairaala ?
KAIKISSA niisä "vaikuttaa"(!!) joukko äbäläwäbälä "Jamaaleita" rumien tyhmien esihistoriallisten sisäkumihuultensa kera, mölyämässä ja mulkoilemassa typerien tappajansilmiensä takaa, ja VAATIMASSA ja naljailemassa ja nakkelemassa mielestään kovinkin nokkelan vitun nekrun idiootteja kumimaisia niskojaan, ja ärsyttämässä ja suorittamassa "jihadia".

TAASKIN ===> vasemmistolaiset  tulee ampua / muutoin TUHOTA. LOPULLISESTI. Muuten tästä ei tule enää ikinä mitään ja kaikki TULEVA ON JO MENETETTY.
Jos taudin pitää sisällään, tauti todennäköisesti ennenpitkää tappaa sinut ja "voittaa", toki kuolee itsekin siinä seassa ...mutta kuitenkin.
Ihan jo kunnian ja periaatteen takia.


Summa summarum: POMMITTAKAA suomlannin koulut. (Tokihan sen joku vitun ähly tekee totta Mooses ennen pitkää joka tapauksessa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti