maanantai 6. toukokuuta 2019

Persut = SUURIN
Ja siltikin siellä vain "tunnustellaan" kaikkea muuta KUIN juuri Perussuomalaisia ! Tässä on sitä
Demokratiaa, eli harvain kommarivaltaa.

Eiköhän asia liene jo kissoillekin selvä; "demokratian" on aika mennä. Aika kuolla. Aika loppua. Lopullisesti. Kuten on koko vitun "politiikan". Ja aivan ehdoitta "lain" !!* * * * *

^ KATSOKAA. Noita iljettäviä ällöttäviä omahyväisiä vitun itsetyytyväisiä pinnallisia mulkkuja; noidenko TODELLA haluatte "päättävän" OMISTA ASIOISTANNE ja teidän YLITSE ja ohitse ja "puolestanne" ?!?!?
Nuo tulisi AMPUA, tämä ei ole monimutkaista !!! Mutta kun ehdollistus on toiminut, nin hei; se on toiminut !
Kiukutelkaa nyt sitten vaan kiltisti, pippelit pussissa ja kullihäkissä, ja nyrkit taskussa ja ajatukset ...mmm...PERSEEEEEESSÄNNE saatanan tollot, ja mumiskaa vastalauseenne jossakin sillan alla ja taipukaa loputtomiin  keskinkertaisten lahjattomien anti-luovien "byrokraattien" imbesilliin tahtoon, ja elättäkää niitä. Alati muuten, manittakoon(!), sormi pystyssä tämän sanon; kasvavaa laumaansa ja määräänsä !


#KiittiSiitä!
Tsiigatkaa tuo ^ tyttöä muuten !! HAHAHAaaa..ai vittu, "Kansallisvaltion" tai Rysselin Osavaltion Johdossa; tuollainen yksinkertainen tyhmä tytteli. Hei...vittu jee, hiphei; se tekee varmaan ninku tyylii Tosi Hyvii Päätöksii ja Näi ! Joujoujoujoujoujojou !
Ja mä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tunnen kuuluvani jotenkin johonkin samaan ton kaa ja näi !

Sitten on yksi kuvottava ruma vanha keltahampainen hintti ja kuvottava läskikurkkuinen sammakonnaamainen totaalinen paskaläjä paska."Jaa miten niin keltaham...


..mmm....ai sii... ookoo".Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti