torstai 30. toukokuuta 2019

Marco Da Pölvästi

https://www.youtube.com/watch?v=kF41xtwKUak
Thahahah a HAHAahaaaaaaaaaaaaaaaa..aaaaijaijaijai...

Vittu tuo tyyppi...HAHAhaa...ai luoja... se on NIIIIIIN naurettava, niin umpityhmä ja toivoton tollo...hAHAHaha...en tiä... siis olenkohan minä nyt käsittänyt ylipäätään oikein ? Minä siis elän luulossa ja uskossa että "Marco De Wit" on joku ihan OIKEA henkilö ?!?! ? EI siis mikään "Hra 47" tyylinen "sketsihahmo" tjms !?

Siis... nyt... ?..Täh ?!?! En kyllä enää tiedä mitä uskoa. Ei kai ny kukaan voi NOIN naurettava olla OIKEASTI ?!?! hei  ?!?..LOL .hAHAHAHaha...aaaaaaaaaahaHAAa..vittu kun se löntystää ja kierii ja raahustaa tuossa maassa polvillaan kuin jokin pumpparilla mahaan ammuttu zombi tjns... kesäleirillä mahaanpotkaistu nörtti .....ai luaja.

Jos sillä on joku "vaimo" tms huoltaja, se luultavasti joutuu kysymään tuon jättimäisen MEGAhönön vaatteista JOKA vitun ilta tai kerta kun tuo palaa navettaansa joltakin vitun "vaalikopiltaan" tjns ! HAHhaaaa, vitun nuhjuinen tollo ! HAHahaaaaa.
Aijaijaijai... .. .oi voi. "Ooksä taas, jumalauta TAAS, kieriny jossain maassa!?!?"...
"........"
"NO ?!?!?"
"....n...iin..no..emmä..mä kiärin asfaltilla..."Kiäri vaan hei pois. Ihan oikeesti. Johonkin vaan pois tjns ?! Ihan In Bona Fide.
Kai sitä pitää ihan kunnioittaa että noinkin dorka hönö vain JATKAA ja jatkaa ja jatkaa, uhmaten kaikkia todennäköisyyksiä. Mm todennäköisyyksiä saada itseään koko loppuikänsä aikana edes siivoilemaan eduskunnan roistojen niitä käytäviä, siellä "eduskunnassa", missä suomen loiskatras kokoontuu ilkkumaan isännilleen ja näyttämään Tärkiältä ja siltä kuin VALTA asuisi SIELLÄ eikä MINUSSA ja sinussa jne.
Satanistit on semmosia.


Eniwei.... en siis nyt sano varmaksi etteikö ^^   video ole "sketsi" mutta melko hauska se kyllä on.
Ja kytät on ainakin juuri niin hyödyttömiä naurettavia törttöjä jäykkiksiä kuin ne ONkin.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti