perjantai 31. toukokuuta 2019

Linkki johonkin apinaan

http://jaakkokorpi-anttila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276763-made-in-china-2025

Tiedä häntä onko TUO joku "sketsi"hahmo vai oikea apina, mutta naurettavan tyhmän näköinen se ON kuitenkin. Mutta ihan asiaa itse asia ja kommentti on vielä kirjoitusta pätevämpi ja parempi.

Kiitti vain vitusti tästäkin vitun "ilmiöstä".
Ilmiön arkaainen nimi on "ahneus" ja myös "vauhtisokeus".


Minäkin olen tätä manannut melko usein, että valkoiset ensin kehittää ja kehittää ja kehittää ja sitten ===> lähettää sen OMAN vitun kehityksensä / älynsä ja tietonsa ja tietotaitonsa johonkin vitun idän primitiivikansoille / ansaitsemattomille Satanistisille vitun alkeellisille likaisille perkeleen, hävyttömille(!!), barbaareille !!!
Ja sitten saatanan tollot-kusipäät ääliöt idiootit seisovat tumput suorina ihmeissään ja hölmistelevät ihan AIDOSTI että   "kuinkas tässä nyt NÄIN kävi?!?"

Nii-i ? Hei ?!...Kuinka ny kuule näin ? Häh !? ("häh" = yhdistelmä höh / hah naurahdusta ja sellaista ihmettelevää toteamusta, EI tivaava "HÄH").Ai miin.... MITÄ TE OIKEIN ODOTATTE ?!?!?! Missä vitun keijujen ja hyveellisten raakalaisrotujen KUVITELMA-MAAILMASSA te elätte ?!?! Juutalaiset muuten NAURAA teille, tiedättehän te tämän ?!
HAHahaa. ...ja niin nauran kyllä minäkin. Ei teille voi siinä vihan lieskojen sivussa, muuta kuin nauraa. Te olette niin naiivin toivottomia imbesillejä ja ääliöitä....ET-TÄ !

Teidän, junou, TODELLA kannattaisi pysähtyä hetkeksi ja miettiä ===> M I S T Ä teidän Maailmankuvanne on PERÄISIN ja MIKSI te LUULETTE ja OLETATTE ja USKOTTE ja TOIVOTTE  neekerin olevan ihan oikeasti täyspäinen IHMINEN ja jumalauta vielä Saatanalisemmin; verrattavissa ihan tuosta vain ===> valkoiseen !!!!!!!

Jumalauta minä alan kiehua jo hiljaksiin raivosta jos edes ajattelen tätä joten jätän tämän nyt tähän.
Totean vain lopuksi että tämä on YKSI syy miksi te tulette uppoamaan.
Te uppoatte.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti