lauantai 18. toukokuuta 2019

Aku Hirviniemen Syyte

linksu

On naurettava.

Minä puollan Akua.

AJATELKAA ny vittu VÄHÄN taas jo jotakin Saatanan häikäilemättömät vitun rotat.

- Akulla oli böönaut.
- Aku oli kännissä / juopunut.
- Aku on hetero ja naimisissa !! (elukka parka)
- Aku yritti pitää vähän hauskaa ja oli siis KÄNNISSÄ.
- Aku ei TEHNYT kilin vittuakaan, "hipelöi" jonkun tyhmän vitun teinipissiksen SELKÄÄ ?!?!?!?!!? Ja ehkä vähän rumaa persettäkin ?BIG - FUCKING - DEAL !!!MINÄ VAADIN tuolle syyttäjälle ja ihan kaikille, ei poikkeuksia, niille muillekin vähintään 50-vuoden ehdotonta vankeutta. Ja kytille samaten ja avain viskattakoon menemään ===> SIINÄ on teille ihan OIKEAA OIKEUTTA.
Ja se on muuten FAKTA.

Ja jos TE, vitun tollot "Suomen Kansa", liittyisitte MINUUN ja kuuntelisitte MINUA ettekä Vääriä "Profeettoja"...hay; tuo kaikki, KAIKKI, olisi POISSA....mm.... tunnissa ?!?!?!
Tunnissa.   Mutantit voit pyytää jos haluaa tai niitä siedellä tjns, sen voi tsiigata sitten tarkemmin myöhemmin, ja armeijansällit ja muut yksinkertaiset sotatollot jotka menee isot sällit jossain vitun pusikossa naamassaan naamioväriä kuten neekerit viidakoissaan ja ne Papuan Ihmisapinat siellä omassaan, ne jäänee "rajavartijoiksi", jotka onkin yksi niitä HARVOJA "vahtimistöitä" mitä jokseenkin toistaiseksi vielä tarvitaan. Ja kiitos vasurien ja mustalaisten ja neekerten yms, kauppojen perusvartijat.

Mutta että JÄTTÄKÄÄ Aku RAUHAAN ! NYT !Ja jumalauta HÄVETKÄÄ vitun ääliömämmät jotka olette Akua näin kyykyttäneet, ihan takuulla ihan tahallanne, vitun tyhmät nykyteinit. Vittu sen kun lähdette sen kämpiltä jos siellä jo olette ja "call it a day", vittuako siitä mennä ja KANNELLA ?!??!
Vittu että minä sitten VIHAAN ja inhoan tuollaisia pikkumaisia pikkusieluisia kusipäitä, jotka luulee olevansa jotain Ihan Vitun Arvokasta !! Vittu teitä miljoona tusinassa Saatanan Perkeleet.

Vitun paskahousut saatana. "APUA kääk, hei, Aku Hirviniemi koski mun alaselkään!!"  jep; vittu KÄÄK !  Tosta kannattaa sen Tuukan tehä joku leffa mikroskooppiselle Stadilaiselle vätysten ja paskahousujen haittavasurien ja "Vihreiden" rääpäleiden "taideyleisölle" jossa puidaan tämä Maailmansota Ykkösen sotatraumaa vastaava karmiva tapahtuma mahdollisimman imelästi ja tyhmästi ja ramaaaattisesti. Ja sit ehkä rillataan tjns !
Jos herkkähipiäisestä puhutaan....Eniwei, Aku parka. Tällainen on sen maineelle kai aika kolaus ja huono juttu jne.... MINÄ ymmärrän, ja on niitä muitakin muttei ne suutaan tai näppistään käytää ja avaa jne.
No, comme sii comme saa, tuli mieleeni tähän sekaan täydellisesti sopiva lainaus lempiblogaajaltani mitä tulee "lakiin" !
Se sanoi sen oikein hyvin, ja suomeksi se olisi suurinpiirtein näin; (mitä ihmiset siis laissa niin diggaa) ihmiset tykkäävät siitä ideasta (tai käsityksestä / luulosta!) että laki on kaikkia MUITA varten...

HAha aha ha täsmälleen !! Perus "lainkuuliainen" HERÄÄ vasta yleensä sitten KUN se joutuu ITSE kyseisen Luciferin Juutalaisen PASKAN jyräämäksi, SITTEN se yht´äkkiä alkaa näyttäytyä sellaisena ja minä se on; totaalisena säälimättömän-umpihulluna kusipäisenä epäoikeudenmukaisena pikkusielujen ASEENA itseään parempia vastaan, ja naisten keinona jos mikään muukaan ei "kesytä" miehestä kuuliaista orjaa, miestä vastaan.


Suksikaa te muut vittun!Aku, pysy viiiiiiileeeeeenä.ÄLÄKÄ vitussa järkkäile enä bileitä tai kutsu sinne KETÄÄN ulkopuolista !
Onx ny miäli hyvä ?! Tytöt ? Saitte #MiiTuunne. Ja Aku  "kansallisen tason" ,mitä ikinä sekin tarkoittaa, paskaa niskaansa ja naamalleen ja mitä vielä.

Jaa nin ja hei ! Jukka Hankamäkihän tästä on puhunut / kirjoittanut jo kauan ja paljon; seksin "vaarallistamisesta" ja miten uhrien tai "uhrien" ne ympäryshahmot ITSE SAA sen uhrin työnnettyä ja peloteltua yhä syvemmälle ja saavat tapahtumille paljon synkemmän varjon langetettua myöhemmin, kuin mitä ehkä ON OIKEASTI tapahtunut. SE tästä tuli HETI mieleeni kun luin nuo melko haalean yhdentekevät "teot".
Ja sitäpaitsi; VITTUAKO TE TEITTE Akun KOTONA in the first place ?!?!!?!? Ylipäätään ?!?!


Jos kyseessä olisin MINÄ, ja olisin tarpeeksi SIKARIKAS, haastaisin KAIKKI nuo muut vittupäät takaisin käräjille samantien, ja veisin sen niin monen Vääryyden läpi ja jokaisen sen asteen, kuin niitä on. Ja sitten jos se lässähtää, aloittaisin uudestaan. Ihan kuten paholaiset ITSE tekevät; ne ovat JOHDONMUKAISIA aggressiossaan, SIKSI se useimmiten toimii, ja koska "tavan kansa" vain haluaisi OLLA.
Joka on passiivista, AKTIIVISELLA on AINA etulyöntiasema.
Valitettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti