maanantai 13. toukokuuta 2019

"Korvaava Maahanmuutto™"

https://www.youtube.com/watch?v=yHRCGaX914Q


Taaskin; yksi oikein hyvä, lyhyt ja ytimekäs video. Ja jonka katsominen RIITTÄÄ. Kenelle vain EDES "normaaliälyiselle".

Valitettavasti se tuskin parantaa älykääpiöksi syntynyttä "vasuria" tai muuta Periaatteellista Kusipäätä vitun jästipäätä paskaläjää, mutta muuten oikein hyvä.


Kuten olen sanonut koko ajan, tämä etenee kohti sotaa. Eikä edes hirveän hitaasti.
Te jotka viiiiiiiiiiiiiiiiiivyttelette olette se kaikkein PAHIN, teidän takianne tauti ei mene OHI kun te vitun muulit viivytätte edes sen olemassaolon MYÖNTÄMISTÄ !

Vitun nuijat; jos olet sairastunut malariaan tjns, se EI MENE POIS vain viivyttelemällä ja leikkimällä tyhmää ja kiertämällä lääkärit kaukaa, kuten nyt teette.
Te voitte valita lähinnä SEN notta; KUINKA PIAN.    Siinä kaikki.

Ja älkää erehtykökään; TE OLETTE TÄMÄN SYYLLISET ! Ja TE saatet myös sen KAIKEN MAKSAA.
En tosin tiedä MITEN, ettekä tiedä tekään, ei tiedä hengetkään, mutta jotenkin.


Ja hei ! Perussuomalaiset yms jotka ainakin yrittää tai näyttelee -tehdä jotakin / -tekevänsä jotakin, niin nin mitä jos ihan vain näyttäisitte TÄMÄN ^^  videon ja muita vastaavia, niissä vitun puisevien puupäiden kokouksissanne mitä teillä on, mitä ne tuumaustunnit ja muut juutuubiin "televisioidut" jutut nyt onkin !?! Niillä on kuitenkin kai melko paljon yleisöä ja täten tämäkin ELINTÄRKEÄ viesti ====> SAAVUTTAISI KATSOJIA !!

Miksei teille tule esim TÄMÄ mieleen !?
Kai siksi että kaikki tulee kyllä MINULLE mieleen, joten se EI tule muille mieleen.
Ihan kuten Heedbärillä ei OLE "mieltä", mutta sekin luulee olevansa Ihan Vitun Hauska, vaikkei siinä ole mitään hauskaa. Se on vain väärässä paikassa ja väärässä ja väärä.P.s MUISTAKAA siis: "korvaava maahanmuutto™"  tai syrjäyttävä maahantunku, miksikä tuon nyt suomentaakin, se siis on kotoisin Y.K:n kommunisteilta ! Jos teitä syytellään joksikin Oikeiston Möröiksi niin sanokaa vaan että "juu, mutta se on ihan TEIDÄN OMA terminne, kiitti".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti